ΑΣΠΙΔΑ ΤΗΣ BARIÉSUN: ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΒΑΣΙΣΜΕΝΟ ΣΕ 4 ΦΙΛΤΡΑ ΑΝΤΗΛΙΑΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Τα δερματολογικά εργαστήρια της Uriage έχουν δημιουργήσει ένα υψηλής απόδοσης σύστημα φίλτρων που περιέχει μόνο 4 οργανικά φίλτρα, προσφέροντας έτσι ευρεία προστασία κατά των ακτινών UVA / UVB.

Προστασία για το δέρμα και το DNA των κυττάρων

H νέα βασική σύνθεση των αντηλιακών προιόντων Bariésun προσφέρει βέλτιστη προστασία του δέρματος ενώ παράλληλα βοηθάει στην διατήρηση του DNA των κυττάρων.

Η πατέντα «προστασία των τελομερών προστατεύει τα χρωμοσώματα και πιο συγκεκριμένα τα άκρα τους, το Τελομερές. Το μέγεθος του Τελεμερούς είναι ένδειξη μακροζωίας, κατά την πάροδο του χρόνου γίνεται μικρότερο… Αλλά το μέγεθός του επηρεάζεται και από εξωτερικούς παράγοντες όπως είναι το στρες, η ρύπανση, η διατροφή ή οι ακτίνες UV. Η Uriage λοιπόν έχει ενσωματώσει ένα εκχύλισμα από Arthrospira Platensis ( Σπιρουλίνα ) πλούσιο σε φυκοκυανίνη. Είναι αυτό που έχει την ικανότητα να μειώσει την ζημιά που προκαλείται στα κύτταρα από τις ακτίνες UV και το blue light… Και βοηθάει στην πρόληψη της φωτογήρανσης

 Η σύνθεση Bariésun, που είναι επίσης πατενταρισμένη, είναι ένας συνδυασμός από PVP και πολυκουατέρνιο και ο ρόλος της είναι να κρατήσει τα ηλιακά φίλτρα στην επιφάνεια του δέρματος και ως αποτέλεσμα ενισχύει τη φωτοπροστασία. Η σύνθεση επίσης περιέχει aquaspongines, τα οποία κρατούν το δέρμα ενυδατωμένο, και βιταμίνη Ε, ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό.

Ιαματικό νερό Uriage ένα φυσικό ενεργό συστατικό προστασίας

Το συστατικό – κλειδί των δερματολογικών εργαστηρίων της Uriage, το οποίο εμπεριέχεται στις περισσότερες συνθέσεις του brand. Το Ιαματικό νερό Uriage είναι πλούσιο σε μεταλλικά στοιχεία και ιχνοστοιχεία. Αυτό το ενεργό νερό, που ρέει μέσα στα πετρώματα των Γαλλικών Αλπέων επί 75 χρόνια, έχει δράση κατά των ελεύθερων ριζών. Βοηθά στην μείωση της καταστροφής του DNA, έπειτα από έκθεση σε ακτίνες UV(2). Επίσης έχει καταπραϋντικές και ενυδατικές ιδιότητες και ενδυναμώνει τον επιδερμικό φραγμό.

Απο την εκδήλωση που διοργάνωσε η Anthings, στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, όπου έγινε η παρουσίαση των προϊόντων Uriage.
Εγγυημένη προστασία με την σωστή ποσότητα προϊόντος

Η καλύτερη αντηλιακή φροντίδα προστατεύει το δέρμα μόνο όταν εφαρμόζεται επαρκής ποσότητα. Η «σωστή ποσότητα» ενός αντηλιακού προϊόντος είναι 2 mg/cm δέρματος(2). Αυτό περίπου αντιστοιχεί στο μέγεθος μιας μπάλας του γκολφ σε ποσότητα αντηλιακής κρέμας, για να καλύψει όλο το σώμα. Όταν πρόκειται για προϊόν με σπρέι (σπρέι ή mist) 10 με 15 ψεκάσματα σπρέι ανά περιοχή είναι απαραίτητα για να προστατέψουν σωστά το δέρμα. Εάν χρησιμοποιήσετε λιγότερο προϊόν από αυτό που συνιστάται, η αντηλιακή προστασία θα μειωθεί. Για αυτό τον λόγο είναι καλό να διαλέγουμε υψηλή ή πολύ υψηλή προστασία.

Bariésun, μια εξειδικευμένη, ευαισθητοποιημένη και υπεύθυνη σειρά

Το να προσφέρει αντηλιακά προϊόντα υψηλής προστασίας με ευχάριστες υφές, που είναι μέρος μιας φιλικής προς το περιβάλλον προσέγγισης… Είναι η πρόκληση που τα δερματολογικά εργαστήρια της Uriage αντιμετώπισαν με επιτυχία με τη σειρά Bariésun.

Η Uriage προσφέρει πληθώρα υφών που καλύπτει όλες τις ανάγκες και είναι κατάλληλα για όλους τους τύπους δέρματος… Ακόμα και τους πιο ευαίσθητους (παιδιά και δέρμα δυσανεκτικό στον ήλιο). Τα ελκυστικά τους αρώματα, που συνδυάζουν φρουτώδεις νότες με musk, βανίλια, και πορτοκάλι, σε προσκαλούν να τα χρησιμοποιήσεις!

Η σειρά Bariésun αποκτά νέο look

Νέα βασική σύνθεση, νέα συσκευασία… Της αξίζει επίσης μια νέα εικαστική εμφάνιση! Η Bariésun απέκτησε μια πιο μοντέρνα, φρέσκια και πιο φανερή εμφάνιση, που τονίζει ακόμα περισσότερο τη δερματολογική εξειδίκευση του brand. O δείκτης προστασιάς SPF συμπεριλαμβάνεται μόνιμα σε όλα τα αντηλιακά προϊόντα (συμπεριλαμβανομένων αυτών που έχουν προστασία απέναντι σε UVA+UVB και στο blue light) και η τεχνολογία SKIN SHIELD τονίζεται με μια μπλε σημαία. Το σήμα του Ocean Respect είναι επίσης εμφανές. Το χρώμα της συσκευασίας επίσης βοηθάει στον διαχωρισμό της κατηγορίας του προϊόντος: Το κίτρινο χρησιμοποιείται στα αντηλιακά με οργανικά φίλτρα, το λευκό για αντηλιακά με φυσικά φίλτρα και το μπλε για προϊόντα περιποίησης μετά την έκθεση στον ήλιο.

Απο την εκδήλωση που διοργάνωσε η Anthings, στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, όπου έγινε η παρουσίαση των προϊόντων Uriage.

Photo credits: oneheart.experience.com

You may also like