Νέες τάσεις ομορφιάς για το 2021 από τη FOREO

by The K-magazine

Τα γεγονότα του 2020 έχουν αναμφίβολα κλονίσει τις καταναλωτικές συνήθειες, αναδιαμορφώνοντας την ανάγκη για self-care και ευεξία.  Ήδη από την αρχή της πανδημίας, τα social media έχουν εμπλουτιστεί με χρήσιμες πληροφορίες και νέες ρουτίνες ομορφιάς . Μέθοδοι που συμβάλλουν στην καταπολέμηση του ‘maskne’, της ακμής που δημιουργείται από τη χρήση προστατευτικής μάσκας. Η FOREO, η Σουηδική εταιρεία τεχνολογίας και ομορφιάς αποτυπώνει τις πιο σημαντικές τάσεις ομορφιάς παρακάτω:

Υγιές και καθαρό δέρμα

Με τις προστατευτικές μάσκες να συνεχίζουν να αποτελούν μέρος της καθημερινότητάς μας, είναι επιτακτική πλέον η ανάγκη για τη διατήρηση μίας υγειούς , πεντακάθαρης επιδερμίδας, απαλλαγμένη από βακτήρια, ιδρώτα και νεκρά κύτταρα. Μία διαδικασία σωστού καθαρισμού είναι το απόλυτο must κάθε ρουτίνας ομορφιάς. Αυτό θα οδηγήσει στην εξάπλωση της πιο σημαντικής τάσης που ακούει στο όνομα Skinimalism. Είναι αυτή που μετατοπίζει την έμφαση από το βαρύ μακιγιάζ στο ελαφρύ και στην επένδυση σε skincare προϊόντα και συσκευές που αναδεικνύουν το Fresh Skin Look. Ένα look είναι υγιές, λαμπερό και φυσικό. Σύμμαχός μας είναι το LUNA 3, η πιο ασφαλής επένδυση ομορφιάς για εκθαμβωτικά λαμπερή επιδερμίδα!

Τεχνολογία ομορφιάς στο σπίτι

Το Pinterest, μάλιστα, πρόσφατα παρουσίασε μία δική του έρευνα. Eπισημαίνεται η άνοδος του ενδιαφέροντος για spa εμπειρίες στο σπίτι. Με τελετουργικά ομορφιάς όπως με τη χρήση ασφαλών, αξιόπιστων και αποτελεσματικών συσκευών, όπως το LUNA 3 και το UFO 2.

Φυσικά συστατικά και συστατικά υψηλής απόδοσης

Το Skinimalism θα επηρεάσει τον κόσμο της ομορφιάς και της ευεξίας, αλλά και στην ανάγκη για φυσικά, υψηλής απόδοσης προϊόντα. Ο Dr. Sheila Farhang, πλαστικός χειρούργος, επιβεβαιώνει την ανάπτυξη αυτής της τάσης το 2021: «Μέχρι πρόσφατα, η περιποίηση της επιδερμίδας με φυσικά συστατικά θεωρούνταν εξειδικευμένη. Με τη στροφή της προσοχής των καταναλωτών σε πιο οικολογικές λύσεις…Πολλές μάρκες έχουν εισάγει φυσικά συστατικά ή/και προϊόντα, με τα συστατικά που βασίζονται σε superfoods να εδραιώνονται όλο και περισσότερο. Όπως οι UFO μάσκες».

Λύσεις προστασίας από το μπλε φως

Με την αύξηση της τηλεργασίας και τη διαρκή χρήση virtual platforms, η αναζήτηση λύσεων που προστατεύουν από το μπλε φως της οθόνης είναι αρκετά έντονη. Επίσης και η ανάγκη διόρθωσης των ατελειών από το λεγόμενο Zoom Face. Σαν αποτέλεσμα, εντείνεται όλο και περισσότερο η έμφαση στις θεραπείες υπέρ της διατήρησης του τόνου της επιδερμίδας και της αναζωογόνησης των περιγράμματος των ματιών και κατά της χαλάρωσης του προσώπου.

‘No makeup’ Makeup look

Τελευταία αλλά εξίσου σημαντική τάση για τη φετινή χρονιά είναι το “No Makeup” makeup look, δηλαδή το εξαιρετικά ελαφρύ, σχεδόν διάφανο μακιγιάζ που μπορεί ακόμα και να αντικατασταθεί από κρέμες ή μάσκες προσώπου, με την παράλληλη έμφαση στο βλέμμα.

Όλα τα προϊόντα FOREO είναι διαθέσιμα αποκλειστικά στα Sephora Greece στην Ελληνική αγορά, καθώς και στο foreo.com

You may also like

Leave a Comment