Οι ταινίες της εβδομάδας στα Village

Το «Ημερολόγιο Φόνων» φέρνει στη μεγάλη οθόνη το μυθικό Γκόλεμ που είναι υπεύθυνο για μία σειρά φόνων μέσα σε μια μικρή κοινότητα. Οι «50 Αποχρώσεις του Γκρι» επιστρέφουν πιο απελευθερωμένες από ποτέ και η δραματική «Να Με Φωνάζεις Με Το Όνομά σου» συμπληρώνει τα νέα entries.
Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ –Ημερολόγιο Φόνων (The Limehouse Golem)
Είδος ταινίας: Θρίλερ
Ηθοποιοί: Bill Nighy, Douglas Booth, OliviaCooke, Sam Reid
Μια σειρά φόνων αναστατώνει μια μικρή κοινότητα σε τέτοιο σημείο που οι κάτοικοι πιστεύουν ότι ένα θρυλικό πλάσμα που έρχεται από σκοτεινές εποχές -το μυθικό Γκόλεμ- πρέπει να ευθύνεται για τους φόνους αυτούς.

Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι: Απελευθέρωση (Fifty Shades Freed)
Είδος ταινίας: Δράμα
Ηθοποιοί: Dakota Johnson, Jamie Dornan, Ariell Kebbel, Kim Basinger, Tyler Hoechlin, Luke Grimes, Rita Ora, Eric Johnson, Marcia Gay Harden
Ο κύριος Κρίστιαν Γκρέι και η Αναστάζια Στιλ επιτέλους παντρεύονται, αλλά το happy end της δεύτερης ταινίας ξαφνικά ανατρέπεται και πολύ σύντομα το όνειρο γίνεται εφιάλτης…. Ο πρώην εργοδότης της Αναστάζια διψά για εκδίκηση και το παρελθόν του Γκρέι απειλεί τη γεμάτη πάθος σχέση τους…

Να Με Φωνάζεις Με Το Όνομά Σου (Call Me By Your Name)
Είδος ταινίας: Δράμα
Ηθοποιοί: Armie Hammer, Timothée Chalamet, Michael Stuhlbarg, Amira Casar, Esther Garrel
Ο δεκαεπτάχρονος Elio (Timothee Chalamet) περνά ένα τεμπέλικο καλοκαίρι στην ιταλική εξοχή με τους γονείς του. Την ηρεμία καταλύει ο ερχομός ενός ψηλού, μαυρισμένου Αμερικάνου, του Oliver (Armie Hammer), ο οποίος θα βοηθήσει τον καθηγητή πατέρα του Elio (Michael Stuhlbarg) στην έρευνά του. Στην αρχή ο Elio αντιμετωπίζει το νεοφερμένο επιφυλακτικά και, παρόλο που ψάχνει αφορμές για να περάσει χρόνο με τον Oliver, του φέρεται με υπεροψία. Παιδί διανοούμενων ακαδημαϊκών, ο Elio κοροϊδεύει την αμερικάνικη αργκό του Oliver. Οι μεταξύ τους λεκτικές κονταρομαχίες αποκτούν ρομαντική χροιά, και σύντομα ο Elio και ο Oliver γίνονται αχώριστοι. Παρόλο που κάποια στιγμή ο Oliver πρέπει να επιστρέψει στην Αμερική, αυτή είναι η πρώτη αγάπη του Elio, και θα μείνει στην καρδιά και στο μυαλό του για πάντα.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις προβολές των ταινιών μπείτε στα Village.

You may also like