Ο επαναστάτης Υδροχόος, από την Χριστίνα Θεοχάρη

horo_ydroxoosΜε τη Νέα Σελήνη πριν από μερικές μέρες να έχει ανατείλει στο αντισυμβατικό ζώδιο του Υδροχόου και τον Ερμή να αναδρομεί επίσης εκεί μέχρι τις 11/2/2015 ο αέρινος, επαναστάτης και ευφυής νεροκουβαλητής έχει την τιμητική του!

Αν βάλουμε και την Πανσέληνοπου θα λάμψει τα ξημερώματα της 4ης Φεβρουαρίου, στον Άξονα Λέοντα-Υδροχόου, με έμφαση σε σχέσεις (παλιές και νέες) η χρονιά μπαίνει δυναμικά για τους Υδροχόους.

Πόσα να γραφτούν γι’αυτό το ανατρεπτικό και επαναστατικό ζώδιο; Πόσα λόγια χρειάζονται για να περιγράψουν μεγάλες προσωπικότητες όπως ο Άβρααμ Λϊνκολν,ο Λόρδος Βύρωνας ή Τόμας Μούρ που είναι κλασικοί εκπρόσωποι του ζωδίου; Ή ποιος μπορεί να αντισταθεί στην ακαταμάχητη γοητεία της Τζένιφερ Άνιστον και της Σακίρα ή να ξεχάσει ό,τι έγραψε η Βιρτζίνια Γουλφ ή η Τόνι Μόρισον;

Όσοι γεννήθηκαν σ’ αυτό το αέρινο ζώδιο έχουν την κοινωνική συνείδηση ​​που θα μας βοηθήσει να «αλλάξουμε πίστα» και να μεταφερθούμε πιο απαλά στην νέα χιλιετία . Είναι ανθρωπιστές , φιλάνθρωποι και θέλουν να κάνουν  τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος . Οι Υδροχόοι είναι οραματιστές. Οι ρομαντικές, προοδευτικές αυτές ψυχές περνούν το χρόνο τους σκεπτόμενες πώς τα πράγματα μπορεί να γίνουν καλύτερα.Ο λόγος που έχουν τόσους πολλούς φίλους και γνωστούς; Είναι φιλικοί, ανοιχτοί, κοινωνικοί, καλοδιάθετοι, ευφυείς.εφευρετικοί έτοιμοι να βοηθήσουν το συνάνθρωπο.

Τα πάντα φτιάχνονται με χαμόγελο και συλλογική προσπάθεια για τον Υδροχόο.
Με τον ίδιο τρόπο που ο νεροκουβαλητής Υδροχόος φέρνει αυτό το πολύτιμο υγρό ως δώρο στον κόσμο, έτσι κι εκείνοι διαχέουν τις σκέψεις και τις ιδέες τους παντού. Η διαδικασία της σκέψης τους είναι, επίσης, πάντα ευρηματική και πρωτότυπη . Κι εδώ ξεκινάει η αντίφασή τους: Ενώ οι Υδροχόοι δεν θέλουν στην ουσία να δεσμεύσουν κανέναν, θα ήταν πολύ πιο ευτυχισμένοι αν ο υπόλοιπος κόσμος συμφωνεί μαζί τους. Όταν διαφωνείς μαζί τους, τσαντίζονται και κατεβάζουν ρολά.

Ανυπόμονοι , πεισματάρηδες, ακόμα και απότομοι, δύσκολα θα αλλάξουν γνώμη. Στις ερωτικές τους σχέσεις είναι σταθεροί-ίσως περισσότερο από όσο πρέπει πολλές φορές. Ερωτεύονται αλλά θέλουν και την ελευθερία τους. Θέλουν τον άλλο δίπλα, αλλά να μην είναι και συνέχεια στα πόδια τους…

Το περιθώριο που δίνουν στους άλλους είναι ένα μείγμα από συμπαντική αγάπη, ουμανιστική ανεκτικότητα και …αδιαφορία. Επίσης, δεν ζηλεύουν-εκτός κι αν έχουν ωροσκόπο Σκορπιό, Καρκίνο ή Ταύρο!

Γίνονται καλύτεροι φίλοι από εραστές, προτιμούν σχέσεις ισότιμες, ελεύθερες, γεμάτες περιπέτεια.

Πιο εύκολα θα γίνετε ζευγάρι με έναν/μια Υδροχόο αν είστε πρώτα φίλοι.

Οι άντρες Υδροχόοι, όσο γοητευτικοί κι αν είναι, ειδικά στο λέγειν, έχουν τη φήμη..αφηρημένου επιστήμονα-μπορεί και να ξεχάσουν το ραντεβιού μαζί σας, αν έχουν βρει το νέο τους gadgetκαι θέλουν να παίξουν μαζί του!

f1b8216b0dadc15e93c8a20c6a9d449a_XLΟ πιο εύκολος τρόπος να τους κατακτήσετε, είναι να τους πείτε ότι…δεν θέλετε σχέση ή να τους «ρίξετε» με τις γνώσεις και την ευφυΐα σας.

Με τον Κρόνο στον Τοξότη τα επόμενα 2μιση χρόνια να τους κάνει ένα ωραίο εξάγωνο, οι συνθήκες είναι πολύ πιο ευνοϊκές, ειδικά για όσους σκέφτονται να ξεκινήσουν μια σοβαρή σχέση ή ένα επιχειρηματικό εγχείρημα που θα τους δώσει ώθηση και θα προχωρήσει σημαντικά την καριέρα τους.

Ο Δίας στο Λέοντα από τον Ιούλιο του 2014 τους κατέταξε ανάμεσα στους ευνοημένους του ζωδιακού: νέες σχέσεις δημιουργήθηκαν, καινούρια άτομα μπήκαν στη ζωή τους, αλλαγές σε κατοικία, ή δουλειά ή ακόμη και μετάβαση στο εξωτερικό, αλλά μαζί με αυτά ίσως προέκυψαν γάμος ή παιδί-δεσμεύσεις δηλαδή που συνήθως τις αποφεύγουν και τώρα έγιναν πραγματικότητα.

Το 2015 ξεκινάει με καλύτερες προοπτικές και ένα πιο ευρύ πεδίο δραστηριοτήτων. Οι σχέσεις παίζουν ακόμη πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σας, ειδικά οι επιστροφές παλιών συντρόφων αλλά και οι νέες ευκαιρίες στα αισθηματικά που θα σας ανανεώσουν και θα σας γεμίσουν ελπίδα. Ευκαιρίες στον ερωτικό τομέα θα υπάρξουν όπως και οι δεσμεύσεις κάθε είδους θα είναι στο πρόγραμμα, ενώ τα οικονομικά είναι ο τομέας εκείνος που θα σας προβληματίσει λίγο παραπάνω:απαιτεί σύνεση και σωστή διαχείριση και κυρίως να μην βιαστείτε,αλλά να προχωρήσετε χτίζοντας με προσοχή και υπομονή το μέλλον σας!

 

Η Γνώση είναι δύναμη

Sir Francis Bacon (22/1/1561)

Περισσότερα για την Χριστίνα Θεοχάρη, μπορείτε να διαβάσετε εδώ

You may also like