Το ιδανικό makeup μου για το γραφείο

Όλες επιθυμούμε να είμαστε όμορφες και περιποιημένες στη δουλειά αλλά δυστυχώς ελλείψει χρόνου δεν είναι πάντοτε εφικτό. Πολλές θεωρείτε ότι η διαδικασία του makeupείναι αρκετά χρονοβόρα και ότι απαιτεί πολλή προσπάθεια. Δεν ισχύει όμως κάτι τέτοιο και θα σας το αποδείξω ευθύς αμέσως. Το makeupπου θα σας παρουσιάσω δεν χρειάζεται παραπάνω από 5’. Ξεκινήστε τη χρονομέτρηση

1oν: Φροντίζω το δέρμα μου να είναι καθαρό και έπειτα βάζω την κρέμα ματιών και του προσώπου μου. Μία πολύ καλή επιλογή για μετά τα 30 είναι η καινούρια κρέμα ματιών Nuxellence-EyeArea που απαλύνει, φωτίζει και προσδίδει άμεση αίσθηση τελειότητας στην περιοχή των ματιών καθώς και η καινούρια κρέμα προσώπου Nuxuriance Ultra Cream SPF 20 PA +++που ανανεώνει το δέρμα, επαναφέρει το οβάλ του προσώπου, μειώνει και γεμίζει τις ρυτίδες και προσφέρει αντιηλιακή προστασία.Το δέρμα αμέσως αποκτά νεανικότερη όψη. Και τα δύο αυτά προϊόντα ανήκουν στη γαλλική εταιρεία Nuxe που τόσο αποτελεσματικά συνδυάζει τη φύση, την πολυτέλεια και τον αισθησιασμό.

2oν: Έπειτα τοποθετώ στο πρόσωπό μου τη MIRACLE CC CUSHIONαπό την εταιρεία Lancome που διορθώνει όλες τις χρωματικές ατέλειες και προσφέρει ένα ομοιόμορφο και ματ αποτέλεσμα.

3oν: Στα μάτια μου χρησιμοποιώ το Duo Shadow Blender της σειράς they’reReal! από την εταιρεία Benefit.Το προϊόν αυτό είναι καινούριο και ιδιαίτερα εύχρηστο. Με μία μόνο κίνηση καταφέρνεις να τοποθετήσεις στο μάτι σου δύο διαφορετικές σκιές συγχρόνως. Με αυτόν τον τρόπο  το μακιγιάζ ματιών γίνεται πλέον παιχνιδάκι. Δοκιμάστε το και θα καταλάβετε τι εννοώ.

4oν: Δεν παραλείπω τις γενναίες δόσεις mascara. Το πρωί συνήθως χρησιμοποιώ τη Roller Lash της εταιρείας Benefit για ένα φυσικό αλλά παράλληλα έντονο αποτέλεσμα.

5oν: Περιποιούμαι τα φρύδια μου χρησιμοποιώντας το gimme brow volumizing eye brow gel από την εταιρεία Benefit.Είναι το μοναδικό προϊόν που χρησιμοποιώ πάντοτε και δεν το αποχωρίζομαι ποτέ.Το συγκεκριμένο gelείναι ουσιαστικά mascara που δίνει χρώμα στα φρύδια και αμέσως φαίνονται πιο γεμάτα και περιποιημένα. Όπως έχω αναφέρει και παλαιότερα ένα απεριποίητο φρύδι μπορεί να χαλάσει όλη την εικόνα σας. Να το θυμάστε πάντοτε αυτό.

6oν: Για ένα φυσικό, λαμπερό και ηλιοκαμμένο χρώμα στα ζυγωματικά μου χρησιμοποιώ το majorette cream blush και το dandelion shy beam της εταιρείας Benefit.

7oν: Δεν ξεχνάω ποτέ να ενυδατώνω τα χείλη μου – ειδικά τώρα τον χειμώνα-. Το πιο κατάλληλο για μένα προϊόν αυτήν την περίοδο είναι το Cicaplast Levresτης εταιρείας LaRochePosay, που αποτρέπει εντελώς τα σκασμένα χείλη.

Αυτό είναι το makeupπου εφαρμόζω κάθε πρωί για να νιώθω περιποιημένη, όμορφη και λαμπερή. Δεν απαιτεί καθόλου χρόνο και το αποτέλεσμα είναι ιδιαίτερα φυσικό και κολακευτικό. Εφαρμόστε τις συμβουλές μου και θα με θυμηθείτε.

Και πάντοτε να έχετε στο μυαλό σας: «Beauty is when you can appreciate yourself. When you love yourself, that’s when you are most beautiful».

You may also like