Το ρουζ φέτος γίνεται αξεσουάρ

Ένα πλούσιο και ξεχωριστό ρουζ, μπορεί να αλλάξει ολόκληρο το μακιγιάζ μας και να αναδείξει όλο μας το πρόσωπο. Φέτος, τα έντονα ρουζ, έχουν την τιμητική τους. Γιατί είναι απλά στην εφαρμογή τους και μπορούν να μας δώσουν τόσο χρώμα όσο χρειαζόμαστε για να ξεφύγουμε από τα βαρετά looks. Τα ρουζ βρίσκονται στο προσκήνιο πριν καν ανακαλυφθεί το ίδιο το μακιγιάζ, μιας και για αιώνες έχει την εντυπωσιακή ικανότητα να μας μετατρέπει από την άχρωμη στην υγιή και λαμπερή όψη.

Από τα υγρά μέχρι εκείνα σε μορφή σκόνης, οι επιλογές είναι ατελείωτες, χαρίζοντάς μας λάμψη και χρώμα υψηλής αισθητικής, με το πέρασμα του πινέλου στα μάγουλά μας. Μια πληθώρα προσιτών εμπορικών σημάτων που διατίθενται στα φαρμακεία και στο διαδίκτυο έχουν εμπλουτίσει τις συλλογές τους, τους τελευταίους μήνες, υποδέχοντας το φθινόπωρο και τις νέες τάσεις που φέρνει μαζί του.

    1. Η απαλή, κρεμώδης υφή του Afterglow Blush της Urban Decay προσφέρει διακριτική λάμψη με ματ φινίρισμα και αναλλοίωτο χρώμα που διαρκεί έως 8 ώρες. Η σύνθεσή του γίνεται ένα με την επιδερμίδα σας, χαρίζοντας ομοιόμορφο αποτέλεσμα και διαχέοντας το φως. Η μεταλλική θήκη του ρουζ διαθέτει see-through καπάκι, ώστε να μπορείτε να δείτε εύκολα την απόχρωση. Σε bright-orange τόνους, η απόχρωση Bang δεν περνάει απαρατήρητη.
    2. Σκορπίστε το φως με τα νέα μας Bright Idea Illuminating Sticks! Διαθέσιμα σε μια ολόκληρη γκάμα φωτεινών τόνων -συμπεριλαμβανομένων 4 highlighters, 4 ρουζ και 4 bronzers-, η κρεμώδης σύνθεσή τους απλώνεται βελούδινα και γίνεται αμέσως ένα με την επιδερμίδα, για να της χαρίσει φυσική λάμψη. Με τέλειο μέγεθος για να τα παίρνετε παντού μαζί σας και ιδανικά για strobing, είναι το απαραίτητο εργαλείο μακιγιάζ της σεζόν.
    3. Μια νέα έκδοση ενός κλασικού προϊόντος της Too Faced: Το Papa Dont Peach επιστρέφει σε νέα συσκευασία και είναι εμπλουτισμένο με εκχύλισμα ροδάκινου. Μια αξιολάτρευτη πινελιά ροδακινί bronzer δίνει λάμψη στα μάγουλα για ζεστή, καλοκαιρινή εμφάνιση στην επιδερμίδα. Το Papa Don’t Peach, με εκχύλισμα και άρωμα ροδάκινου, είναι ένα πλούσιο σε χρωστικές ρουζ που μπορείτε να προσαρμόσετε ως προς την ένταση για να δημιουργήσετε διάφορα αποτελέσματα.
    4. Μια επαναστατική σύνθεση βασισμένη σε εξαιρετικά λεπτά σωματίδια για μια επιδερμίδα τονισμένη με ελαφρύ αποτέλεσμα. Τα έντονα και μεγάλης διάρκειας χρώματα προσφέρουν άψογο αποτέλεσμα. Εμπνευσμένη από τις συμβουλές και τις τεχνικές των makeup artists, η Lancôme παρουσιάζει τρεις επαγγελματικές κινήσεις για να ομορφύνετε και να τονίσετε το χρώμα σας με απλότητα, χάρη στο Blush Subtil.
    5.  Ένα ρουζ σε μορφή πούδρας της SEPHORA COLLECTION με ματ, περλέ ή ιριδίζον αποτέλεσμα. Ένα χρώμα που αναδεικνύεται άμεσα, δροσερό και λαμπερό! Για άμεσο και φυσικό χρώμα υγείας ή πιο έντονο εφέ σμίλευσης. Μια μεγάλη επιλογή από έντονα χρώματα με μεγάλη διάρκεια ανάλογα με τις επιθυμίες σας. Φυσικό αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας. Υφή εξαιρετικά φίνα που εφαρμόζει τέλεια στην επιδερμίδα χωρίς να αφήνει ίχνη. Μια ολοκαίνουρια συσκευασία με κάλυμμα για το χρώμα και ενσωματωμένο καθρέπτη για εύκολο και γρήγορο μακιγιάζ.

You may also like