Οι ταινίες της εβδομάδας στους κινηματογράφους, από τη Ν.Σχοινά

11148663_10153233625921955_5377266010625106075_nΕπειδή ξέρουμε πόσο σας αρέσουν οι ταινίες κι ότι θέλετε να είστε πάντα ενημερωμένοι για κάθε μία από αυτές, από δω και στο εξής δε θα χάνετε τίποτα. Κάθε εβδομάδα θα σας ενημερώνουμε για τις ταινίες που παίζονται στη μεγάλη οθόνη, προμηθεύοντάς σας με το τρέιλερ, την υπόθεση και –φυσικά- τη δική μας επιλογή.

Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗ – Οι Εκδικητές: Η Εποχή του Ultron (Avengers: Age of Ultron) και σε 3D
Είδος ταινίας: Περιπέτεια Φαντασίας
Ηθοποιοί: Robert DowneyJr., Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Chris Evans, Scarlett Johansson, Jeremy Renner, Samuel L. Jackson, Aaron Taylor-Johnson, Elizabeth Olsen

Μετά την καταστροφή της S.H.I.E.L.D. , ο TonyStark δημιουργεί τον Utron, ένα εξελιγμένο ρομπότ που, όμως, διακατέχεται από ιδέες μεγαλείου. Σύντομα, ο Ultron θα στραφεί εναντίον της ανθρωπότητας.

Γυναίκα από Χρυσό (Woman in Gold)

Είδος ταινίας: Δράμα

Ηθοποιοί: Helen Mirren , Ryan Reynolds, Katie Holmes, Daniel Brühl, Max  Irons, Tatiana Maslany
Πενήντα χρόνια μετά την φυγή της από τη Βιέννη, η Μαρία Άλτμαν επιστρέφει στην παλιά της πατρίδα για να ανακτήσει οικογενειακά κειμήλια που εκλάπησαν από τους Ναζί, συμπεριλαμβανομένου και του πίνακα «Woman in Gold» του Κλιμτ. Μαζί με τον άπειρο αλλά θαρραλέο δικηγόρο της, ξεκινά μια μάχη που διαρκεί οχτώ χρόνια και την φέρνει στο ανώτατο δικαστήριο των ΗΠΑ. Στην πορεία, αναγκάζεται να αντιμετωπίζει δύσκολες αλήθειες για το παρελθόν της και θα συνειδητοποιήσει ότι κάποιοι πόλεμοι δεν τελειώνουν ποτέ.

Για πληροφορίες σχετικά με τις ώρες προβολής των ταινιών, μπείτε στα Village.

You may also like