Το octopusbun είναι το πιο hot χτένισμα της σαιζόν

Και είναι έτοιμο σε λιγότερο από 1 λεπτό!

Κινούμενες, έτσι,  με στόχο  να φτιάξουμε τη λίστα μας με το τι πρέπει να κάνουμε, συναντήσαμε στους διαδικτυακούς χώρους ένα χτένισμα που έχει το potential να μας λύσει τα χέρια σε πολλές περιστάσεις.

Το εν λόγω trend ακούει στο όνομα «octopusbun» και ουσιαστικά πρόκειται για την εξέλιξη του πολυαγαπημένου και πολυφορεμένου «messy bun». Ο τρόπος που θα το πετύχουμε είναι απλός: Πιάνουμε τα μαλλιά κι αρχίζουμε να τα περνάμε στο λαστιχάκι, σα να πρόκειται να κάνουμε αλογοουρά. Κατά το τελευταίο πέρασμα, δεν τραβάμε όλο το μήκος των μαλλιών και αφήνουμε τις άκρες να πέφτουν τριγύρω, σα να ήταν τα πλοκάμια ενός χταποδιού. Για πιο έντονο αποτέλεσμα, μπορούμε να περάσουμε τις άκρες με λίγο gelή κερί, ώστε να είναι πιο φορμαρισμένες.

Μάλιστα, το lookείναι πιο πετυχημένο, όταν τα μαλλιά δεν είναι φρεσκολουσμένα, οπότε μπορούμε κάλλιστα να το επιλέξουμε φεύγοντας από τη δουλειά, στον απογευματινό καφέ ή στο δρόμο προς το φαγητό ή το ποτό το βράδυ. Δεν έχουμε καν να ανησυχούμε για το χρόνο που απαιτείται, αφού είναι σχεδόν τόσος όσος και αυτός που χρειάζεται μία αλογοουρά.

Photocredits

You may also like