Οι ταινίες της εβδομάδας στους κινηματογράφους, από τη Ν.Σχοινά

10675683_10152770108856955_205808251417963523_nΕπειδή ξέρουμε πόσο σας αρέσουν οι ταινίες κι ότι θέλετε να είστε πάντα ενημερωμένοι για κάθε μία από αυτές, από δω και στο εξής δε θα χάνετε τίποτα. Κάθε εβδομάδα θα σας ενημερώνουμε για τις ταινίες που παίζονται στη μεγάλη οθόνη, προμηθεύοντάς σας με το τρέιλερ, την υπόθεση και –φυσικά- τη δική μας επιλογή.

Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗ – Annabelle

Είδος ταινίας: Θρίλερ

Ηθοποιοί: Annabelle Wallis, Ward Horton, Tony Amendola, Alfre Woodard

Πριν από ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ, ήταν η Annabelle!

Η όμορφη, vintage κούκλα που επιλέγει να κάνει δώρο ο Τζον Φορμ στην έγκυο γυναίκα του, Μία, μοιάζει να είναι ιδανική. Η χαρά της Μία για την κούκλα Annabelle δεν θα κρατήσει για πολύ όμως… Σύντομα, το ζευγάρι θα δεχτεί μία βίαιη επίθεση από μια ομάδα σατανιστών. Φεύγοντας, οι σατανιστές δεν αφήνουν πίσω τους μόνο αίμα και τρόμο, αλλά και μία δαιμονισμένη Annabelle, η οποία θα διαταράξει τα πνεύματα για τα καλά…! Η δαιμονισμένη κούκλα που μας “έκοψε την ανάσα” στην ταινία ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ επιστρέφει, σε σκηνοθεσία του Τζον Λεονέτι, πιο τρομακτική από πoτέ! Η ταινία ANNABELLE, ένα υπερφυσικό θρίλερ για τους λάτρεις του είδους, αποτελεί το spin-off της μεγάλης εισπρακτικής επιτυχίας του Τζέιμς Γουάν, ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ. Στο ρόλο της Μία, η γοητευτική Άναμπελ Γουόλις (X-MEN: Η ΠΡΩΤΗ ΓΕΝΙΑ), και στο ρόλο του Τζον, ο Γουόρντ Χόρτον (Ο ΛΥΚΟΣ ΤΗΣ WALLSTREET).

ΧΕΝiΑ

Είδος ταινίας: Δράμα

Ηθοποιοί: Γιάννης Στάνκογλου, Μαρίσσα Τριανταφύλλου, Κώστας Νικούλι, Νίκος Γκέλια, Άγγελος Παπαδημητρίου, Ρομάνα Λόμπατς

Μετά τον θάνατο της μητέρας τους, δύο αδέλφια, ο Ντάνι και ο Οδυσσέας, 16 και 18 ετών αντίστοιχα, ταξιδεύουν από τη μια άκρη της Ελλάδας στην άλλη, για να εντοπίσουν τον πατέρα τους, που τους εγκατέλειψε πριν χρόνια. Ο σκοπός τους είναι να εξασφαλίσουν την ελληνική ιθαγένεια, αλλά και τη συμμετοχή του ταλαντούχου Οδυσσέα σε έναν διαγωνισμό τραγουδιού στη Θεσσαλονίκη. Στην πορεία, θα αντιμετωπίσουν εχθρούς και φίλους, θα κυνηγήσουν μια καλύτερη ζωή και θα ενηλικιωθούν, χωρίς ποτέ να παραιτηθούν από το δικαίωμα να ονειρεύονται.

Ένα ταξίδι 30,5 μέτρα μακριά (The Hundred-Foot Journey)

Είδοςταινίας: Δράμα

Ηθοποιοί: Helen Mirren, Om Puri, Manish Dayal

Ο τρεις φορές προτεινόμενος για Όσκαρ Σουηδός σκηνοθέτης του CHOCOLAT, ΛάσεΧάλστρομ, επιστρατεύει το ανεξάντλητο ταλέντο της βραβευμένης με Όσκαρ, Έλεν Μίρεν, και παραδίδει ένα πεντανόστιμο γαστριμαργικό δράμα βασισμένο στο ομώνυμο διήγημα του RichardC. Morais. Στην καρέκλα των παραγωγών, κάθονται οι Στίβεν Σπίλμπεργκ, Όπρα Γουίνφρεϊ και ΤζούλιετΜπλέικ. Η ταινία αφηγείται την ιστορία μιας οικογένειας Ινδών, οι οποίοι, κυνηγημένοι από την πατρίδα τους αναγκάζονται να μετακομίσουν στη Νότια Γαλλία. Εκεί, θα κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα. Θα ξεκινήσουν ένα υπέροχο Ινδικό εστιατόριο, το οποίο και θα εξοπλίσουν με όλη την αγάπη και το πάθος που έχουν για τη μαγειρική. Μόνο που δεν έχουν υπολογίσει μια σημαντική λεπτομέρεια… Τον ανταγωνισμό! Ακριβώς απέναντι τους, υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια ένα επιτυχημένο ακριβό εστιατόριο, βραβευμένο με αστέρι Μισελέν. Μεταξύ των δυο “ανταγωνιστών”, λοιπόν, θα ακολουθήσει μια γαστρονομική μάχη, η οποία δοκιμάζει τη δύναμη της αγάπης, της αφοσίωσης και της πίστης στο πλαίσιο της οικογένειας.

Τα Tερατοκουτάκια (The Box trolls) Μεταγλωττισμένο και σε 3D

Είδος ταινίας: Κινούμενα σχέδια

Φωνές: Πέτρος Δαμούλης, Κώστας Δαρλάσης, Ντίνος Σούτης, Χρήστος Θάνος, Ανδρέας Ευαγγελάτος, Αρσένιος Χαλκιόπουλος, Χριστίνα Τσιπιανίτη, Θεοδώρα Παπαϊωάννου, Τηλέμαχος Κρεβάικας

Η Laika, που κάνει μοναδικά animation και υπογράφει από τα πιο έξυπνα stopmotion, μας φέρνει άλλη μια συγκινητικά αστεία ταινία.

Βασισμένη στο εικονογραφημένο μυθιστόρημα του Άλαν Σνόου, “Here Be Monsters”, η ταινία διαδραματίζεται στην πόλη Tυρογεφύρι. Κάθε βράδυ, τα τερατοκουτάκια, σκανδαλιάρικα και κάπως χαζούλικα τρολς, βγαίνουν για να κλέψουν διάφορα άχρηστα αντικείμενα, καθώς και τα παιδιά της πόλης όπως φημολογείται. Για ένα μικρό ορφανό αγόρι όμως, αυτά τα τερατοκουτάκια είναι η μόνη του οικογένεια, και θα κάνει τα πάντα ώστε ο κόσμος να μάθει πόσο καλόκαρδα και αξιαγάπητα είναι, παρά τη δυσφήμιση τους.

Τα χελωνονιτζάκια (Teenage Mutant Ninja Turtles) και σε 3D

Είδοςταινίας: Περιπέτεια

Ηθοποιοί: Megan Fox, Will Arnett, Whoopi Goldberg

Σκοτάδι μαύρο έχει απλωθεί πάνω από την Νέα Υόρκη, καθώς ο Σρέντερ και η σατανική συμμορία του, σταδιακά αποκτούν τον απόλυτο έλεγχο, από την αστυνομία μέχρι τους πολιτικούς, στοχεύοντας στην απόλυτη οικονομική κυριαρχία τους. Το μέλλον προβλέπεται πολύ άσχημο, μέχρι τη στιγμή που τέσσερα περιθωριακά αδέρφια (τέσσερις μεταλλαγμένες χελώνες-έφηβοι) βγαίνουν από τους υπονόμους και ανακαλύπτουν πως το πεπρωμένο τους είναι να πολεμήσουν, για να σώσουν την πόλη ως Χελωνονιτζάκια. Γιατί η πόλη χρειάζεται ήρωες… Σε αυτήν την αποστολή ζωής και θανάτου, τα Χελωνονιντζάκια θα πρέπει να συνεργαστούν με την ατρόμητη δημοσιογράφο, Έιπριλ Ο’ Νιλ (Μέγκαν Φοξ), και τον εξυπνάκια κάμεραμάν της (Γουίλ Αρνέτ), προκειμένου να σώσουν την πόλη και να φέρουν στο φως το διαβολικό σχέδιο του Σρέντερ.

 

Για πληροφορίες σχετικά με τις ώρες προβολής των ταινιών, μπείτε στα Village.

You may also like