Πώς να κάνετε τα μανό και το μανικιούρ σας να διαρκεί περισσότερο!

Μόλις δώσατε και τα τελευταία εναπομείναντα χρήματά σας για το τέλειο εβδομαδιαίο σας μανικιούρ και ανησυχείτε για το πόσο θα διαρκέσει αυτό το αψεγάδιαστο αποτέλεσμα;
Μην ανησυχείτε! Εμείς έχουμε τη λύση δίνοντάς σας tips για να τα διατηρήσετε περισσότερο αλλά και για να διατηρήσετε τα μανό σας για πιο μεγάλο διάστημα, σε περίπτωση που φροντίζετε το μανικιούρ σας μόνες σας.

– Αρχικά, θα πρέπει τα νύχια σας να είναι πάντα καθαρά, χωρίς υπολείμματα από το προηγούμενο μανικιούρ όταν θα πάτε για το επόμενο. Φροντίστε επίσης να έχετε λιμάρει σωστά τα νύχια σας και να έχετε αφαιρέσει όλα τα πετσάκια
Αφού ολοκληρωθεί το μανικιούρ, και αφού περιμένετε τουλάχιστον για μισή ώρα χωρίς να ακουμπήσετε τίποτα (έχετε υπόψη ότι ένα μανό χρειάζεται 12 ολόκληρες ώρες για να στεγνώσει εντελώς), ακουμπήστε ένα νύχι σας απαλά στο μάγουλό σας, ή κολλήστε τα μεταξύ τους, και πάλι απαλά.

Μία συμβουλή για να βοηθήσετε τα νύχια σας να στεγνώσουν πιο γρήγορα είναι μετά από ένα εικοσάλεπτο αναμονής, να βάλετε τα νύχια σας κάτω από τη βρύση και αφήσετε να τρέξει πάνω τους άφθονο νερό. Αυτό θα βοηθήσει στη σταθεροποίηση του χρώματος, αρκεί βεβαίως να μην τα σκουπίσετε και να μην τα ακουμπήσετε πουθενά.

Τα μανό που διαρκούν περισσότερες μέρες είναι τα επαγγελματικά προϊόντα που χρησιμοποιούν στα ινστιτούτα περιποίησης, αλλά και μία γνωστή μάρκα φυτικών καλλυντικών που πωλείται σε όλα σχεδόν τα φαρμακεία. Να ξέρετε ότι στα ινστιτούτα ομορφιάς συνήθως αραιώνουν τα μανό, για να μπορούν να διαρκούν περισσότερες μέρες.

– Αν πάλι ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που περιποιούνται τα νύχια τους μόνες τους, ακολουθείστε μερικά Tips που θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε τα μανό στις συσκευασίες τους για περισσότερο χρόνο, χωρίς να δημιουργούνται αυτά τα ενοχλητικά «κομπάκια» μετά από μερικές χρήσεις:

*Τοποθετήστε τα σε ένα σκοτεινό μέρος του σπιτιού, ανάποδα και αεροστεγώς κλεισμένα.
*Μετά από κάθε χρήση τους, καθαρίστε το μπουκαλάκι γύρω- γύρω με ασετόν, και βεβαιωθείτε ότι το κλείσατε αεροστεγώς.
Και να είστε βέβαιες ότι τα μανό και το μανικιούρ σας θα μπορούν να σας βγάζουν ασπροπρόσωπες για πολύ καιρό…

You may also like