Νέα συλλεκτική συλλογή Juniper Jazz από τον οίκο Molton Brown

Oι εξειδικευμένοι αρωματοποιοί του Λονδίνου, του οίκου Molton Brown σας προσκαλούν να υποδεχθείτε τις φετινές γιορτές με τη νέα συλλεκτική συλλογή Juniper Jazz. Aναζωογονητική και γεμάτη μυστήριο, με ξυλώδη αρώματα που ακτινοβολούν μια αίσθηση αρμονίας. Αυτό το άρωμα αντικατοπτρίζει την ευτυχία των ημερών και καλωσορίζει τη νέα χρονιά με περισσότερη ελπίδα.

Συνεχίζοντας την αφήγηση από την προηγούμενη χρονιά και αποτίνοντας φόρο τιμής στη δεκαετία του 1920, το
νέο άρωμα εμπνεύστηκε από τα Bright Young Things. Μία ομάδα νεαρών μποέμ αριστοκρατών του Λονδίνου, που καθόρισαν την απελευθερωτική αίγλη και την τολμηρή δημιουργικότητα της Jazz εποχής. H συλλογή ζωντανεύει το
εμβληματική Galaxy Ball και προβάλλει το αγαπημένο συστατικό των cocktails της εποχής, το gin.

Η Senior Perfumer Nathalie Koobus, επεξεργάστηκε ένα υλικό που αποτελεί την πεμπτουσία του βρετανικού πνεύματος αλλά και το χαρακτηριστικό συστατικό του gin, τα μούρα αρκεύθου. Η απόσταξη τους εκσυγχρονίστηκε και αναβίωσε στο Λονδίνο. Η κομψή του φιλοσοφία ενισχύεται από σύγχρονες μεταλλικές νότες και μετριάζεται μελωδικά από τη «ζεστασιά» του ξυλώδες musk και του πατσουλί.

H collection…

Μεταμορφώστε τις στιγμές στο μπάνιο σας σε μία χειμωνιάτικη τελετουργία γεμάτη λάμψη και πολυτέλεια… Ξεκινείστε
με το Juniper Jazz Bath & Shower Gel. Προστατεύστε την επιδερμίδα σας από την ξηρότητα του χειμώνα απλώνοντας τη Body Lotion. Ενώ μια μικρή δόση από το Eau de Toilette αρκεί για να σας προσφέρει μια αίσθηση μακράς διάρκειας. Χαρίστε στην ατμόσφαιρα του σπιτιού σας μια ανάσα αναζωογόνησης με το Single Wick Candle. Δώστε στο δέντρο των Χριστουγέννων τη λάμψη που του αρμόζει με το Festive Bauble.

Εμπνευσμένη από Art Deco σχεδιασμούς με σύγχρονες πινελιές, η εμπειρία της νέας συλλογής της Molton Brown ξεκινάει από την συσκευασία της. Τα κουτιά έχουν επενδυθεί με αστραφτερό ολογραφικό υλικό, διοχετεύοντας τη λαμπερή μαγεία μια μεγαλειώδους αίθουσας χορού.

You may also like