Τουρκία: Οταν οι φίλαθλοι τιμούν την ιδιότητα του οπαδού! (+video)

anadoly efes surpriseΜόλις παρακολουθησα ένα βίντεο όπου δεν καταλάβαινα λέξη, γιατί ήταν στα τούρκικα, ένιωσα όμως τη συγκίνηση του φιλάθλου, αλλά και των αθλητών του μπάσκετ, στους οποίους επιφυλάχθηκε μία μεγάλη έκπληξη από τους οπαδούς τους κατά τη διάρκεια μίας συναυλίας κλασσικής μουσικής.

Στο βίντεο παρακολουθούμε τους παίχτες της ομάδας μπάσκετ, Αναντολού Εφές, να μπαίνουν στο τοπικό (?) Μέγαρο για να παρακολουθήσουν τη συναυλία… Είναι προφανές ότι από την αρχή βαριούνται που βρίσκονται εκεί!

Η κρυφή κάμερα δείχνει τον Σάσα Βούγιασιτς έτοιμο να αποκοιμηθεί και ο πρώην γκαρντ του Ολυμπιακού, Τζαμόν Γκόρντον, να βαριέται.

Ξαφνικά η μουσική δυναμώνει και οι “θεατές” αρχίζουν να σηκώνονται από τη θέση τους και να τραγουδούν… το “No better than you” στα τούρκικα,ίσως να είναι και το τραγουδι που τους συνοδεύει στους αγώνες, σας είπα είμαι άσχετη από το μπάσκετ!

Οι οπαδοί της Εφές ήθελαν να δείξουν την αφοσίωση και συμπαράστασή τους στους παίκτες της ομάδας μπάσκετ οι οποίοι μετά από αυτή την έκπληξη δεν πίστευαν στα μάτια τους.
Δείτε το βίντεο!

Πηγή στοιχείων : http://www.madata.gr

You may also like