ΜΑΣΚΕΣ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΚΡΑ ΜΑΣ

Τα άκρα μας είναι τα σημεία του σώματος μας που κουράζονται πιο πολύ από τα υπόλοιπα μέλη του σώματος μας. Γι’ αυτό και εμείς πρέπει να ανταποκρινόμαστε στις βασικές ανάγκες μας με το να ξεκουράζουμε και να φροντίζουμε όσο μπορούμε περισσότερο. Οι αυξομειώσεις της θερμοκρασίας ενεργοποιούν τα αγγεία να αντιδρούν με διάφορα πρηξίματα, έτσι ώστε να τα αισθανόμαστε βαριά ή κουρασμένα. Σας προτείνουμε λοιπόν την μέθοδο της αυτό-φροντίδας με τα σωστά προϊόντα. Μία μάσκα ομορφιάς και ξεκούρασης για τα άκρα μια φορά την εβδομάδα είναι ό,τι πιο γενναιόδωρο μπορείτε να προσφέρετε στον εαυτό σας.

Coconut 8 Hour Hydratation Foot Masks

Οι θρεπτικές, επανορθωτικές μάσκες ποδιών με καρύδα σας προσφέρουν έως και οκτώ ώρες ενυδάτωσης σε μόλις 20 λεπτά! Το ιδανικό δώρο περιποίησης όταν νιώθετε εντελώς κουρασμένες. Μπορεί οι γιορτές να σας φαίνονται μακριά, ωστόσο είναι η ιδανική περίοδος για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας, είτε μαζί με τους φίλους και την οικογένειά σας είτε μόνες σας. Χαρίστε στον εαυτό σας (ή σε κάποιον άλλο) μια διασκεδαστική στιγμή ομορφιάς. Οι κάλτσες περιποίησης είναι εμποτισμένες με κρεμώδη σύνθεση με εκχύλισμα καρύδας και είναι ιδανικές για τη θρέψη και την καταπράυνση των ξηρών ποδιών με αίσθηση τραβήγματος. Οι αδιάβροχες κάλτσες skincare είναι εξαιρετικά εύχρηστες και έχουν διακοσμηθεί ειδικά για την περίοδο των γιορτών. Η vegan σύνθεσή τους αποτελείται κατά 92% από συστατικά φυσικής προέλευσης. Πράγματι, θα σας βοηθήσουν, αν  έχετε ιδιαίτερα ξηρή επιδερμίδα και δεν έχετε πολύ χρόνο για να ασχολείστε.

Mango 8 Hour Hydratation Hand Masks

Με τα γάντια περιποίησης που είναι εμποτισμένα με κρεμώδη σύνθεση με εκχύλισμα βουτύρου μανικόείναι ιδανικά για τη θρέψη και την επανόρθωση των ξηρών χεριών. Τα αδιάβροχα γάντια skincare είναι εξαιρετικά εύχρηστα και διακοσμημένα ειδικά για την περίοδο των γιορτών. Δρουν μέσα σε 15 λεπτά χαρίζοντας άμεση ενυδάτωση! Τα χέρια μας είναι αυτά που χρειάζονται την περισσότερη περιποίηση καθημερινά. Μην τα αφήνετε να αφυδατώνονται και να αισθάνεστε άσχημα. Αδιαμφησβήτητα το καλύτερο δώρο για εσάς ή για κάποιον αγαπημένο σας.

Αν αισθανθείτε ξεκούραστες – ανανεωμένες στα άκρα, θα μπορέσετε να κάνετε πολλά περισσότερα χωρίς να αισθάνεστε κάποια δυσαρέσκεια.

Featured image: unsplash.com/@janromero

You may also like