Οι ταινίες της εβδομάδας στα Village

Η Brie Larson επιστρέφει με μια αληθινή ιστορία που ακούει στο όνομα «Γυάλινο Κάστρο», στο πλευρό του WoodyHarrelsonκαι της NaomiWatts. Μαζί της, το πολυαναμενόμενο θρίλερ «Annabelle:Creation» και η δραματική ταινία «Βικτώρια και Αμπντούλ».

Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ – Γυάλινο Κάστρο (The Glass Castle)
Είδος ταινίας: Κοινωνική
Ηθοποιοί: Brie Larson, Woody Harrelson, Naomi Watts, Max Greenfield, Sarah Snook
Το ΓΥΑΛΙΝΟ ΚΑΣΤΡΟ βασισμένο σε μια αληθινή ιστορία περιγράφει τις περιπέτειες μια εκκεντρικής αλλά σφιχτά δεμένης από ανιδιοτελή αγάπη οικογένειας. Η βραβευμένη με Oscar® BrieLarson υποδύεται μια νέα γυναίκα που επηρεασμένη από τον ενθουσιώδη άγριο χαρακτήρα του κατά τα άλλα δυσλειτουργικού πατέρα της κατάφερε με φλογερή αποφασιστικότητα να χτίσει μια επιτυχημένη ζωή με τους δικούς της κανόνες.

Annabelle: Creation
Είδος ταινίας: Θρίλερ
Ηθοποιοί: Anthony LaPaglia, Samara Lee, Miranda Otto, Brad Greenquist, Lulu Wilson, Talitha Eliana Bateman, Stephanie Sigman
Στην ταινία «Annabelle: Creation» αρκετά χρόνια μετά τον τραγικό θάνατο της μικρής τους κόρης, ένας κουκλοποιός και η σύζυγος του καλωσορίζουν στο σπίτι τους, μια καλόγρια και μια ομάδα κοριτσιών από ένα κατεστραμμένο ορφανοτροφείο της περιοχής. Σύντομα θα γίνουν ο στόχος της δαιμονισμένης δημιουργίας του κουκλοποιού, της Άναμπελ.

Βικτώρια & Αμπντούλ (Victoria and Abdul)
Είδος ταινίας: Δράμα
Ηθοποιοί: Judi Dench, Olivia Williams, Michael Gambon, Simon Callow, Eddie Izzard, Ali Fazal
Η ταινία αφηγείται την αναπάντεχη φιλία που είχε αναπτυχθεί ανάμεσα στη βασίλισσα της Βρετανικής Αυτοκρατορίας Βικτώρια κι έναν Ινδό, τον Αμπντούλ, (Αλί Φαζάλ), μέλος του υπηρετικού της προσωπικού, κατά τα τελευταία χρόνια της ζωή της. Οι δυο τους θα έρθουν κοντά και μέσα από τη δική του ματιά, η βασίλισσα θα δει τον κόσμο με άλλη οπτική και θα τον χρίσει έμπιστο δάσκαλο και πνευματικό σύμβουλό της, γεγονός που θα εξοργίσει τον κύκλο της.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις προβολές των ταινιών μπείτε στα Village.

You may also like