Οι καλοντυμένες και κακοντυμένες των Grammy Awards 2013

Στα Grammy Awards 2013 όλοι οι σταρς έδωσαν το “παρών” και τίμησαν τους καλλιτέχνες που ξεχώρισαν το 2012. Σε αυτή τη μαγική βραδιά της μουσικής,  οι κακοντυμένες παρουσίες ήταν ελάχιστες και ίσως σε αυτό να έπαιξε ρόλο και η ανακοίνωση-παράκλιση των υπευθύνων των Grammy Awards προς όλους τους celebrities, για ευπρεπείς εμφανίσεις.

bad

Ως The K-magazine  θεωρούμε ότι μόνο τρεις κυρίες που δεν ανταποκρίθηκαν στο ύψος των περιστάσεων. Η Esperanza Spalding εμφανίστηκε στα Grammy με φόρεμα Eden Diodati και παπούτσια Maiyet. Η Estelle επέλεξε να φορέσει Genelle Brooks x Love Collins φόρεμα, Brian Atwood παπούτσια, Judith Leiber τσαντάκι, Royal Asscher κολιέ και δαχτυλίδι, και σκουλαρίκια Stephen Webster. H Janelle Monae φόρεσε Against Nature πουκάμισο και γιλέκο, Moschino jacket, καπέλο Ralph Lauren και τσαντάκι Jimmy Choo. Ατυχέστατες επιλογές….

a

Η Adele και η Alexa Chung επέλεξαν μίντι φορέματα σε Α γραμμή και μάλιστα του σχεδιαστή Valentino, θμίζοντας ότι μπαίνει η άνοιξη! Το αποτέλεσμα ειναι αμφιλεγόμενο….

aa

Οι περισσότερες από τις κυρίες που παρακολούθησαν την απονομή, προτίμησαν το μαύρο χρώμα για τις εμφανίσεις τους. Η Carrie Underwood φόρεσε Roberto Cavalli, η Kelly Osborne εντυπωσίασε με τουαλέτα Paule Ka και κοσμήματα H. Stern, η Allison Williams φόρεσε Kaufman Franco φόρεμα και κοσμήματα Stephen Webster, η Carly Rae Jepsen επέλεξε να φορέσει μαύρη τουαλέτα Roberto Cavalli, παπούτσια Jerome C. Rousseau και κοσμήματα H.Stern. Η Alicia Keys φόρεσε μαύρη τουαλέτα Azzedine Alaia, Jimmy Choo παπούτσια και κοσμήματα Lorraine Schwartz ενώ η Ashanti προτίμησε να φορέσει μία σέξι τουαλέτα Tony Ward Couture.

aaa

H Kelly Rowland και η Jennifer Lopez δεν ακολούθησαν πιστά την παρατήρηση των υπευθύνων των Grammy Awards που τόνισαν στους διάσημους να μη φορέσουν πολύ αποκαλυπτικά ρούχα, για να μην αναδεικνύουν πολύ δέρμα. Η Kelly φόρεσε μαύρη τουαλέτα Georges Chakra Couture, την οποία συνδύασε με κοσμήματα Lorraine Schwartz, ενώ η Jennifer Lopez φόρεσε ένα εντυπωσιακό φόρεμα του σχεδιαστή Anthony Vaccarello από την κολεξιόν του για το καλοκαίρι του 2013. Τα χρυσά παπούτσια με τα οποία το συνδύασε ήταν  Tom Ford, το τσαντάκι του Jimmy Choo και τα κοσμήματα του Norman Siverman. Μάλιστα η Jennifer όταν ανέβηκε στη σκηνή να παρουσιάσει βραβείο είπε… «Όπως βλέπετε διάβασα τις οδηγίες».

aaaa

H Florence Welch, η Solange Knowles και η Katy Perry επέλεξαν το πράσινο χρώμα για τις εμφανίσεις τους. Η Solange φόρεσε Ralph & Russo Couture τουαλέτα και κοσμήματα Lorraine Schwartz, ενώ η Katy Perry προτίμησε τον οίκο Gucci.

karl

To διάσημο μοντέλο Karlie Kloss έκανε μία πολύ ωραία εμφάνιση με θαλασσί φόρεμα Michael Kors.

white

H Taylor Swift και ο Chris Brown μας έδειξαν την προτίμησή τους στο λευκό χρώμα. Η Taylor φόρεσε φόρεμα J Mendel με παπούτσια Jimmy Choo. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με σκουλαρίκια Lorraine Schwartz, Ofira δαχτυλίδι και βραχιόλι Jaimin with Lorraine Schwartz.

bey

H πανέμορφη Beyonce απέδειξε για άλλη μία φορά ότι το minimal είναι  chic, επιλέγοντας ένα σύνολο Osman. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με τσαντάκι Swarovski, παπούτσια Jimmy Choo και κοσμήματα Lorraine Schwartz.

rih

Και φυσικά κλείνουμε αυτό το άρθρο με την πιο ωραία εμφάνιση της βραδιάς. Η Rihanna έκλεψε τις εντυπώσεις με την υπέροχη κατακόκκινη τουαλέτα του οίκου Azzedine Alaia. Η διάσημη τραγουδίστρια έδωσε έναν ιδιαίτερο τόνο  με Neil Lane κοσμήματα και παπούτσια Manolo Blahnik.

 

You may also like