“Παναγία των Παρισίων”: το επόμενο σχέδιο της Disney για live-action μεταφορά


H Disney φαίνεται, τον τελευταίο καιρό, να βάζει μία μία τις ταινίες κινουμένων σχεδίων της στο πρόγραμμα με τις live-action μεταφορές τους. Το remake της ταινίας “Σταχτοπούτα” -χαρακτήρας που υποδύθηκε η Lily James-, το “Βιβλίο της Ζούγκλας” και η “Πεντάμορφη και το Τέρας” είναι οι αποδείξεις ότι η αγαπημένη εταιρία παραγωγής μπορεί και παραδίδει υψηλού επιπέδου αποτελέσματα και ικανοποιεί το πιστό κοινό της.

Μέχρι στιγμής, είχαν κυκλοφορήσει τα νέα για μερικά από τα επόμενα remake που βρίσκονται στα σκαριά, που -μεταξύ άλλων- περιλαμβάνουν τα: “Dumbo”, “Aladdin”, “Lion King”, “Mulan”, με τα τρία πρώτα να κυκλοφορούν μέσα στο 2019, ενώ η Mulan το 2020. Σειρά στις αποκαλύψεις των live-action μεταφορών, όπως αναφέρει το Empire, έχει άλλη μία αγαπημένη ταινία κινουμένων σχεδίων, η “Παναγία των Παρισίων“.

O θεατρικός συγγραφέας και καθηγητής David Henry Hwang έχει αναλάβει να γράψει ένα νέο σενάριο που θα βασίζεται στην animated ταινία του 1996. Η παραγωγή έχει οραματιστεί την ταινία σαν ένα live-action μιούσικαλ, με τον συνθέτη θεάτρου και κινηματογράφου και πιανίστα, Alan Menken, που είχε αναλάβει τη μουσική της πρώτης ταινίας, να αναβιώνει τον ρόλο του.

O Josh Gad -που αγαπήσαμε ως “Olaff” στο “Frozen”- έχει ήδη συμφωνήσει να είναι παραγωγός, όπως αναφέρει το Deadline, χωρίς να έχει αποκλειστεί η περίπτωση να συμμέχει και ως ηθοποιός. Το casting ακόμα δεν έχει ξεκινήσει και δεν υπάρχει επίσημη ημερομηνία για το πότε η ταινία θα κυκλοφορήσει.

Μέχρι τότε, όμως, έχουμε να περιμένουμε πολλές ιστορίες που μεγάλωσαν μαζί μας και τις έχουμε στην καρδιά μας, αρχίζοντας με τον “Dumbo” στα τέλη του Μαρτίου.

You may also like