«Σε θέλω δίπλα μου» με Δημήτρη Μακαλιά και Μίνωα Θεοχάρη

551C6C7B5A00DD5EB482C5012DAF55EDΤην παράσταση «Σε θέλω δίπλα μου» παρουσιάζει ο Μίνωας Θεοχάρης στο Loft του Badminton από τις 21 Φεβρουαρίου, παρουσιάζοντας τις παράλληλες ιστορίες δύο ζευγαριών από την αρχή της σχέσης τους μέχρι και σήμερα.

Η παράσταση, σε κείμενο και σκηνοθεσία Μίνωα Θεοχάρη, με πολύ χιούμορ αλλά και μουσική από τη δεκαετία του ‘90 -στο μεγαλύτερο μέρος της-, πραγματεύεται τη σημερινή δυσκολία που μία ολόκληρη γενιά αντιμετωπίζει ως προς τη δέσμευση και τη συνύπαρξη που στην ουσία όμως είναι η βαθύτερή της ανάγκη.

Μετά το λαμπερό και πετυχημένο «(Δε) Σε θέλω», που ολοκλήρωσε τις παραστάσεις του με το τέλος της χρονιάς, το Loft του Badminton υποδέχεται το «Σε θέλω δίπλα μου» από τις 21 Φεβρουαρίου, κάθε Παρασκευή και Σάββατο, δίνοντας έτσι την ευκαιρία και σε νέους καλλιτέχνες να μας κάνουν να δούμε την περίπου ίδια ιστορία μέσα από τα δικά τους μάτια.

Το Badminton με μεγάλη εμπειρία στις μεγαλύτερες ελληνικές και ξένες παραγωγές musical, φιλοξενεί φέτος στο Loft μία σύγχρονη ελληνική μουσική παράσταση και με ένα τρόπο μάς συστήνει μία καινούρια γενιά ηθοποιών και δημιουργών.

Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται στο 210 8840600, μέσω των abcd.gr και viva.gr, καθώς και στα καταστήματα Public, Παπασωτηρίου και Seven Spots.

You may also like