Πρόταση για βιβλίο: “Η Χαμένη Κόρη” της Lucinda Riley

Δεν ξέρω πόσο μεγάλη σύμπτωση είναι τη μέρα που αγόρασα το συγκεκιρμένο βιβλίο από τα Public, λόγο αργότερα διάβασα την είδηση του θανάτου της συγγραφέος Lucinda Riley…”Έφυγε” την Παρασκευή στα 55 της χρόνια από καρκίνο.

Η Χαμένη Κόρη” κυκλοφόρησε αυτή την εβδομάδα από τις εκδοσεις “ΔΙΌΠΤΡΑ” και την περίμενα πώς και πώς. Από πέρσι τον Ιούλιο που έπιασα στα χέρια μου το πρώτο βιβλίο της επταλογίας, “κόλλησα”. Ταξίδεψα κι έζησα τις ιστορίες των 6 αδελφών καθόλη τη διάρκεια της καραντίνας… Χωρίς να καταλήξω ποιά είναι η αγαπημένη μου.

Και τώρα ήρθε η στιγμή της 7ης κόρης, της Μερόπης! Είμαι ακόμα στις πρώτες 200 σελίδες, οπότε δεν μπορώ να πω πολλά πράγματα, αλλά σίγουρα η γραφή της Riley είναι για ακόμα μια φορά, συγκλονιστική!

Απολαυστικό μυθιστόρημα!

Daily Mail
Λίγα λόγια για την υπόθεση

“Θα ψάξουν σε όλο τον κόσμο για να τη βρουν…

Μετά την αποκάλυψη του Γκίοργκ Χόφμαν ότι μπορεί να έχει εντοπίσει τη χαμένη αδελφή, η Μαία και η Άλι ανακαλύπτουν ότι το μόνο στοιχείο που έχουν είναι μια διεύθυνση ενός αμπελώνα στη Νέα Ζηλανδία. Επίσης και ένα σχέδιο ενός ασυνήθιστου σμαραγδένιου δαχτυλιδιού σε σχήμα αστεριού. Επειδή η ΚεΚε, που ζει στην Αυστραλία, είναι πιο κοντά σε αυτόν τον αμπελώνα, τη στέλνουν να τον ερευνήσει με τη σύντροφό της, την Κρισί. Έτσι ξεκινά ένας αγώνας ενάντια στον χρόνο για να βρουν τη Χαμένη Κόρη.

Είναι ένας αγώνας που τις ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο . Καθώς η Μέρι ΜακΝτούγκαλ, η γυναίκα που έχει το σμαραγδένιο δαχτυλίδι και μπορεί να επιβεβαιώσει εάν η κόρη της, η Μέρι-Κέιτ, είναι η Χαμένη Κόρη…Έχει ξεκινήσει τον γύρο του κόσμου μετά τον θάνατο του συζύγου της. Όπως φαίνεται, δεν θέλει να βρεθεί…

“Η Χαμένη Κόρη”, η έβδομη συναρπαστική ιστορία της σειράς “Οι Κόρες των Αστεριών”, φέρνει στην επιφάνεια μια ιστορία αγάπης, δύναμης και θυσίας, που ξεκίνησε πριν από εκατό χρόνια για να κλείσει τον κύκλο της με ένα επικό φινάλε… Ανακαλύψτε τον εαυτό σας στην καρδιά της ιστορίας!

Η συγγραφέας, Lucinda Riley

Γεννήθηκε στην Ιρλανδία και έπειτα από μια σύντομη καριέρα ως ηθοποιός σε ταινίες, θεατρικά έργα και στην τηλεόραση, έγραψε το πρώτο της βιβλίο σε ηλικία είκοσι τεσσάρων ετών. Τα βιβλία της έχουν μεταφραστεί σε 27 γλώσσες και έχουν πουλήσει περισσότερα από τριάντα εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως. Έχει ανακηρυχθεί πολλές φορές Νο 1 ευπώλητη συγγραφέας στη λίστα των Sunday Times και των New York Times. “Οι Κόρες των Αστεριών” βασίζεται αλληγορικά στον µύθο του πασίγνωστου αστερισµού των Πλειά­δων. Αποτελεί πλέον παγκόσμιο εκδοτικό φαινόμενο, με κάθε νέο βιβλίο της σειράς να γίνεται Νο1 best seller παγκοσμίως. Από την πρώτη στιγμή που τα βιβλία της σειράς κυκλοφόρησαν και στην Ελλάδα, αγαπήθηκαν από χιλιάδες αναγνώστες.

Η σειρά πρόκειται να μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη από μεγάλη εταιρεία παραγωγής του Χόλιγουντ. Από τις εκδόσεις Διόπτρα κυκλοφορούν τα βιβλία της Οι Κόρες των Αστεριών, Η Κόρη του Κεραυνού, Η Κόρη της Σκιάς, Η Κόρη των Μαργαριταριών, Η Κόρη της Σελήνης, Η Κόρη του Ήλιου, Η Χαμένη Κόρη, Το Ρόδο του Μεσονυχτίου…Καθώς και “Το Δωμάτιο με τις πεταλούδες”.

You may also like