Ο στρουθοκαμηλισμός παίρνει άλλη έννοια

Φανταστείτε ότι έχετε την δυνατότητα να κοιμηθείτε, για παράδειγμα σε ένα ταξίδι, αλλά τα φώτα και η φασαρία γύρω σας δεν σας αφήνουν να ηρεμήσετε. Δεν είναι κρίμα να μην μπορέσετε να κλείσετε μάτι; Για εσάς μάλλον βρέθηκε αυτό το μαξιλάρι στρουθοκάμηλος. Είναι ένα μαλακό και άνετο κάλυμμα για το κεφάλι που μας έρχεται από την Ισπανία και την Ελβετία από το στούντιο Kawamura Ganjavian , το όποιο είναι ικανό στο να δημιουργεί τις ιδανικές συνθήκες για ύπνο όπου αυτός είναι εφικτός. Αν έχετε την δυνατότητα να κοιμηθείτε στο γραφείο όπως η εικονιζόμενη, στο αεροδρόμιο, στην βιβλιοθήκη, ή όπου άλλου σας κάνει κέφι και δεν θα σας παρεξηγήσουν.
Το μαξιλάρι είναι παραγεμισμένο από όλες τις πλευρές του έτσι ώστε να επιτρέπει στον χρήστη να έχει ένα ζεστό και άνετο ύπνο. Τα μάτια και τα αυτιά αν και καλύπτονται έχουν ένα ζεστό χώρο για τα χέρια ώστε να μπορούν να μπουν μέσα.

Οι κατασκευαστές του βλέποντας ότι ξοδεύουμε όλο και περισσότερο χρόνο στην εργασία, μπροστά από μια οθόνη υπολογιστή ή σε μια μετακίνηση , σκεφτήκανε, «γιατί να μην δημιουργήσουμε κάτι που μας βοηθά να πάρουμε έναν υπνάκο, αποσυνδέστε και το όνειρο;» , εξηγεί ο σχεδιαστής Αλί Ganjavian στο φιλμ.
Το στούντιο έχει προσελκύσει εκατοντάδες υποστηρικτές μέχρι στιγμής στην ιστοσελίδα Kickstarter και μεγάλο πλήθος από χρηματοδότες. Ο Ganjavian συν-ιδρυτής και Portilla Kawamura είναι επίσης ένα από τα ιδρυτικά, τα μέλη της διεπιστημονικής δημιουργική Μπανάνα Studio πλατφόρμα.
Το μαξιλάρι στρουθοκάμηλος προσφέρει ένα μικρό-περιβάλλον στο οποίο, όσοι το προτιμήσουν και το χρησιμοποιήσουν θα λάβουν ένα ζεστό και άνετο υπνάκο με ευκολία. Δεν είναι ούτε ένα ούτε μαξιλάρι με την κανονική έννοια του αλλά ένα κομμάτι ,χαλαρωτικό σπηλιά-όπως του εσωτερικού καταφύγια και στελέχη τόσο το κεφάλι και τα χέρια σας, ιδανικό για έναν ύπνο.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μαξιλάρι στρουθοκάμηλος στο γραφείο σας, σε ένα παγκάκι, στο τρένο ή ενώ περιμένετε στο αεροδρόμιο για να πιάσει μια πτήση. Στην πραγματικότητα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μαξιλάρι στρουθοκάμηλος όπου και όποτε αισθάνεστε ότι χρειάζεστε την απομόνωση σας.
Η εργονομική σχεδίαση του και η άνεση που προσφέρει το κάνουν τόσο εύκολο στη χρήση και την αποθήκευση. Εξάλλου είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να ταιριάζει σε κάθε κεφάλι, και είναι κατασκευασμένο από ελαφριά υλικά που το καθιστούν εύκολο να πάρετε μαζί σας όπου κι αν πάτε.


“Έχουμε κυκλοφορήσει σε απευθείας σύνδεση με το πρωτότυπο μας και ανακαλύψαμε ότι ο καθένας αγαπά το μαξιλάρι στρουθοκάμηλος, όπως ακριβώς και εμείς, έτσι αποφασίσαμε να κάνουμε ένα μαξιλάρι στρουθοκάμηλος πραγματικότητα. Εμείς επιλέξαμε Kickstarter – μια πλατφόρμα χρηματοδότησης για καινοτόμα σχέδια για την υποστήριξη των ονείρων μας οι όποιοι και παράγουν το προϊόν μας. Σχεδιάσαμε το μαξιλάρι στρουθοκαμήλου με τους χρήστες , στο μυαλό μας και θέλαμε να χρησιμοποιήσουμε μια πλατφόρμα όπου οι αγοραστές μας θα μπορούν να βοηθήσουν στην οικοδόμηση και να μοιραστούν το όνειρο μαζί μας. “

You may also like