Οι ταινίες της εβδομάδας στους κινηματογράφους, από τη Ν.Σχοινά

1017143_10152786594716955_1366482857415270945_nΕπειδή ξέρουμε πόσο σας αρέσουν οι ταινίες κι ότι θέλετε να είστε πάντα ενημερωμένοι για κάθε μία από αυτές, από δω και στο εξής δε θα χάνετε τίποτα. Κάθε εβδομάδα θα σας ενημερώνουμε για τις ταινίες που παίζονται στη μεγάλη οθόνη, προμηθεύοντάς σας με το τρέιλερ, την υπόθεση και –φυσικά- τη δική μας επιλογή.

Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗ – Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ (THEJUDGE)
Είδος ταινίας: Κοινωνική
Ηθοποιοί: Robert Downey Jr., Billy Bob Thornton, Robert Duvall, Vera Farmiga, Leighton Meester, Jeremy Strong
Ο επιτυχημένος δικηγόρος ΧανκΠάλμερ (Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ), έχει απομακρυνθεί από την οικογένεια του και ζει στη Νέα Υόρκη. Ο απρόβλεπτος χαμός της μητέρας του τον αναγκάζει να επιστρέψει στο πατρικό του σπίτι στην Ιντιάνα και στην οικογένεια του: τον μεγάλο του αδελφό τον οποίο άθελά του είχε τραυματίσει (ΒίνσεντΝτ’Ονόφριο), τον μικρό του αδελφό (ΤζέρεμιΣτρονγκ) που έχει προβλήματα στην κοινωνικοποίησή του, αλλά και τον εφηβικό του έρωτα, τη Σαμ (Βέρα Φαρμίγκα). Η επιστροφή του τελικά δεν είναι και τόσο προσωρινή, αφού ο πατέρας του, ο σκληρός δικαστής της πόλης, κατηγορείται για φόνο, και ο Χανκ καλείται να τον υπερασπιστεί. Ο δικαστής στηρίζεται πάνω του, χωρίς άλλοθι ή μνήμη του τι ακριβώς συνέβη. Στην προσπάθεια τους να ανακαλύψουν την αλήθεια, αναγκάζονται να συνεργαστούν, και ο στόχος τους πλέον δεν περιορίζεται μόνο στην αποκάλυψη της αλήθειας, αλλά και στην σχέση τους, τη συγχώρεση, τη λύτρωση.

Άπληστοι Γείτονες (Good People)
Είδος ταινίας: Περιπέτεια
Ηθοποιοί: JamesFranco, Kate Hudson, Omar Sy
Ο Τομ (Τζέιμς Φράνκο) και η Άννα (Κέιτ Χάντσον) είναι ένα ζευγάρι Αμερικανών που ζει στο Λονδίνο και αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Όταν ο γείτονας τους, που μένει ακριβώς από κάτω, πεθαίνει, η τύχη δείχνει να τους χαμογελά προσωρινά, αφού ανακαλύπτουν ότι μέσα στο σπίτι του υπάρχουν 400,000 δολάρια. Αν και αρχικά είναι διστακτικοί με το αν θα πρέπει να απλώσουν το χέρι τους στο θησαυρό που ανακάλυψαν, αποφασίζουν ότι το σχέδιο είναι απλό: το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να πάρουν τα χρήματα και να χρησιμοποιήσουν μόνο όσα τους είναι απολύτως απαραίτητα, για να ξεχρεώσουν.Από εκείνη τη στιγμή κι έπειτα, το σύμπαν αποφασίζει να τους δείξει πόσο εύκολα μπορούν να έρθουν τα πάνω – κάτω!

Στα καλά καθούμενα
Είδος ταινίας: Κωμωδία
Ηθοποιοί: Ναταλία Δραγούμη, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Γιάννης Ζουγανέλης, Ζέτα Μακρυπούλια, Γιώργος Κοψίδας, Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Τζόυς Ευείδη, Τάσος Παλαντζίδης, Θωμαΐς Ανδρούτσου
Ο Νίκος Ζαπατίνας, μετά τις μεγάλες του επιτυχίες στον κινηματογράφο και την τηλεόραση (ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ, ΤΟ ΦΙΛΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ, ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΩΡΟ, ΛΑΚΗΣ Ο ΓΛΥΚΟΥΛΗΣ), επιστρέφει στα γνωστά του κινηματογραφικά “λημέρια” με μια αναπάντεχη κωμωδία και πρωταγωνιστές τη Ζέτα Μακρυπούλια, τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο και την Άννα – Μαρία Παπαχαραλάμπους. Η ζωή του Μπάμπη (Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος), θα ανατραπεί μετά την επεισοδιακή συνάντηση του με την ωραία και δυναμική Αθηνά (Ζέτα Μακρυπούλια). Οι δυο τους θα ξεκινήσουν ένα ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις και ανεξέλεγκτες καταστάσεις. Ένα πιάνο που κρύβει ένα μεγάλο θησαυρό, και που κανείς δεν γνωρίζει, η Εύα (Άννα – Μαρία Παπαχαραλάμπους) που το έχει σκάσει από το σπίτι της, μια περιουσία που αναζητά κληρονόμο, μια άπιστη αρραβωνιαστικιά, η εμπλοκή της αστυνομίας, ένα ύποπτο μοναστήρι και τελικά ο απρόσκλητος έρωτας μας φέρνουν μια κωμωδία για όλα όσα μπορούν να μας συμβούν… στα καλά καθούμενα!

Τα χελωνονιντζάκια – Teenage Mutant Ninja Turtles
Είδος ταινίας: Περιπέτεια
Ηθοποιοί: Megan Fox, Will Arnett, Whoopi Goldberg
Σκοτάδι μαύρο έχει απλωθεί πάνω από την Νέα Υόρκη, καθώς ο Σρέντερ και η σατανική συμμορία του, σταδιακά αποκτούν τον απόλυτο έλεγχο, από την αστυνομία μέχρι τους πολιτικούς, στοχεύοντας στην απόλυτη οικονομική κυριαρχία τους. Το μέλλον προβλέπεται πολύ άσχημο, μέχρι τη στιγμή που τέσσερα περιθωριακά αδέρφια (τέσσερις μεταλλαγμένες χελώνες-έφηβοι) βγαίνουν από τους υπονόμους και ανακαλύπτουν πως το πεπρωμένο τους είναι να πολεμήσουν, για να σώσουν την πόλη ως Χελωνονιτζάκια. Γιατί η πόλη χρειάζεται ήρωες… Σε αυτήν την αποστολή ζωής και θανάτου, τα Χελωνονιντζάκια θα πρέπει να συνεργαστούν με την ατρόμητη δημοσιογράφο, Έιπριλ Ο’ Νιλ (ΜέγκανΦοξ), και τον εξυπνάκια κάμεραμάν της (Γουίλ Αρνέτ), προκειμένου να σώσουν την πόλη και να φέρουν στο φως το διαβολικό σχέδιο του Σρέντερ.

Το Μαγικό Σπίτι (The House of Magic) Μεταγλωττισμένο
Είδος ταινίας: Κινούμενα Σχέδια
Φωνές: Κώστας Δαρλάσης, Εβελίνα Αραπίδη, ΒάσιαΛακουμέντα, Ποιμής Πέτρου, ΓιάννηςΥφαντής, Κωνσταντίνα Γεωργαντά, Διονυσία Τσιτιρίδου
Ο μικρός γατούληςΘάντερ βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι του μάγου Λορένζο, το “ΜΑΓΙΚΟ ΣΠΙΤΙ”. Αμέτρητα ζωάκια κατοικούν εκεί, ενώ τα ρομποτάκια και τα μαραφέτια του φτιάχνουν πρωινό την ίδια ώρα που χορεύουν! Ο Μέγας Λορένζο θα αρρωστήσει όμως, και το σπίτι κινδυνεύει να πουληθεί. Όλα τα ζωάκια και οι κάτοικοι του μαγικού σπιτού θα το υπερασπιστούν, με μυστικό όπλο το Θάντερ! Η περιπέτεια ξεκινάει και η μαγεία ξετυλίγεται!

Για πληροφορίες σχετικά με τις ώρες προβολής των ταινιών, μπείτε στα Village.

You may also like