2ο Cuba Festival

cuba festivalΠοικίλα μουσικο – χορευτικά προ-φεστιβαλικά happenings, εικαστικές εκθέσεις, video προβολές, Dj Sets, απογειωτικοί κουβανέζικοι ρυθμοί και τραγούδια συνθέτουν το πιο latin πάρτι του καλοκαιριού, το 2ο Cuba Festival.

Στο πλαίσιο του φεστιβάλ που θα γίνει στις 8 Ιουνίου στο «ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ Live Stage» το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει ένα μεγάλο αφιέρωμα στους θρυλικούς Orishas από τους συνεχιστές της μουσικής τους, τους εκρηκτικούς Cuban Beats Stars, κουβανέζικες κιθάρες με ξεσηκωτική salsa από τον ερμηνευτή και τραγουδοποιό Jesus Cutino των Ska Cubano, απογειωτικούς και παραδοσιακούς χορευτικούς ρυθμούς από τους Odalis Palma, Baclava Cubano, Rosanna Mailan Sevila, Ramon Soto, Ivan Lopez, Mariela Nelson, Yoel Pereira και Miguel Angel Bautista καθώς και Dj Sets από τον Niko Marinou, El General, Acebes και πολλά άλλα happenings.

Οι φίλοι που θα παρακολουθήσουν το 2o Cuba Festival το Σάββατο 8 Ιουνίου στο Βοτανικός Live Stage θα συμμετέχουν μέσω του αποκόμματος του εισιτηρίου τους στην κλήρωση ενός οργανωμένου ταξιδιού για ένα άτομο στην Κούβα.

TripΗ διοργανώτρια εταιρία καλύπτει τα αεροπορικά εισιτήρια(συμπεριλαμβανομένων των φόρων αεροδρομίων) και τη διαμονή του νικητή.

Το ταξίδι στην Κούβα θα πραγματοποιηθεί την περίοδο των Χριστουγέννων.

Σάββατο 8 Ιουνίου 2013
ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ Live Stage
(Κασσάνδρας 19/ Ιερά Οδός & Σπύρου Πάτση, Αθήνα)

You may also like