Αντιγόνη Αδαμοπούλου

Συντάκτρια 

Έσκασα μύτη στον κόσμο αυτό μία Παραμονή Πρωτοχρονιάς στη Θεσσαλονίκη, την οποία δεν αλλάζω με τίποτα στον κόσμο!

Μεγάλωσα με τα βιβλία, παιδί βιβλιοφάγων και μικρή αδερφή άλλης μίας βιβλιοφάγου, γαρ. Είμαι ικανή να ξοδέψω ώρες μέχρι να βρω το βιβλίο που θα με κερδίσει αντί να δοκιμάζω ρούχα ή παπούτσια! Κι αν και μπορεί κανείς να με πει το αγοροκόριτσο του Τhe K-magazine, ε, σαν κοριτσάκι κι εγώ, έχω μερικές αδυναμίες σε fashion trends!

Στην πορεία, μαζί με τα βιβλία, άρχισα να αγαπώ και να “ψάχνομαι” λίγο παραπάνω με το σινεμά, τη μουσική, ενώ θα βρεθώ να θαυμάζω και δημιουργίες φωτογράφων και ζωγράφων. Κι όσο περίεργο κι αν φαίνεται, μπορώ να απολαύσω μία μοναχική βόλτα ή να “κρυφτώ” σε μία αίθουσα κινηματογράφου. Ίσως γιατί έτσι μπορώ να αφουγκραστώ ρυθμούς κι όπως ο τηλεοπτικός ψυχίατρος Frasier Crane να πω “I’m listening”.

Αυτό θέλω να κάνω μέσω του The K-magazine. Να λέω “I’m listening” και να μοιράζομαι με τη μεγάλη αυτή συντροφιά νέα κι εξελίξεις από (σχεδόν) όλα τα “μέτωπα” που αφορούν το γυναικείο ευ ζην, καθώς και σκέψεις που ζητούν μία φωνή. Κι αυτή τη φωνή μου τη δίνει το The K-magazine κι ειλικρινά, νομίζω πως δε θα μπορούσα να το φανταστώ διαφορετικά!

Πού θα με εντοπίσετε (εκτός από το The K-magazine); Είτε μέσω mail στο [email protected] είτε στο facebook και το Twitter @Anti_Adamo . Άλλωστε θέλουμε να αφουγκραζόμαστε και τους δικούς σας ρυθμούς!