Οι καλύτερες αποχρώσεις βερνικιών για την άνοιξη

Οι νέες τάσεις της Άνοιξης έρχονται και σίγουρα αυτό που αλλάζει είναι οι αποχρώσεις. Τα σκούρα βερνίκια αντικαθιστώνται από τα όμορφα classic pastel και μας γεμίζουν χαρά. Είτε είναι τετράγωνα με στρογγυλές άκρες, είτε σε οβάλ, κοντά ή πιο μακριά νύχια, οι nude αποχρώσεις δείχνουν πάντα chic. Επίσης είναι πάντα βολικές με κάθε εναλλαγή στο ντύσιμο ή οποιοδήποτε look θα επιλέξετε στην καθημερινότητα σας. Εσείς τι θα προτιμήσετε από τα παρακάτω;

The pastels

Το nude μανικιούρ είναι η ιδανικότερη λύση για περιποιημένα άκρα. Οι γήινες αποχρώσεις που πλησιάζουν το φυσικό χρώμα της βάσης των νυχιών, έχουν το πλεονέκτημα να διατηρούνται πιο εύκολα σχετικά με τα σκούρα χρώματα ή εκείνα που διακοσμούν το nail art. Ωστόσο, ο ερχομός της Άνοιξης μας ενεργοποιεί για μανικιούρ λαμπερά! Αυτά που αναδεικνύουν τα χέρια μας και ταιριάζουν με την επιδερμίδα μας. Φεύγοντας από την πόλη για λίγες ημέρες ένα low maintenance manicure είναι τέλειο! Κι έχουμε την επιλογή μιας μεγάλης γκάμας αποχρώσεων όπως το Nude-pink, το Peach, Nude-beige, Νude-mauve και φυσικά το natural White.

Πολύχρωμο γαλλικό

Η νέα τάση είναι το minimal πολύχρωμο γαλλικό μανικιούρ. Ξεφεύγουμε από το κλασικό γαλλικό με την άσπρη γραμμή και μεταβαίνουμε σε κάτι πιο εκκεντρικό. Πιο αναλυτικά, επιλέγετε για βάση το χρώμα που επιθυμείτε… Και στη συνέχεια τοποθετείτε τα χρώματα που σας αρέσουν για να κάνετε μια εντυπωσιακή εμφάνιση. Αυτό που θα ξεχωρίσει είναι η  γραμμή σε κάθε νύχι, η οποία θα έχει διαφορετικό χρώμα, ώστε το Rainbow να υιοθετηθεί ως «σήμα κατατεθέν» της Άνοιξης.

Floral nails

Αν φυσικά είστε από εκείνες που προτιμούν κάτι πιο έντονο τότε τα λουλουδάτα σχέδια θα είναι εκείνα που θα σας εντυπωσιάσουν και θα είστε σε απόλυτη αρμονία με την εποχή! Οι διάφορες αποχρώσεις με πολύχρωμα λουλούδια ή μαργαρίτες με ένα πινέλο nail art είναι αυτό που θα ζητήσετε από την ειδικό. Εάν μπείτε σε πειρασμό να δημιουργήσετε μόνη σας τότε μπορείτε να δοκιμάσετε εναλλακτικές όπως η Foil τεχνική ή τα αυτοκόλλητα νερού.

Be trendy!

Featured image: @anna.nails.berlin/ instagram

You may also like