Τα καλύτερα Greek sandals

Η θερμοκρασία έχει ανέβει αρκετά και δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι το καλοκαίρι είναι σίγουρα εδώ! Προσωπικά, το must του καλοκαιριού εδώ και αρκετά χρόνια είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τα σανδάλια.  Τα φοράμε καθημερινά, είναι η πιο γρήγορη λύση γιατί μπορείς να τα ταιριάζεις με ό,τι διαλέξεις να φορέσεις και πάνω από όλα άνετα. Τα χειροποίητα σανδάλια εντυπωσιάζουν κάθε χρόνο… Νέοι και παλιότεροι δημιουργοί μάς προτείνουν διαφορετικές προτάσεις και επιλογές. Εσείς πιο στυλ προτιμάτε;

 Τα τελευταία χρόνια όλοι γνωρίζουμε τα Ancient Greek Sandals. Μας κατέπληξαν με την απλότηταστα μοναδικά τους σχέδια. Εμπνευσμένα από την αρχαία Ελλάδα,τα ιπτάμενα σανδάλια για τον Ερμή, έγιναν διάσημα. Τα αρχαία ελληνικά σανδάλια είναι χειροποίητα τοπικά από εξειδικευμένους τεχνίτες χρησιμοποιώντας παραδοσιακές τεχνικές πουυπάρχουν εδώ και αιώνες.Αν τώρα είστε κλασσική και θέλετε διαχρονικά, λιτά σχέδια σίγουρα θα αναγνωρίσετε το επόμενο σχέδιο. Το σανδάλι Desmos είναι τόσο αγαπητό στις καρδιές μας που κατάφερε να γίνει διαχρονικό.

Αν τώρα σας αρέσει το boho στυλ η δημιουργός και κατασκευάστρια Χριστίνα Σπηλιακοπούλου μας προτείνει πολύχρωμους συνδυασμούς με τον ιδιαίτερο τρόπο της για να ταυτιστούμε! Ξεγνοιασιά με παρεό, σανδάλια και διακοπές. Χειροποίητα στα πιο ωραία χρώματαμε λεπτομέρειες που θα απογειώσουν το look. To hippie chic είναι το στυλ που συμβολίζει την απελευθέρωση, την ξεγνοιασιά και την αδιαφορία για κάθε είδους νόρμα και στερεότυπο θα μας ενεργοποιήσει αυτό το καλοκαίρι!

Τα Maslinda designs είναι τα καλύτερα για ένα κλασικό ζεστό καιρό. Είναι άνετα, ελαφριά, κατασκευασμένο από όμορφο ελαστικό λευκό και μπεζ δέρμα και δένει γύρω από τον αστράγαλο με καφέ κορδέλες.Φορέστε τα με σορτς ή πλωτά φορέματα, φαίνονται εξίσου όμορφα.Επιλέξτε ανάμεσα σε μοντέρνα παχιά σόλα “επίπεδης μορφής” ή κλασική λεπτή. Άνετα και κατασκευασμένο με φυσικά υλικά σας δίνουν την αίσθηση της ξεκούρασης… Τα Evil Eyes εσπαντρίγιες σανδάλια είναι ακόμη μια επιλογή που δεν θα την αποχωρίζεστε ποτέ!

Από την παραλία έως την βραδινή έξοδο εστιάζουμε στην κομψότητα και στην αισθητική. Η κάθε επιλογή αναδεικνύεται με την προσωπική σας διάθεση και την καθιερώνετε για την σεζόν.

Photo credits: @ameliabartlett (unsplash)

You may also like