Τα beauty treatments που ταιριάζουν σε κάθε ζώδιο

Έφτασε εκείνη η περίοδος του χρόνου που μιλάμε για ζώδια, τις προσδοκίες και τις προβλέψεις για το τι επιφυλάσσουν τα άστρα τον επόμενο χρόνο. Όπως όλοι οι τομείς της ζωής, έτσι και η ρουτίνα ομορφιάς μας θα μπορούσε να καθορίζεται από την τύχη και τις κινήσεις των πλανητών. Η Uala, ηγέτης στη Νότια Ευρώπη στις online κρατήσεις υπηρεσιών ομορφιάς και ευεξίας, αποφάσισε να ρίξει λίγο φως στις αστρολογικές διελεύσεις που θα καθορίσουν την επόμενη χρονιά

Κριός (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου)

Επιχειρηματικός και με ηγετικές προοπτικές, ο Κριός είναι το ζώδιο που οδηγεί τον ζωδιακό κύκλο, καθώς και κάθε τι νέο και ανεξερεύνητο. Θα λέγαμε ότι πρόκειται για έναν Influencer των αστερισμών και σίγουρα θα είναι ο πρώτος που θα δοκιμάσει το must-have κούρεμα της επόμενης σεζόν, το lop (ή long crop) – κάτι ανάμεσα σε bob και pixie cut.

Ταύρος (21 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Το ζώδιο αυτό ενσαρκώνει τα τυπικά χαρακτηριστικά του ζώου που το αντιπροσωπεύει, όπως η ανταγωνιστικότητα και το πείσμα, αλλά με μια απροσδόκητη πινελιά ρομαντισμού και αγάπης για οτιδήποτε όμορφο. Ο Ταύρος λατρεύει να εκφράζει τις καλλιτεχνικές του φιλοδοξίες που στη γλώσσα της ομορφιάς μεταφράζονται στην τέχνη του μακιγιάζ. Σε μια self make up συνεδρία κατά την οποία, υπό την καθοδήγηση ενός ειδικού make-up artist, θα μάθει πώς θα αναδείξει τα δυνατά του σημεία και να κρύβει ό,τι δεν του αρέσει με φωτοσκιάσεις, σκιές ματιών και γραμμές eyeliner.

Δίδυμοι (21 Μαΐου – 21 Ιουνίου)

Εκτός από την εγγενή δυαδικότητά του, ο Δίδυμος διακρίνεται από ένα διαρκώς πληθωρικό πνεύμα – ο ύμνος του θα ήταν το “Young, Wild and Free”. Καθώς επιδιώκει την αιώνια νεότητα, ιδανικός σύμμαχος στον τομέα της ομορφιάς είναι το υαλουρονικό οξύ, που εφαρμόζεται τόσο στο πρόσωπο με μικρές ενέσεις ή fillers, όσο και στα μαλλιά με τη λεγόμενη μοριακή αναδόμηση, που φωτίζει και ενυδατώνει ολόκληρη την τρίχα.

Καρκίνος (22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Όντας το πιο νοσταλγικό και ανασφαλές ζώδιο από τα υπόλοιπα, ο Καρκίνος λατρεύει να βυθίζεται στα comfort zones που σχετίζονται με την παιδική ηλικία και αναζητά διαρκώς την αποδοχή. Στη σφαίρα των πιο “safe” beauty treatments βρίσκονται όλες αυτές οι θεραπείες για ζευγάρια, όπως το μασάζ σιάτσου, η λεμφική αποστράγγιση, ή και το μασάζ αρωματοθεραπείας, με την προϋπόθεση ότι προορίζονται για δύο άτομα.

Λέων (23 Ιουλίου – 23 Αυγούστου)

Τα λιοντάρια, οι βασιλιάδες της ζούγκλας, λατρεύουν την επίδειξη. Ο Λέων είναι πραγματικός πρωταγωνιστής, δημιουργικός, φιλόδοξος και εξαιρετικά σίγουρος για τον εαυτό του. Από πού πηγάζει όλη αυτή η αυτοπεποίθηση; Μεταφορικά -ή και όχι τόσο- μιλώντας, μάλλον από την άψογη, πλούσια χαίτη του, που λατρεύει να επιδεικνύει. Έτσι, η ιδανική υπηρεσία ομορφιάς θα ήταν μια επανορθωτική θεραπεία κερατίνης, για μαλλιά που δεν φριζάρουν και είναι λαμπερά από τη ρίζα μέχρι τις άκρες.

Παρθένος (24 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Ο Παρθένος είναι πάντα ενημερωμένος, ακριβής και συνεπής γιατί ακολουθεί ένα τέλειο πρόγραμμα, το οποίο δημιούργησε -προφανώς- ο ίδιος. Το απροσδόκητο δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό του και μια τρίχα σε λάθος σημείο είναι ανεπίτρεπτη. Από αυτή την άποψη, η πιο ασφαλής λύση είναι το sugar waxing. Είναι η αποτρίχωση με κερί από ζαχαρόπαστα για τέλειο αποτέλεσμα με διάρκεια. Η μέθοδος αυτή είναι κατάλληλη και για το πιο ευαίσθητο δέρμα, ενώ απαλλάσσει και από τις εσωτερικές τρίχες.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Κομψό και σε συνεχή αναζήτηση της αρμονίας, το ζώδιο του Ζυγού διακρίνεται και από μια χρόνια αναποφασιστικότητα… Οπότε κάθε επιλογή μπορεί να γίνει πραγματικό μαρτύριο. Σε αυτές τις περιπτώσεις, το ινδικό αγιουρβεδικό μασάζ, χάρη στους ήπιους χειρισμούς, μπορεί να εξισορροπήσει εκ νέου τα ενεργειακά κέντρα του σώματος, τα λεγόμενα τσάκρα.

unsplash.com/@gn
Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου)

Τυλιγμένος σε ένα πέπλο μυστηρίου, ο Σκορπιός είναι ένα δυναμικό ζώδιο με έντονη διαίσθηση, έτοιμο να πολεμήσει κάθε αντιξοότητα και να βγει κερδισμένος. Ακριβώς όπως και τα φίδια, ο σκορπιός ρίχνει συχνά το δέρμα του για να αναγεννηθεί με μια νέα, αγνή μορφή. Αυτό μάς θυμίζει τις θεραπείες απολέπισης προσώπου (π.χ. το χημικό peeling) και σώματος… Καθώς και τα scrub που λειαίνουν και χαλαρώνουν την επιδερμίδα, χαρίζοντας υγιές, μεταξένιο δέρμα.

Τοξότης (23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Ο Τοξότης, γνωστός και ως πολίτης του κόσμου, είναι ο κοσμοπολίτης του ζωδιακού κύκλου, λάτρης του άγνωστου και της διαφορετικότητας… Με τη βιασύνη και την έλλειψη υπομονής ως τα βασικά του ελαττώματα. Το περιπετειώδες πνεύμα του προσφέρεται για εξερεύνηση στον τομέα του wellness… Από το χαβανέζικο μασάζ lomi lomi, μέχρι το τουρκικό χαμάμ και τη φινλανδική σάουνα.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 20 Ιανουαρίου)

Όπως όλα τα ζώδια της Γης, έτσι και ο Αιγόκερως είναι ακριβής, εργασιομανής και αρκετά φιλόδοξος. Το να ξεχωρίζει από το πλήθος είναι ένας από τους κύριους στόχους του… Και, γιατί να μην το πετύχει αυτό με ένα σαγηνευτικό βλέμμα; Η σφαίρα της ομορφιάς προτείνει για το ζώδιο αυτό το lash lift ή lash lamination. Η τεχνική αυτή υπόσχεται πυκνές, φυσικές βλεφαρίδες, χάρη σε έναν ορό που βασίζεται σε βιταμίνες και ουσίες, όπως η κερατίνη.

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου)

Κοινωνικοί και με μεγάλη καρδιά, οι Υδροχόοι, έλκονται από οτιδήποτε το ασυνήθιστο. Όπως είναι και το reverse french μανικιούρ, που ανατρέπει το κλασικό γαλλικό nail art. Σε αυτή την περίπτωση, στην κορυφή τοποθετείται ένα βερνίκι σε nude αποχρώσεις…Ενώ η βάση είναι βαμμένη σε πιο έντονους χρωματισμούς.

Ιχθύς (20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Τέλος, οι ευγενικοί και ρομαντικοί Ιχθύες ζουν στο έλεος των δικών τους ανασφαλειών που συνδέονται με τη γνώμη των άλλων. Αλλά ευτυχώς, κάτι φαινομενικά απλό μπορεί να ενισχύσει την αυτοπεποίθησή τους… Όπως το να ξυπνούν το πρωί με λαμπερό και υγιές δέρμα. Κάτι τέτοιο γίνεται πραγματικότητα χάρη στην οξυγονοθεραπεία. Πρόκειται για μια τεχνική ψυχρού οξυγόνου υπό πίεση, ικανή να αυξήσει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης στην επιδερμίδα του προσώπου.

Featured image: unsplash.com/@rhett__noonan


You may also like