Ποτέ δεν είναι αρκετά νωρίς για τα Advent Calendars της Sephora!

Ναι είμαστε μέσα Σεπτεμβρίου. Και; Τα Χριστούγεννα μπορεί να απέχουν αρκετές μέρες, αλλά υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που τα λατρεύουν, άλλοι που θέλουν να προγραμματίζουν νωρίς τα ψώνια τους και οι περισσότεροι που έχουν ανάγκη να ονειρεύονται… κάτι μαγικό!

Οπότε τα Sephora έρχονται να μας καλύψουν αυτές τις ανάγκες και …. Το 1o  Sephora Favorites Advent Calendar της χρονιάς είναι σε avant premiere στο sephora.gr!

Φανταστείτε να ανακαλύπτετε μία ονειρεμένη έκπληξη μακιγιάζ ή skincare κάθε μέρα… Ανακαλύψτε το νέο, πολυτελές και επαναχρησιμοποιούμενο design του. 25 Συρτάρια και προϊόντα που θα απογειώσουν τον ενθουσιασμό μας καθώς περιμένουμε τα Χριστούγεννα. Μέσα σε αυτό το κουτί κρύβονται τα πιο trendy beauty brands όπως BENEFIT, FRESH, HUDA BEAUTY, PAT MC GRATH, LANEIGE, MARIO BADESCU, NATASHA DENONA, RESPIRE, TARTE και πολλά ακόμα.

Skincare, makeup, μαλλιά… ανακαλύψτε τα best sellers της Sephora και τα νέα προϊόντα της χρονιάς σε μικρό ή μεγάλο μέγεθος και όλα αυτά συγκεντρωμένα σε μια μοναδική συλλεκτική έκδοση!

Ανακαλύψτε το SEPHORA FAVORITES ADVENT CALENDAR που είναι ήδη διαθέσιμο στο sephora.gr και Mobile App και σύντομα στα καταστήματα Sephora.

Τι θα λέγατε να ρίξετε μια ματιά εδώ και να πάρετε μερικές ιδέες;   

Τι ανακαλύψαμε;

Ήδη μπορείτε να βρείτε το Advent Calendar της Rituals, The Ritual of Advent, συμπεριλαμβανομένων 24 μοναδικών εκπλήξεων. Το τέλειο δώρο για εσάς ή τους αγαπημένους σας. Με το συγκεκριμένο μπορείτε να απολαύσετε ένα πολυτελές προϊόν Rituals ανοίγοντας κάθε παράθυρο. Ένας διασκεδαστικός τρόπος για να μετρήσετε τις ημέρες που απομένουν για τα Χριστούγεννα αλλά και παράλληλα φροντίζοντας τον εαυτό σας ή τους αγαπημένους σας. Σας περιμένει μια μοναδική συλλογή από πολυτελή προϊόντα σε deluxe size και 4 limited edition κεριά. Η αντίστροφη μέτρηση ξεκινά τέσσερις Κυριακές πριν τα Χριστούγεννα και μαζί της ξεκινάει η έναρξη αυτής της εορταστικής περιόδου.

Επίσης ανακαλύψαμε και το Advent Calendar με προϊόντα της μαγευτικής ζούγκλας της Sephora Collection που περιέχει 24 εκπλήξεις ομορφιάς, κρυμμένες από τη συμμορία άγριων ζώων.

Τις επόμενες εβδομάδες θα ακολουθήσουν αποκλειστικές & συλλεκτικές Christmas συλλογές με αποκλειστικές συνεργασίες και εκπλήξεις!!!

You may also like