2016: Μια χρόνια που ολοκληρώνει κύκλους ζωής και κινείται με ταχείς ρυθμούς, από την Χρ. Θεοχάρη

2016-predictions-12

Διανύουμε ήδη τον πρώτο μήνα του 2016 και οι αναταράξεις έχουν ξεκινήσει από νωρίς, με έναν Ερμή Ανάδρομο, πρώτα στον Υδροχόο και μετά στον Αιγόκερω (από 6-25/1/2016). Είναι μια χρονιά με εκπλήξεις και αλλαγές, τόσο σε συλλογικό όσο και ατομικό επίπεδο. Περισσότερο ευνοημένα είναι τα ζώδια της Γης, αλλά και τα Παρορμητικά που έχουν πάρει ανάσα, μετά την απελευθέρωσή τους από τα ασφυκτικά τετράγωνα Ουρανού-Πλούτωνα που άλλαξαν δραστικά τη ζωή τους από το 2012 και μετά, ακολουθούν τα Σταθερά του τρίτου δεκαημέρου, που ξέφυγαν από τον κλοιό του Κρόνου στον Σκορπιό. Ζούμε πλέον σε έναν κόσμο που αλλάζει καθημερινά, με μεγάλες ταχύτητες, ενώ οι παλιές δομές γίνονται ολοένα και πιο δυσβάσταχτες.

Το 2016 είναι αριθμολογικά μια χρονιά 9, που σημαίνει ότι κλείνουν κύκλοι ζωής, σχέσεις και συνεργασίες ολοκληρώνονται βιαίως ή μη, ενώ υπάρχουν και απότομες στροφές όταν το μάθημα δεν έχει αφομοιωθεί όπως πρέπει.

Προσανατολιζόμαστε όλο και πιο πολύ στη συνεργασία και την σκληρή δουλειά σε ομάδες, κάτι που θα τονιστεί αρχικά από τον Δία στον Ζυγό από το Σεπτέμβριο αυτής της χρονιάς, ενώ η πειθαρχία και η αφοσίωση στο στόχο έχει ήδη πάρει μια ώθηση από τον Δία που είναι στην Παρθένο από τον Αύγουστο του 2015.

Το νέο Εγώ είναι το Εμείς
Ο Κρόνος συνεχίζει την πορεία του στον Τοξότη, που επηρεάζει δραστικά και δομικά τα Μεταβλητά ζώδια του δεύτερου δεκαημέρου και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες και ωροσκόπο σε αυτά. Βρίσκεται σε ένα ζώδιο που δεν αγαπάει καθόλου τους περιορισμούς, και το τετράγωνο Ποσειδώνα στους Ιχθύες με τον Κρόνο στον Τοξότη, διαψεύδει όνειρα και προσδοκίες και μας προσγειώνει-ενίοτε-σε μια αρκετά σκληρή πραγματικότητα.

Ο Άρης ξεκινά τον ευθύ κύκλο του στις 3 Ιανουαρίου 2016 στον Σκορπιό μέχρι και τις 6/3, ενώ επανέρχεται στο ίδιο ζώδιο από τις 30/6 μέχρι και τις 2/8. Αναδρομεί στον Σκορπιό για το διάστημα από 28/5 έως 29/6 ενώ μετά θα προχωρήσει στο ζώδιο του Τοξότη από τις 28/5 μέχρι και τις 29 Ιουνίου και θα ολοκληρώσει τελικά την πορεία του πάλι στον Τοξότη από τις 3/8 μέχρι τις 27 Σεπτεμβρίου του 2016, ενώ αναδρομεί στο ίδιο ζώδιο από τις 18/4 έως και τις 27/5. Θα παραμείνει για πολλούς μήνες στα δυο αυτά ζώδια, προκαλώντας σοβαρές αναταράξεις σε όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες και ωροσκόπο στο Σκορπιό ή στον στον Τοξότη, δημιουργώντας ασφυκτικές καταστάσεις και πιέσεις που πρέπει κάπως να εκτονωθούν.

(Αναλυτικές προβλέψεις για το κάθε ζώδιο θα ακολουθήσουν τις επόμενες μέρες)

Περισσότερα για την Χριστίνα Θεοχάρη, μπορείτε να διαβάσετε εδώ

You may also like