Τα νέα αρώματα μυρίζουν… αποπλάνηση

Συνδέουμε τις στιγμές μας με ήχους, εικόνες και μυρωδιές. Και όλοι γνωρίζουμε τώρα πια, πως η όσφρηση είναι η δυνατότερη όλων. Είναι εκείνη που φέρνει τις αναμνήσεις στο μυαλό, και τις ζωντανεύει ξανά και ξανά. Τόσο εύκολα. Τόσο απλά. Τόσο γρήγορα. Κάπως έτσι, προετοιμαζόμαστε και για το φετινό καλοκαίρι. Για να το ντύσουμε με αρώματα και εικόνες, που θα το συνοδεύουν για μια ζωή.

Τα Light Blue Eau Intense και Light Blue Eau Intense pour Homme, των Dolce & Gabbana, επιστρέφουν και χαρίζουν νέα πνοή στα δύο κλασικά και αγαπημένα αρώματα. Αναζωογονούν τις αισθήσεις με μοναδικές φρέσκες πινελιές, ενώ η χαρακτηριστική μυρωδιά τους διαρκεί ακόμη περισσότερο, κάνοντάς τα ακαταμάχητα, και ταξιδεύοντάς μας στα βάθη της Μεσογείου.

Αν ανήκετε στην κατηγορία εκείνων, που το να μυρίζουν ένα άρωμα, είναι ένας τρόπος να ταξιδεύετε σε μαγευτικούς προορισμούς, τότε ο οίκος MEMO, φέρνει για εσάς, το Eau de Memo, και μας οδηγεί στο Παρίσι, γεμίζοντάς μας, με ευαισθησία και ρομαντισμό.

Για τον δυναμικό άντρα του σήμερα, που θέλει να επανεστιάσει στον δρόμο προς την επιτυχία, έρχεται το BOSS Bottled Tonic. Ένα αρρενωπό, φρέσκο άρωμα, που αποτελεί ένα πολυτελές μείγμα από σοφιστικές νότες κίτρου, μπαχαρικών και ξύλου, προκειμένου να δώσουν μια πιο ελαφριά και αναζωογονητική διάσταση στο κλασσικό αυτό άρωμα.

Κάποιοι λένε πως η λέξη «καφές», προέρχεται από μια Αραβική λέξη που σημαίνει «ο σκοτεινός». Αυτοί οι κάποιοι, είναι και οι δημιουργοί του Black Phantom “Memento Mori”. Ενός αρώματος για γυναίκες και για άνδρες. Από βανίλια Ανατολής, που περιέχει “Shin Shin”, ένα φλογερό ποτό που συνδυάζει το ρούμι με το καφέ και έρχεται απευθείας από τη Καραϊβική και τους βασιλιάδες πειρατές. Η προσθήκη καλαμοσάκχαρου, μαύρης σοκολάτας, καφέ, καραμέλας, αμύγδαλου, ηλιοτρόπιου και σανδαλόξυλου, δημιουργούν κάτι το σαγηνευτικά μαγικό, που σίγουρα όλοι θέλουμε να δοκιμάσουμε.

You may also like