Ξεβαφόμαστε με λάδι καρύδας…

Είτε είστε ενημερωμένες με ό,τι συμβαίνει γύρω από τη βιομηχανία της ομορφιάς είτε όχι, θα έχετε σίγουρα παρατηρήσει ότι το λάδι καρύδας έχει ταυτιστεί απόλυτα με την φροντίδα του δέρματος. Σήμερα όμως θα εστιάσουμε σε έναν από τους πιο δημοφιλείς σκοπούς της καρύδας. Την αφαίρεση του μακιγιάζ. Πέραν του ότι χρειάζεται λιγότερη ποσότητα, είναι και πολύ πιο φιλικό προς το δέρμα μας. Συνεπώς, μια βόλτα μέχρι το πλησιέστερο φαρμακείο, θα σας πείσει. Το λάδι καρύδας είναι σε θέση να λειτουργεί τόσο καλά ως προϊόν ντεμακιγιάζ, χάρη στις επιφανειοδραστικές του ιδιότητες. Επιβεβαιώνεται παγκοσμίως δε, ότι το έλαιο καρύδας μπορεί να χρησιμεύσει τόσο ως καθαριστικό όσο και ως αφρίζον προϊόν. Για να μετατρέψετε το λάδι καρύδας στο νέο αγαπημένο σας προϊόν ντεμακιγιάζ, ακολουθήστε τα παρακάτω απλά βήματα:

1. Παρατηρήστε το λάδι καρύδας το καλοκαίρι και στη συνέχεια το χειμώνα, και πιθανόν να δείτε ότι η συνοχή είναι εντελώς διαφορετική. Αυτό συμβαίνει επειδή διατηρείται σε θερμοκρασία δωματίου, με αποτέλεσμα όταν αυτή είναι χαμηλή το έλαιο να παραμένει στερεό. Ωστόσο, με λίγη ζεστασιά, το έλαιο καρύδας γίνεται γρήγορα υγρό. Για να χρησιμοποιήσετε το λάδι καρύδας ως αφαίρεσης μακιγιάζ, θα πρέπει να είναι σε υγρή μορφή. Αν η δική σας είναι σταθερή, πάρτε μια μικρή ποσότητα, και τρίψτε την ανάμεσα στα δάκτυλά σας για να την μαλακώσετε.

 2. Μόλις τα δάχτυλά σας είναι επικαλυμμένα με λάδι, κλείστε τα μάτια σας και απλώστε το λάδι στη περιοχή. Τρίψτε το λάδι για να αφαιρέσετε το μακιγιάζ και το μακιγιάζ των φρυδιών, στη συνέχεια επεξεργαστείτε απαλά το λάδι στις βλεφαρίδες σας για να σπάσετε τη μάσκαρα (ακόμα και την αδιάβροχη). Συνεχίστε να δουλεύετε το έλαιο με τα δάχτυλά σας σε όλο σας το πρόσωπο, συμπεριλαμβανομένων και των χειλιών σας.

3. Αφού καλύψετε προσεκτικά το πρόσωπό σας με το λάδι και το τρίψετε απαλά, το πρόσωπό σας μπορεί να φαίνεται λίγο τρομακτικό. Για να αφαιρέσετε το μείγμα λαδιού και μακιγιάζ, βρέξτε ένα βαμβακερό πανί με χλιαρό νερό και απομακρύνετε όλα τα υπολείμματα.

You may also like