Το Tripadvisor μόλις αποκάλυψε τον καλύτερο προορισμό στον κόσμο

Το Tripadvisor είναι μία από τις διασημότερες πλατφόρμες σήμερα, με εκατομμύρια χρήστες να το επισκέπτονται σε καθημερινή βάση για να πάρουν πληροφορίες για τα ταξίδια που έχουν ή σκοπεύουν να οργανώσουν. Μέσα στο site μπορεί κάποιος να βρει κριτικές του κόσμου που έχει επισκεφτεί έναν προορισμό ή μαγαζί, να δει τη βαθμολογία που του έχει αποδόσει, αλλά και την αιτιολόγηση σχετικά με τα θετικά και τα αρνητικά κατά την προσωπική του εμπειρία και άποψη.

Φέτος, όπως και κάθε χρόνο, η πλατφόρμα ανέδειξε τον νικητή που βρέθηκε στην κορυφή των προτιμήσεων και η πόλη που κέρδισε τις εντυπώσεις για το 2019 δεν είναι άλλη από το Λονδίνο. Το Λονδίνο για το 2018 βρισκόταν στη δεύτερη θέση και η αγάπη του κόσμου το ανέβασε στην κορυφή στα Traveller’s Choice awards. Οι κατατακτήριες θέσεις βασίστηκαν σε εκατομμύρια κριτικές που συλλέχθηκαν κατά το πέρας μίας περιόδου 12 μηνών.

Σημαντικός λόγος που η πρωτεύουσα της Αγγλίας φαίνεται να πήρε τα πρωτεία φαίνεται να είναι η σχέση του Πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle, αφού χάρη σε αυτήν ακούγεται η πόλη ακόμα περισσότερο αλλά έχει αυξηθεί και το ενδιαφέρον για επισκέψεις σε κάθε βασιλικό χώρο. Μάλιστα, οι κρατήσεις των επισκεπτών για περιηγήσεις στο Παλάτι του Buckingham και την αλλαγή φρουράς έχουν αυξηθεί για το 2019 231%.

Η εκπρόσωπος του Tripadvisor, Hayley Coleman, είπε χαρακτηριστικά:

“Η παγκόσμια λατρεία για τον Harry και τη Meghan προφανώς έχει έναν πολύ δυνατό αντίκτυπο, αφού αυτή είναι η πρώτη φορά μετά το 2016 που το Λονδίνο έχει βρεθεί στην κορυφή των παγκόσμιων κατατάξεων”

Το Λονδίνο ακολουθείται από το Παρίσι και τη Ρώμη που έλαβαν τη δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα, ενώ στην τέταρτη θέση βρίσκεται όχι άλλη από τη δική μας Κρήτη και στην πέμπτη η Ινδονησία, κλείνοντας, έτσι, την κορυφαία πεντάδα.

You may also like