ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 2023

Η FOREO, ο σουηδικός κολοσσός της τεχνολογίας ομορφιάς που πάντα επικεντρωνόταν στο μέλλον της ομορφιάς και αφουγκραζόταν τους καταναλωτές της προς την κατεύθυνση λύσεων ολόπλευρης ευεξίας, αποκαλύπτει τις πιο σημαντικές τάσεις που θα κυριαρχήσουν στον κλάδο καθ’ όλη τη διάρκεια της νέας χρονιάς.

FOREO LUNA 4, η νέα υπερσύγχρονη βούρτσα καθαρισμού και μασάζ προσώπου

SKINIMALISM & ΚΑΘΑΡΗ ΟΜΟΡΦΙΑ

Skinimalism και Clean Beauty θα είναι δύο τάσεις που θα βρίσκονται όλο και περισσότερο στα χείλη όλων μας … Και θα είναι προσιτές σε όλους. Οι μέρες των αδιαφανών βάσεων και των πολύπλοκων, πολυεπίπεδων ρουτινών ομορφιάς έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.

Το 2023 θα δούμε ένα κρεσέντο λύσεων περιποίησης της επιδερμίδας. Στόχος, η επίτευξη και η διατήρηση μιας φυσικής, υγιούς εμφάνισης και το πολυπόθητο No Makeup Look ή Clean Girl Makeup. Πάντα με τα προϊόντα περιποίησης προσώπου να αντικαθιστούν αποτελεσματικά το πιο σύνθετο μακιγιάζ.

Θα είναι η χρονιά των ορών, των κρεμών, των μασκών, ακόμη και των ορών για τις βλεφαρίδες… Με μεγάλη έμφαση στις “καθαρές” φόρμουλες πλούσιες σε φυσικά και ενισχυμένα ενεργά συστατικά – πρώτα και κύρια πεπτίδια, πρεβιοτικά και προβιοτικά… Και με έμφαση στη σημασία της φροντίδας του μικροβιώματος του δέρματος.

Το σύνθημα: βιώσιμη και χωρίς αποκλεισμούς ομορφιά, με επίκεντρο την ολιστική ευεξία και τη σημασία της κοινότητας και της ανταλλαγήςεμπειριών.

FOREO BEAR, η συσκευή υψηλής τεχνολογίας για τόνωση προσώπου και γυμναστική προσώπου

Η ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΗ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΟΥ LIFTING ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Επίσης, φέτος πρόκειται να σημειωθεί αύξηση των λύσεων αντιγήρανσης και του μη επεμβατικού λίφτινγκ προσώπου, χάρη στις συσκευές υψηλής τεχνολογίας υψηλής απόδοσης με στοχευμένα και μακροχρόνια αποτελέσματα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η συσκευή τόνωσης προσώπου FOREO BEAR με μικρορεύματα, η οποία σημείωσε αύξηση της ζήτησης κατά +175% το 2022 σε σύγκριση με το 2021.

Τεχνολογίες αιχμής, όπως το μικρορεύμα, η ραδιοσυχνότητα και τα φώτα LED, θα βρεθούν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των καταναλωτών. Πλέον είναι όλο και πιο απαιτητικοί και αναζητούν προϊόντα που είναι ευέλικτα, προσαρμόσιμα για να χρησιμοποιηθούν στο σπίτι τους. Πραγματικές επενδύσεις στην ομορφιά και την ευημερία τους μακροπρόθεσμα.

FOREO UFO 2, η επαναστατική ενισχυμένη θεραπεία με μάσκα προσώπου
ΣΥΣΚΕΥΕΣ BEAUTYTECH ΥΨΗΛΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ

Η τάση της συσκευής beautytech θα συνεχίσει τη σταθερή άνοδό της χωρίς ίχνος πτώσης. Η τεχνολογία αιχμής, οι υπερυψηλές επιδόσεις, η προσαρμογή και η ευκολία χρήσης θα αποτελέσουν το επίκεντρο της προσοχής φέτος και τα επόμενα χρόνια.

Αυτό, συμβαδίζει απόλυτα με τις τάσεις και τις συνήθειες των καταναλωτών ομορφιάς και ευεξίας, οι οποίοι εστιάζουν όλο και περισσότερο σε φουτουριστικές, ψηφιακές,συνδεδεμένες και διαισθητικές λύσεις. Συσκευές προσώπου και σώματος βρίσκονται στο επίκεντρο ως λύσεις για τον καθαρισμό, το μασάζ, την ανόρθωση, την τόνωση κ.α.

Η βούρτσα απολέπισης και μασάζ σώματος FOREO LUNA 4

Η ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΕΔΑΦΟΣ

Το 2023 θα είναι επίσης η χρονιά της ολόπλευρης φροντίδας του σώματος ως αναπόσπαστο μέρος της ρουτίνας ευεξίας.

Οι  επαγγελματίες της περιποίησης της επιδερμίδας το τονίζουν αλλά εξακολουθεί να είναι μια χαμένη ευκαιρία στην καθημερινή μας ρουτίνα: δώστε προσοχή στο σώμα σας καθώς και στο πρόσωπό σας όταν πρόκειται για την περιποίηση της επιδερμίδας.Σύμφωνα με τα λόγια της Dr Ifeona Ejikeme, ιατρικής διευθύντριας της ιατρικής κλινικής Adonia Medical Clinic στο Λονδίνο: “Ορισμένες τάσεις περιποίησης του δέρματος θα εξαφανιστούν σταδιακά το 2023, αφήνοντάς μας χώρο για να επικεντρωθούμε στο σύνολο του εαυτού μας, γεγονός που θα οδηγήσει σε μια κορύφωση των λύσεων περιποίησης του σώματος. Τα προϊόντα που συνδυάζουν την περιποίηση της επιδερμίδας και του σώματος είναι ήδη σε άνοδο, αλλά η τάση αυτή θα αυξηθεί ακόμη περισσότερο φέτος”.

Συσκευές τόνωσης, βούρτσες μασάζ και απολέπισης, συσκευές αποτρίχωσης υψηλής τεχνολογίας, οροί και κρέμες με υψηλή απόδοση:το μέλλον της ολόπλευρης ομορφιάς είναι ήδη εδώ.

Οι λύσεις ομορφιάς και καλλυντικών της FOREO είναι διαθέσιμες στην Ελλάδα στα Sephora.

You may also like