Ποια θα είναι η Catwoman στο πλευρό του Robert Pattinson;

Πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησαν τα νέα για την ανάθεση του ρόλου του Batman στον Robert Pattinson μετά την αποχώρηση του Ben Affleck από το universe της DC. Oσκηνοθέτης, Matt Reeves, που αυτήν τη στιγμή έχει την εποπτεία του όλου εγχειρήματος βλέπει τη νέα σελίδα του Batmanσαν μία μορφή reboot των προηγούμενων ταινιών υπό μία πιο φρέσκια ματιά.

Αν κι η απόφασηγια τον Pattinson δεν έχει βρει όλο το κοινό με μία σύμφωνη γνώμη, αφού πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν και τον Ben Affleckως ατυχές συμβάν μετά τον Dark Knight του Christopher Nolan, αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να δώσουμε το benefit of the doubt στον 33χρονο ηθοποιό για να μας δείξει τι αξίζει.

Ένας άλλος χαρακτήρας που έχει συνδεθεί στενά με τον Batman κι ανήκει στους αγαπημένους του κοινού είναι αυτός της Catwoman.Ο χαρακτήρας συνδέθηκε στενά με το όνομα της Halle Berry και στη συνέχεια με την Anne Hathaway στο πλευρό του Christian Bale.Αν πάμε ακόμα πιο πίσω και συγκεκριμένα μέσα στη δεκαετία του 1960, η Michelle Pfeiffer ήταν η gothic βερσιόν του χαρακτήρα που έκανε το κοινό να ερωτευτεί τον χαρακτήρα.

Μέχρι στιγμής, πολλά έχουν ακουστεί για την ηθοποιό που θα αναλάβει να αναβιώσει τον διάσημο ρόλο, τίποτα, όμως, με βεβαιότητα. Δημοσίευμα ήθελε την Kristen Stewart να θέτει σοβαρή υποψηφιότητα, όμως, στη συνέχεια αυτό διαψεύσθηκε, αφού οι παραγωγοί δε θέλουν την ταινία να συσχετιστεί με το Twilight.

Έπειτα, ήρθε στο τραπέζι το όνομα της Chloë Grace Moretz, με την ιδέα να ενθουσιάζει τους φανς που παρακολουθούν τα δρώμενα. Παρά το ότι δεν υπήρχε επίσημη επιβεβαίωση, δεν υπήρχε και διάψευση, οπότε το όνομά της αποτελεί σίγουρα ένα ανοιχτό σενάριο.

Μέχρι να έχουμε, λοιπόν, κάποιο νεότερο, ελπίζουμε στην ανάθεση του ρόλου στην 22χρονη ιδιαίτερα ταλαντούχα Moretz, που έχει αποδείξει μέχρι τώρα στις ταινίες της ότι έχει και το υποκριτικό ταλέντο και το τσαγανό που χρειάζεται για τον συγκεκριμένο ρόλο.

You may also like