Προετοιμαστείτε για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Η πιο κόκκινη ημέρα του χρόνου πλησιάζει και ελεύθεροι και δεσμευμένοι, είναι έτοιμοι να την γιορτάσουν με κάθε τρόπο. Για όσες από εσάς όμως έχετε κλείσει ραντεβού με το αρσενικό της καρδιάς σας, σας έχουμε μερικούς τρόπους που θα τον σαγηνεύσουν και θα του δείξουν την σέξι σας πλευρά.

1.Αποκτήστε πιο απαλό δέρμα από ποτέ. Όσες έχετε επενδύσει σε αφαίρεση της τριχοφυΐας με laser, μπορείτε να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα. Όλες οι υπόλοιπες μπορείτε να χρησιμοποιείστε είτε την μέθοδο του κεριού είτε το γνωστό σε όλες μας ξυραφάκι. Μπορείτε να αγοράσετε και κάποιον αφρό ξυρίσματος που προετοιμάζει την τρίχα και την επιδερμίδα, για τη λεπίδα και θα χαρίσει πλούσιο αφρό στην περιοχή. Μετά το ντους να θυμηθείτε να εφαρμόσετε γενναιόδωρες ποσότητες γαλακτώματος. Κατά προτίμηση, όμοιο με το άρωμα που θα φορέσετε το βράδυ.

2. Το χειμώνα, όταν το δέρμα τείνει να είναι ξηρό και θαμπό, όσο λιγότερο το βαραίνουμε τόσο το καλύτερο. Το δέρμα σας θα φαίνεται πιο φρέσκο και νεανικό, εάν δεν το φορτώσετε με τόνους makeup. Εφαρμόστε το με τα δάχτυλα και όχι με κάποιο πινέλο, ώστε να ελαφρύνετε ακόμα περισσότερο το αποτέλεσμα. Προτιμήστε κάποιο με ενυδατικά και Mineral στοιχεία όπως το MAC mineralize. Προσφέρει μεσαία κάλυψη, ενώ αφήνει το δέρμα να αναπνέει χωρίς να το βαρύνει. Άλλωστε, πρέπει να έχουμε πάντα στο μυαλό μας, ότι οι άντρες θέλουν να μπορούν να μας αγγίζουν χωρίς να φοβούνται ότι θα λερωθούν.

3. Η ημέρα απαιτεί σαγηνευτικό βλέμμα. Για τον λόγο αυτό, μην τονίσετε πολύ τα μάτια σας, με βαριά smokey looks. Αντίθετα, δώστε έμφαση στις βλεφαρίδες σας. Γυρίστε τις με ένα ψαλιδάκι βλεφαρίδων για ακόμα πιο έντονο αποτέλεσμα. Εφαρμόστε τη μάσκαρα με κινήσεις ζιγκ-ζαγκ, ώστε να φθάσει το προϊόν και στις πιο μικρές τρίχες. Για ακόμα πιο δραματικό look, περάστε τις με τρεις στρώσεις, ενώ ανάμεσα από κάθε στρώση, και όσο το προϊόν είναι ακόμα υγρό, χτενίστε τις με ένα καθαρό βουρτσάκι.

4. Χείλη για φίλημα, γιατί το επιτάσσει η ημέρα (ή μάλλον η βραδιά). Χαρίστε τους μια μικρή απολέπιση, με τη βοήθεια λίγης ζάχαρης διαλυμένης σε κάποιο λαδάκι, ώστε να είναι απαλά και ροδαλά. Η συγκεκριμένη ημέρα, περισσότερο από κάθε άλλη, προστάζει το κραγιόν μας να μην αφήσει το παραμικρό ψεγάδι. Επενδύστε λοιπόν στο κλασσικό ανεξίτηλο και ματ κόκκινο, που θα τον κάνουν να κρέμεται από τα χείλη σας.

5. Δεν πάμε πουθενά χωρίς το άρωμά μας. Τοποθετήστε λίγη βαζελίνη στα σημεία που θα το βάλετε, ώστε να παρατείνετε την διάρκειά του. Φροντίστε να είναι απαλό και διακριτικό, γιατί σε έναν εσωτερικό χώρο, θα μπορούσε να φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα από τα επιθυμητά.

You may also like