Στο Σταύρο του Νότου περνάνε «Ρεύματα»

Πριν από περίπου δύο χρόνια ίσως και κάτι παραπάνω, άκουσα για πρώτη φορά, τα τραγούδια του πρώτου δίσκου του Στέλιου Δάβαρη και πραγματικά τα αγάπησα πολύ όπως και τη φωνή του τραγουδοποιού. Τώρα λοιπόν που ο δεύτερος δίσκος του, τα «Ρεύματα» έρχονται στον κόσμο και είναι έτοιμα να παρουσιαστούν δεν θα μπορούσα να μην είμαι το ίδιο ενθουσιασμένη.
Απόψε στον «Σταυρό του Νότου», στις 10 το βράδυ, ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι με τις μελωδίες και τα λόγια του Στέλιου Δάβαρη, όλα γραμμένα και τραγουδισμένα από εκείνον.
Δέκα νέα τραγούδια ανάμεσα τους και ένα ντουέτο με την Ευρυδίκη που θα είναι εκεί για να το τραγουδήσουν μαζί. Ο δίσκος αυτός δημιουργήθηκε από το «το συναίσθημα του θύμου. Θύμος που εκφράζεται για ό, τι χάνεται χωρίς προσπάθεια, από το παράπονο της αλήθειας που δεν είδαμε, απ’ το ανεκπλήρωτο της γεύσης μίας στιγμής, απ’ τη φαντασία της παιδικής αθωότητας που δεν χάνεται αν δεν την αφήσεις, αλλά και απ’ την προσμονή και το κυνήγι της ευτυχίας που χωρίς τα εμπόδια που συναντάει για να έρθει να μας βρει, δεν θα ήταν ευτυχία…».
Από το live δεν θα λείψουν τραγούδια από τον πρώτο δίσκο, όπως το «Όλα είναι νερό» αλλά και αλλά αγαπημένα του από καλλιτέχνες που αγαπά να τραγούδα και εμείς χαιρόμαστε να ακούμε από τη φωνή του. Μία παρουσίαση για τα «Ρεύματα» που διαπερνούν τις ζωές μας και «Τα Ρεύματα που αγγίζουν τα άπιαστα όνειρα μας…».

Μαζί του:
Πέτρος Φατής: Τύμπανα
Χρήστος Κεχρής: Μπάσο
Γιώτης Παρασκευαïδης: Κιθάρα
Δημήτρης Κουζής: Βιολί
Λουίζα Σοφιανοπούλου: Τραγούδι – Φωνητικά
Ήχος: Μιχάλης Σκαράκης
Οργάνωση Παραγωγής: Cricos

[vsw id=”6azgmgvsaos” source=”youtube” width=”425″ height=”344″ autoplay=”no”]

Σταυρός του Νότου Plus
Φραντζή 14, Νέος Κόσμος
Tηλ. κρατήσεων: 210 9226975
Είσοδος: 10 ευρώ με μπύρα ή κρασί
Ώρα: 22:00

You may also like