Τα έντονα κραγιόν είναι η νέα μας εμμονή;

Νιώθετε πως βαριέστε λιγάκι τώρα τελευταία; Ίσως κάπως θαμπές; Έχετε ανάγκη από κάτι που θα σας φτιάξει την διάθεση; Είναι Άνοιξη. Και αυτό που έχετε πραγματικά ανάγκη είναι αυτά τα έντονα χείλη, που μέχρι τώρα σκεφτόσασταν πως δεν θα φορέσετε ποτέ. Ονομάστε την «Ημέρα του έντονου κραγιόν» και τολμήστε το, χωρίς δεύτερη σκέψη. Είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα σας παρασύρει στο πιο χρωματιστό παιχνίδι, σε όποια φάση και αν βρίσκεστε.  Μην φοβηθείτε μήπως δείχνει υπερβολικό ή άγριο. Ή μήπως δεν ταιριάζει με τα χρώματά σας. Το διαφορετικό, θέλει πάντα λίγο χρόνο για να το συνηθίσουμε. Και κάπως έτσι, θα γίνετε το επίκεντρο της προσοχής, και οτιδήποτε άλλο θα σας φαίνεται τουλάχιστον βαρετό.

Αυτό που είναι υπέροχο σε αυτό το βλέμμα είναι η ιδιαίτερη ικανότητά του να κινείται πάνω στη γραμμή που ενώνει την φρεσκάδα με την αίγλη. Η αιτία, είναι πως επειδή αφήνουμε εντελώς γυμνό το υπόλοιπο πρόσωπο, χωρίς να βαραίνουμε το δέρμα μας, επιτρέπουμε στα φυσικά μας χαρακτηριστικά, να είναι καθαρά, χωρίς περαιτέρω επεμβάσεις σε αυτά, τονίζοντας μόνο τα χείλη μας. Σου ακούγεται απλό; Μα φυσικά και είναι. Γιατί δεν το τολμάς λοιπόν ευθύς αμέσως;

Παίξε με τις υφές και τα χρώματα, και τόλμησε ακόμα και εκείνα που δεν φανταζόσουν ποτέ πως θα δοκίμαζες. Η ζωή θέλει τόλμη και το μακιγιάζ είναι ένα απέραντο παιχνίδι. Πρόσθεσε πούδρα πάνω στα λιπαρά κραγιόν ή gloss πάνω στα ματ, και δημιούργησε το δικό σου πολύ προσωπικό στυλ και ύφος.

 

 

You may also like