Οι ταινίες της εβδομάδας στα Village

Αυτήν την εβδομάδα, τα Village κυκλοφορούν 6 διαφορετικές ταινίες για να καλύψουν τους fans κάθε κινηματογραφικού είδους. Ανάμεσά τους, ξεχωρίζει η δραματική «Ένα Αστέρι Γεννιέται» από τον σκηνοθέτη και πρωταγωνιστή Bradley Cooper, η περιπέτεια φαντασίας –anti hero- «Venom»και η δραματική «Ανυπακοή» με Rachel Weisz και τη Rachel McAdams στα ηνία.

Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ – Ένα Αστέρι Γεννιέται (A Star Is Born) / Και σε Dolby Atmos
Είδος ταινίας: Δράμα
Ηθοποιοί: Lady Gaga, Bradley Cooper, Sam Elliott, Dave Chappelle, Anthony Ramos

Ο καταξιωμένος μουσικός της country Τζάκσον Μέιν ( Bradley Cooper) ανακαλύπτει και ερωτεύεται κεραυνοβόλα την άσημη και ταλαντούχα Άλι (Lady Gaga). Εκείνη έχει αρχίσει να εγκαταλείπει το όνειρό της να γίνει μεγάλη τραγουδίστρια, μέχρι που ο Τζακ τη βάζει στο προσκήνιο. Όταν, όμως, η καριέρα της Άλι απογειώνεται, η προσωπική πλευρά της σχέσης τους καταρρέει, καθώς ο Τζακ βρίσκεται παλεύει με τους δικούς του δαίμονες.

Έχοντας την ευκαιρία να δούμε την ταινία σε avant-premiere, στην αίθουσα Vmax Sphera,στο Village Cinemas @ The Mall Athens, ανακαλύψαμε μία διαφορετική Lady Gaga με εντυπωσιακή ερμηνεία του ρόλου της και έναν συγκλονιστικό Bladley Cooper. Είχαμε την εντύπωση ότι οι ρόλοι είναι γραμμένοι πάνω τους, απόλυτα ανθρώπινα δοσμένοι με μία φυσικότητα που μας εντυπωσίασαν. Η Lady Gaga αποδεικνύει για άλλη μια φορά το ταλέντο της, ως ηθοποιός αυτή τη φορά, κάνοντας κοινό και κριτικούς να υποκλίνονται στο όνομά της. Έχω την αίσθηση ότι θα είναι το love story αυτής της σαιζόν, χωρίς να αποκλείσω και μία θέση και στα Όσκαρ. (Κ.Μ)


Venom/ Και σε Dolby Atmos / Και σε 3D

Είδος ταινίας: Περιπέτεια Φαντασίας
Ηθοποιοί: Tom Hardy, Michelle Williams, Woody Harrelson, Jenny Slate, Marcella Bragio, Riz Ahmed
Ένας από τους πιο αινιγματικούς, πολύπλοκους και σκληροτράχηλους χαρακτήρες της Marvel έρχεται στη μεγάλη οθόνη, με πρωταγωνιστή τον υποψήφιο για Όσκαρ TomHardy στο ρόλο του θανατηφόρου προστάτη Venom.

Ανυπακοή (Disobedience)
Είδος ταινίας: Δράμα
Ηθοποιοί: Rachel Weisz, Rachel McAdams, Alessandro Nivola, Allan Corduner, Anton Lesser
Η εξοστρακισμένη Ronit (Rachel Weisz) επιστρέφει από τη Νέα Υόρκη στην κοινότητα των Ορθόδοξων Εβραίων στο Λονδίνο για την κηδεία του ραβίνου πατέρα της. Συναντά την παιδική της φίλη Esti (Rachel McAdams), που είναι πια παντρεμένη με τον διάδοχο του πατέρα της, και ένα για χρόνια καταπιεσμένο, απαγορευμένο πάθος επιστρέφει δριμύ.

Ο Εξαφανισμένος Φάκελος (Fleuve Noir)
Είδος ταινίας: Μυστηρίου
Ηθοποιοί: Vincent Cassel, Romain Duris, Sandrine Kiberlain
Ο Ντάνυ, έφηβος γιος της οικογένειας Αρνώ, εξαφανίζεται. Ο Φρανσουά Βισκόντι (Vincent CΑSSEL), ένας έμπειρος μα καταπονημένος ντετέκτιβ της αστυνομίας, αναλαμβάνει την υπόθεση και ξεκινά τις έρευνες για τον αγνοούμενο νεαρό, όμως ταυτόχρονα μοιάζει απρόθυμος να ασχοληθεί με τον δικό του 16χρονο γιο, Ντενί. Ο Γιαν Μπελαίλ (Romain DURIS), πρώην καθηγητής του Ντάνυ, όταν μαθαίνει για την εξαφάνιση, δείχνει έντονο ενδιαφέρον και προσφέρεται να συνεισφέρει στις έρευνες της αστυνομίας. Όμως, καθώς η υπόθεση οδηγείται προς μια λύση, τίποτα δεν είναι όπως μοιάζει…

Ο Κύριος& Το Όπλο (The Old Man & The Gun)
Είδος ταινίας: Δραματική Περιπέτεια
Ηθοποιοί: Robert Redford, Casey Affleck, Sissy Spacek, Danny Glover, Tom Waits
«Ο Κύριος & το Όπλο» βασίζεται στην πραγματική ιστορία του Φόρεστ Τάκερ (Robert Redford), από την τολμηρή απόδρασή του από τη φυλακή του Σαν Κουεντίν στην ηλικία των 70 ετών μέχρι τις άνευ προηγουμένου ληστείες που έκαναν την αστυνομία να σαστίσει και μάγεψαν τον υπόλοιπο κόσμο. Μπλεγμένοι στην καταδίωξη του Φόρεστ Τάκερ βρίσκονται ο ντετέκτιβ Τζον Χαντ Casey Affleck), που γοητεύεται από την αφοσίωσή του στην τέχνη του, και μια γυναίκα (, Sissy Spacek,) που τον αγαπά παρά το επάγγελμα που έχει επιλέξει.

Το Απίθανο Κοάλα (Blinky Bill the Movie) / Μεταγλωττισμένο
Είδος ταινίας: Κινούμενα Σχέδια
Ηθοποιοί: Νίκος Παπαδόπουλος, Χρυσούλα Παπαδοπούλου, Στεφανία Φιλιάδη, Εβελίνα Αραπίδη, Ποίμης Πέτρου, Γιάννης Υφαντής, Χαρά Ζησιμάτου, Κωνσταντίνος Κακανάς
Ο Blinky Bill είναι ένα μικρό και αξιαγάπητο κοάλα με μεγάλη φαντασία. Ένας εξερευνητής στην καρδιά, που ονειρεύεται να αφήσει την μικρή του πράσινη πόλη και να ακολουθήσει τον εξερευνητή πατέρα του στα ταξίδια του. Όταν όμως ο Μr. Bill χάνεται σε ένα ταξίδι του, ο Βlinky είναι ο μόνος που πιστεύει ότι ο πατέρας του είναι ακόμα ζωντανός. Κάπως έτσι ξεκινάει ένα μεγάλο ταξίδι, συναντάει νέους φίλους στην ατέλειωτη Έρημο, σε μια περιπέτεια που τον φέρνει αντιμέτωπο με τον επικίνδυνο έξω κόσμο μακριά από το σπίτι του.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις προβολές των ταινιών μπείτε στα Village.

You may also like