Το χρυσό κορίτσι: Olivia Palermo

Μικροσκοπική, γλυκιά, χαμογελαστή είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά της πιο πολυσυζητημένης fashionista, Olivia Palermo. Η αλήθεια είναι ότι το οικογενειακό background της δεν διαφέρει πολύ από των υπόλοιπων κοριτσιών του Upper East Side, στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης. Μεγαλωμένη σε εύπορο περιβάλλον, με πατέρα μεγαλομεσίτη, «αίλουρο» της υψηλής κοινωνίας και με ελιτίστικη εκπαίδευση στο Nightingale.
op1

Τελικά όμως, δεν έχει σημασία, από που προέρχεται ο καθένας αλλά το πώς διαγράφει την πορεία της ζωής του και πιστέψτε με, όλοι έχουμε τη δύναμη να σχεδιάσουμε τη ζωή μας όπως ακριβώς τη θέλουμε.Το σθένος όμως;

op4

Παρόλα αυτά, το στοιχείο που κάνει την Olivia Palermo να διαφέρει, είναι το πείσμα της σε συνδυασμό με το ταλέντο. Και δεν μιλάμε για το υποκριτικό, αλλα στο να συνδυάζει τόσο υπέροχα οποιοδήποτε ρούχο. Έχει εκπαιδεύσει τον εαυτό της, στο να ντύνεται και να ελίσσεται ως μία σωστή fashionista, γιατί αυτό ήταν και το μεγάλο της όνειρο. Άλλοι παίζουν βιολί, άλλοι είναι ξακουστοί στο σχέδιο, η Olivia, είναι γνωστή για την κομψότητά της και το απαράμιλλο στυλ της!

op3

Προσεγμένη πάντα, σαν να βγήκε από εξώφυλλο της Vogue, χωρίς υπερβολές και «κλοουνίστικα» μακιγιάζ, είναι αυθεντική. Προφανώς, το συγκεκριμένο ταλέντο της, διέκρινε και ο φωτογράφος Patrick McMullan που την ανακάλυψε, μία ωραία πρωία να περπατά στους δρόμους της Νέας Υόρκης. Εδώ έρχεται να «ενεργοποιηθεί» και το δεύτερο «χαρισμά» της, το πείσμα. Ανέβηκε τη «σκάλα» της ελιτίστικης σκηνής, στο χώρο της μόδας, σχεδόν ταχυδακτυλουργικά αλλά και αμφιλεγόμενα. Το «acceptance letter» της Olivia από την ελίτ της Νέας Υόρκης, πέρασε και πλέον απολαμβάνει τα προνόμια ενός πραγματικού «it-girl». Ξεκίνησε από το περιοδικό Quest, ως intern, εργάστηκε στο ELLE και τώρα έχει αποκτήσει το δικό της fashion blog.

op5

Η Olivia Palermo αποτελεί ένα παράδειγμα προς αποφυγήν για αρκετούς χωρίς να καταλαβαίνω το λόγο), προς μίμηση για άλλους, εγώ εκτιμώ μόνο, ότι με κάθε της ιδέα και εμφάνιση, επαναπροσδιορίζει τη γυναικεία φινέτσα, γιατί το γούστο δυστυχώς ή ευτυχώς είναι κάτι έμφυτο.

You may also like