Ομορφες μπούκλες, χωρίς πρέσα….

Όλες λίγο πολύ γνωρίζετε το κόλπο από μικρές γιατί λοιπόν να μην το θυμηθείτε μιας και μπορείτε να κάνετε διάφορα χτενίσματα χωρίς να χρησιμοποιήσετε καθόλου την ηλεκτρική πρέσα που όπως και να το κάνουμε καταστρέφει τα μαλλιά.

Για να κάνετε τα μαλλιά σας κυματιστά υπάρχουν 2 τρόποι:

1. Αφού λουστείτε αφήστε τα μαλλιά σας να στεγνώσουν φυσικά, αυτό θα πάρει περίπου 30 λεπτά σε μεσαίου μήκους μαλλιά. Χωρίστε τα μαλλιά σας στα
4 και παίρνοντας μικρές ή μεγάλες τούφες μαλλιών (ανάλογα με το πόσο κυματιστά θέλετε να γίνουν) κάντε πλεξούδες. Αφού πλέξετε όλα τα μαλλιά αφήστε τα για όλη την νύχτα και το πρωί ξεπλέξτε τα. Πολύ εύκολο!

2. Ένας άλλος τρόπος είναι να τα χωρίσετε στη μέση και να κάνετε από την κάθε πλευρά μια γαλλική πλεξούδα. Πάλι θα τα αφήσετε για όλη την νύχτα και θα τα ξεπλέξετε το πρωί.

Τώρα, πως μπορείτε να τα χτενίσετε:

• Αν τα θέλετε φουντωτά, χτενίστε τα με μια βούρτσα μαλλιών και ψεκάστε λίγη λακ.

• Αν τα θέλετε με λίγο όγκο, χτενίστε τα με μια χτένα με χοντρά δόντια ή μια πιρούνα και ψεκάστε λίγη λακ.

• Αν θέλετε να τα αφήσετε όπως είναι, απλά χρησιμοποιήστε λίγο gel μαλλιών, απλώστε το καλά στις παλάμες και πιάστε απαλά μεγάλες τούφες κοντά στις ρίζες τωνμαλλιών

• Μπορείτε να πιάσετε τα μισά μαλλιά ή όλα σε μια εντυπωσιακή αλογοουρά.

• Μετά από 1 ή 2 μέρες αν οι κυματισμοί έχουν χαλάσει μπορείτε να πιάσετε όλα τα μαλλιά κάνοντας ένα σινιόν και πάλι το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό.

Πηγή:http://www.jenny.gr

You may also like