Το boudoir μας είναι μέρος του σπιτιού

Λίγο που είμαι Καρκίνος στο ζώδιο και νιώθω το σπίτι μου, σαν το δικό μου άβατο. Λίγο που το σπίτι του καθενός, δείχνει αυτό που πραγματικά είμαστε, θα ήθελα να ομολογήσω πως ναι. Σπίτι για εμένα σημαίνει, μια συλλογή από αντικείμενα που εκφράζουν αυτό που είμαστε.

Αυτό όμως, που έχει μια ξεχωριστή θέση στην δική μου καρδιά, αφενός ως γυναίκα και αφετέρου ως makeup artist, είναι το μπουντουάρ μου. Είναι εκεί που λατρεύω να βρίσκομαι. Είτε για το πρωινό μου five minutes makeup, είτε για το σαραντάλεπτο βραδινό, αλλά ακόμα και για την καθημερινή περιποίηση του προσώπου μου, αυτή είναι η θέση που λατρεύω. Και για να είμαστε ειλικρινείς, για τις γυναίκες, είναι ό,τι ακριβώς για τους άντρες το play room.


Εκεί, όπου ένας μεγάλος καθρέφτης, βοηθάει να πετύχω το αποτέλεσμα που επιθυμώ, και μεγαλώνει και τον χώρο, γρήγορα και εύκολα. Ο βασικός κανόνας για το μακιγιάζ, είναι το φως. Ο σωστός φωτισμός, κρίνεται απόλυτα απαραίτητος. Γι’αυτό το λόγο η δική μου επιλογή, έρχεται από το IKEA, και έχει το όνομα STORJORM. Έρχεται σε δύο εκδοχές και είναι η καλύτερη επένδυση που έκανα ποτέ μου. Με ενσωματωμένο κρυφό LED φωτισμό, χαρίζει μαλακό και ομοιόμορφο φωτισμό σε όλο μου το πρόσωπο, κάνοντας την δουλειά μου παιχνιδάκι.

Το έπιπλο, από την άλλη, είναι αυτό που μπορεί να επιλέξει ο καθένας, ανάλογα με το ύφος και φυσικά τον διαθέσιμο χώρο που έχει. Μάζεψα τα δικά μου αγαπημένα και σας τα παρουσιάζω. Είτε για να τα αντιγράψετε, είτε για να εμπνευστείτε.

You may also like