Σία Κοσκινά / Αδάμ Τσαρούχης … Under the Pool Moon

Για όσους έχουν μείνει ακόμα στην Αθήνα, δεν σημαίνει ότι δεν έχουν επιλογές, ειδικά για το βράδυ της Δευτέρας που θα φιλοξενεί την αυγουστιάτικη Πανσέληνο.  Η συγκεκριμένη έχει ιδιαίτερη σημασία και “τιμάται” με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους, πάντοτε όμως με καλή μουσική. Το bar – restaurant Da Vinci,  στην Αγία Παρασκευή,γιορτάζει τη φετινή Πανσέληνο, παρουσιάζοντας την καταξιωμένη performer Σία Κοσκινά και τον αγαπημένο μας Αδάμ Τσαρούχη, σε μια ξεχωριστή, ιδιαίτερα ατμοσφαιρική βραδιά, παραφράζοντας το Full Moon σε ‘’Pool Moon’’ – μια που η υπέροχη πισίνα κυριαρχεί στο κέντρο του ανοιχτού χώρου-με τις γλυκιές jazz νότες του έμπειρου πιανίστα Μάνου Αθανασιάδη, να ταξιδεύουν στον ανοιχτό ουρανό.

Οι δύο καλλιτέχνες είχαν συνεργαστεί το 2007 στην μουσική παράσταση “escape” και είναι η πρώτη φορά που ξαναβρίσκονται -επίσημα- επί σκηνής.

Μπορείτε να απολαύσετε το ποτό ή το φαγητό σας κάνοντας την κράτηση σας, στο 210 6000102  και να αφεθείτε στον εκρηκτικό συνδυασμό των δύο καλλιτεχνών, που σας συστήνουμε ανεπιφύλακτα!

Ώρα έναρξης: 10μμ
Διεύθυνση: Da Vinci – Αγίου Ιωάννου 23, Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κρατήσεων: 210 6000102

You may also like