Goldea The Roman Night, ένα μαγευτικό ταξίδι στους δρόμους της Ρώμης

Η σαγηνευτική Bella Hadid είναι η μούσα του νέου αρώματος του οίκου Bulgari, Goldea The Roman Night, και μας παρασύρει σε  ένα νυχτερινό ταξίδι στους δρόμους της αιώνιας Πόλης. Ιδανικό θα έλεγα ως δώρο για τις ονομαστικές εορτές που έχουμε το Νοέμβριο και γιατί όχι και για τα Χριστούγεννα…

Πριν λίγες μέρες είχαμε την ευκαιρία να ανακαλύψουμε το δυναμικό και υπνωτιστικό, το chypre λουλουδάτο musk που πρόσφατα κυκλοφόρησε με μία εντυπωσιακή καμπάνια. Δεν είναι τυχαία η επιλογή της Bella  ως η Goldea, τη μούσα του The Roman Night, αιχμαλωτίζοντας τη λάμψη του με τη δική της λαμπερή παρουσία.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης στην Ιταλική πρεσβεία, παρουσία του Ιταλού Πρέσβη κι εκπροσώπων του οίκου Bulgari από την Ελλάδα και το εξωτερικό, είδαμε για πρώτη φορά την καμπάνια του αρώματος που θα συζητηθεί πολύ.

Παγιδευμένη σε μία εντυπωσιακά διακοσμημένη σάλα, όπου ένα  αργόσυρτο κονσέρτο είναι σε εξέλιξη, μία όμορφη γυναίκα Βulgari ενσαρκώνει τη χρυσή μαγεία της νυχτερινής Ρώμης που βρίσκεται ακριβώς εκεί έξω… Η Αιώνια Πόλη την καλεί με το υπνωτιστικό της μεγαλείο και την κάνει να ανασηκωθεί από τη θέση της. Κι ενώ το κονσέρτο συνεχίζεται αργά με ένα σόλο στο τσέλο, εκείνη κοιτά προς την πόρτα της εξόδου. Η καρδιά της αρχίζει τη δική της μελωδία, τραγουδώντας τις πιθανότητες της νύχτας κι εκείνη την ακούει. Εγκαταλείπει τη θέση της, γλιστρά προς την έξοδο και στη νύχτα –δραπετεύοντας, σχεδόν σαν κυνηγημένη- μαγνητισμένη από τη χρυσαφένια αίσθηση της Ρώμης και το υπνωτιστικό της άρωμα, σαν υπόσχεση περιπέτειας. Σκαρφαλώνει στις στέγες, αναρριχάται σε τοίχους και βυθίζεται στη χαρά καθώς συναντά τους φίλους της για να ξεκινήσουν την περιπέτεια της αποψινής νύχτας κάτω από τον μαγικό ουρανό της Ρώμης.
Ο  διάσημος σκηνοθέτης Glen Luchford μας παίρνει μαζί του σε ένα κινηματογραφικό ταξίδι εξιστορώντας μας της ιστορία του Goldea, The Roman Night με πρωταγωνίστρια το top model Bella Hadid, καθώς ακολουθεί την καρδιά της στην αστραφτερή πόλη. Η Ρώμη, λίκνο της ανθρωπότητας, είναι γεμάτη από μυριάδες μύθους,  ερωτικές ιστορίες και περιπέτειες μέσα στα δύο χιλιάδες χρόνια της ιστορίας της. Η πόλη είναι μία διαχρονική πηγή έμπνευσης για τον Bulgari.  Δημιούργησε ένα πολυτελές και λαμπερό άρωμα για να συλλάβει το πάθος της Ρώμης, και η Bella αφήνεται στο μυστήριο της πόλης, περιπλανιέται πάνω στις στέγες των σπιτιών της ατενίζοντας το μέλλον: είναι η Βασίλισσα της Ρωμαϊκής Νύχτας.

Ο Luchford, γνωστός για την αιχμηρή του κινηματογραφική προσέγγιση, αποκαλύπτει μία ωμή και συναρπαστική πλευρά των επιλογών στη ζωή. Η Bella είναι η δική του προσωποποίηση της γυναίκας, ορίζοντας την ποιότητα της εντυπωσιακής ιταλικής μάρκας. Παραδομένη στη σαγήνη, με μάτια που λάμπουν από την αυτοπεποίθηση της νεότητας, η Ρωμαία θεά ενσαρκώνει τη δύναμη και την ελευθερία της θηλυκότητας.

 

«Εμπνεύσθηκα από την  ιδέα μίας μυστηριώδους θεάς της νύχτας, στην αιώνια πόλη, στη Ρώμη: Δημιούργησα το άρωμα Goldea, The Roman Night σύμφωνα με την εικόνα της. Χαρισματική, σαγηνευτική, συναρπαστική, αφήνει πίσω της μία ακαταμάχητη αύρα μέσα από ένα χρυσό ελιξίριο από λευκά άνθη, τα οποία αποπνέουν τη δυναμική ευωδιά τους καθώς η νύχτα πέφτει».

Alberto Morillas, Master Perfumer

You may also like