Πολύχρωμη παρουσίαση των KOKU Accessories @Semiramis

7

Ήταν πραγματικά ένα πολύχρωμο, καλοκαιρινό απόγευμα Ιουνίου. Στο ξεναδοχείο Semiramis στην Κηφισιά, παρουσίασαν τα εντυπωσιακά και άκρως πρωτότυπα αξεσουάρ τους, οι αδερφές, Μαρία και Ιλένα Κόκκου. Τσάντες μεγάλες και μικρές, για τη βόλτα ή για τη θάλασσα τράβηξαν τα βλέμματα όλων καθώς κοσμούνταν από ευφάνταστα σύμβολα από πλεξιγκλάς σε fluo εντυπωσιακά χρώματα.

Μικροί καλοσχηματισμένοι, γυαλιστεροί φοίνικες, κεραυνοί, καλοκαιρινοί αστερίες ήταν μερικά από τα μοναδικά σχέδια. Τα Koku Accessories είναι ιδιαίτερα και δροσερά.. Επίσης, αξεσουάρ για το σπίτι όπως εξαιρετικοί δίσκοι με έντονο κοραλί πλεξιγκλάς αποτέλεσαν must της παρουσίασης!

6
Είναι σημαντικό να βλέπουμε Ελληνίδες να πετυχαίνουν στο αντικείμενο τους και εκτός συνόρων, καθώς τα Koku Accessories έχουν αγαπηθεί πολύ στο εξωτερικό και μάλιστα ταξιδεύουν μέχρι και το Τόκιο.

1

Πάντα οι δροσερές, φρέσκιες και πρωτότυπες ιδέες κάνουν τη διαφορά και τα Koku Accessories είναι σίγουρο πλέον, ότι είναι μοναδικά.

ΚΟΚU accessories @Semiramis Hotel

ΚΟΚU accessories @Semiramis Hotel

* Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και τιμές μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα τους ή απλά περάστε μια βόλτα από το Showroom: Πετμεζά 8, Περιστέρι, τηλ. 210 5737 842

You may also like