Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΞΕΚΙΝΑ ΜΕ ΤΗ JYSK

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η JYSK, η μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων από τη Δανία, παρουσίασε πριν από λίγες μέρες, τη νέα ανανεωμένη συλλογή της Nordic Mood με έπιπλα και είδη διακόσμησης για το σπίτι. Η εκδήλωση, που τείνει να γίνει θεσμός και προάγγελος της περιόδου των Χριστουγέννων, πραγματοποιήθηκε στον χώρο εκδηλώσεων “Gazarte”, στο Γκάζι. Οι καλεσμένοι της JYSK, εκπρόσωποι από τον δημοσιογραφικό χώρο και το interior design, είχαμε την ευκαιρία να δουμε από κοντά τη νέα συλλογή της για τη χειμερινή περίοδο 2023-24. Τα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά της JYSK ανέδειξαν όλα τα πλεονεκτήματα του σκανδιναβικού design και τη μαγεία των Χριστουγέννων, όπως αυτά γιορτάζονται στις χώρες του Βορρά.

Για πολλούς ανθρώπους στον κόσμο και φυσικά για τη JYSK, τα Χριστούγεννα είναι πραγματικά συνώνυμο της θαλπωρής που στη Δανία αποτελεί μία φιλοσοφία ζωής, γνωστής παγκοσμίως με το όνομα “hygge”. Για να καλωσορίσει από νωρίς τη φετινή περίοδο των εορτών, η JYSK λανσάρει τη νέα συλλογή Nordic Mood παρουσιάζοντας μία σειρά από τα απόλυτα σκανδιναβικά χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά που δεν πρέπει να λείπουν από κανένα γιορτινό σπίτι.

Η νέα συλλογή ενσωματώνει διαχρονικά στοιχεία των παραδοσιακών σκανδιναβικών Χριστουγέννων, όπως καρδούλες, έλατα και αστεράκια και, βέβαια, τα πιο συμπαθητικά σκανδιναβικά ξωτικά με τα χαρακτηριστικά μυτερά καπέλα τους. Εμπλουτισμένες και εκλεπτυσμένες αποχρώσεις του κλασικού πράσινου και του κόκκινου, συμπληρώνουν το ξύλο σε λευκές και γήινες αποχρώσεις, δίνοντας ένα αποτέλεσμα χρωματικών συνδυασμών που αγκαλιάζουν τα παραδοσιακά Χριστούγεννα σε έναν εορτασμό χαρούμενης νοσταλγίας. Η νέα Nordic Mood συλλογή για τα Χριστούγεννα είναι ήδη διαθέσιμη στα καταστήματα JYSK και στο e-shop JYSK.gr, ώστε οι πελάτες της σε όλη την Ελλάδα να έχουν αρκετό χρόνο για να προετοιμαστούν να απολαύσουν την αδιαμφισβήτητα καλύτερη εποχή του χρόνου.

Ο Κώστας Δημόπουλος, Sales & Marketing Manager JYSK Ελλάδας, ανέφερε σχετικά με την εκδήλωση:   «Κάθε χρόνο, τέτοια εποχή, κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να επιπλώσουμε και να διακοσμήσουμε έναν χώρο που θα μπορέσει να μεταφέρει νοητά τους καλεσμένους μας στη Σκανδιναβία, την περίοδο των Χριστουγέννων. Έτσι και φέτος δώσαμε μία νότα αισιοδοξίας και λίγο από το γιορτινό φως σε όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους. Άλλωστε το πρώτο βήμα για ένα ταξίδι, πραγματικό ή νοητό είναι να θέλεις να το πραγματοποιήσεις.»

Η JYSK είναι μία διεθνής αλυσίδα καταστημάτων ειδών σπιτιού, με σκανδιναβικές ρίζες, η οποία κάνει την ανανέωση του σπιτιού και του κήπου εύκολη για όλους.Με περισσότερα από 3.300 φυσικά και ηλεκτρονικά καταστήματα σε 48 χώρες, η JYSK έχει πάντα μία εξαιρετική προσφορά και μία ανταγωνιστική εξυπηρέτηση προς τους πελάτες της, ανεξάρτητα από  ποιον τρόπο επιλέγουν να κάνουν τις αγορές τους.

Ο ιδρυτής της, Lars Larsen, άνοιξε το πρώτο κατάστημα στη Δανία, το 1979. Σήμερα η JYSK απασχολεί 30.000 υπαλλήλους.

You may also like