Νέες beauty αφίξεις που ανυπομονούμε να δοκιμάσουμε…

  Τον τελευταίο καιρό επενδύω σε προϊόντα που ξεκουράζουν ή ανανεώνουν τον εαυτό μου. Δίνω εμφαση σε μικρές πολυτέλειες που μου δίνουν ευχαρίστηση καθημερινά. Είτε είναι ένα άρωμα είτε ένα γαλάκτωμα σώματος που θα νιώσω ξεκούραση και ενυδάτωση από τις απότομες αλλαγές του καιρού και την ξηρότητα που μπορεί να μας προκαλέσει. Φροντίζουμε το δέρμα μας να μην “ανοίξει” από το κρύο ειδικά αν είναι ευαίσθητο και πολύ γρήγορα εμφανίζει ερεθισμούς. Κρέμες, αρώματα και lip balms είναι οι hot επιλογές αυτόν τον καιρό.

Le Lion de Chanel

Το Le Lion de Chanel από Chanel είναι ένα ανατολίτικο άρωμα για γυναίκες και άνδρες. Αυτό το νέο άρωμα από τον Olivier Polge με άρωμα από λεμόνι και περγαμόντο. Το λάβδανο και το κεχριμπάρι σε ταξιδεύουν μακριά ακόμη και αν δεν μπορείς. Επίσης, η βανίλια Μαδαγασκάρης, το σανδαλόξυλο και ο μόσχος αναδεικνύουν την πολυτέλεια του αρώματος.

Makeup Remover by Eyeko London

Το υψηλής απόδοσης Biphasic Eye Makeup Remover είναι μια απαλή αλλά αποτελεσματική μέθοδος καθαρισμού με αλόη βέρα και γκρέιπφρουτ, για να αφήσει την περιοχή των ματιών ήρεμη και αναζωογονημένη, αφαιρώντας ταυτόχρονα όλα τα ίχνη μακιγιάζ.  Τα βασικά οφέλη είναι πως μπορεί να χρησιμοποιηθεί για χρήστες φακών επαφής, παράλληλα για όλους τους τύπους δέρματος ακόμη και για vegan.

Barnängen Cold Cream

 Το super νέο γαλάκτωμα σώματος που με εντυπωσίασε πραγματικά είναι το Barnangen προερχόμενο από την Στοκχόλμη , το οποίο είναι vegan και διακρίνεται από το υπέροχο άρωμα του. Το γαλάκτωμα σώματος με γάλα βρώμης και 5% Cold Cream για κανονικές προς ξηρές επιδερμίδες, δημιουργεί μια σύνθεση που προστατεύει και διατηρεί τη φυσική ισορροπία του δέρματος. Με γλυκερίνη και κερί μέλισσας για ενυδάτωση, το χαμομήλι και έλαια από ηλιοτρόπια δρουν για καταπραϋντική δράση στο δέρμα, ενώ η προστατευτική Cold Cream φροντίζει την επιδερμίδα για ένα όμορφο ισορροπημένο δέρμα.

Super Lip balms by Sephora

Τα lip balms για τα χείλη Sephora Collection είναι εμπλουτισμένα με εκχυλίσματα φυτών και δεν περιέχουν συστατικά ζωικής προέλευσης. Φροντίστε τα χείλη σας με  ενυδάτωση για να έχετε ανακούφιση και απαλότητα. Επιλέγω το balm κεράσι διότι είναι γνωστό για την περιεκτικότητα σε λιπαρά οξέα και τις ενυδατικές του ιδιότητες.

Χαρούμενη και έτοιμη για beauty αγορές ακόμη και σε θερμοκρασίες κοντά στο μηδέν!

Featured image: @spanic / unsplash

You may also like