ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ

Με την επιστροφή από τις διακοπές, ίσως παρατηρήσετε πως τα μαλλιά σας αρχίζουν και πέφτουν πολύ περισσότερο, από ότι το προηγούμενο διάστημα. Κάποιες φορές σας φαίνεται αρκετά ανησυχητικό, καθώς οι τρίχες πολλαπλασιάζονται στην χτένα σας. Μη σας πιάνει πανικός, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αναθεωρήσετε το χρόνο που διαθέτετε στα μαλλιά σας. Ένα απλό χτένισμα, ίσως δεν είναι αρκετό για αυτή την εποχή και χρειάζονται λίγο παραπάνω φροντίδα. Ένα συνδυαστικό πρόγραμμα φροντίδας θα τονώσει τα μαλλιά σας. Γίνεται σύμμαχος της «κεφαλής» σας. Φροντίστε τον εαυτό σας και προσπαθήστε να αξιοποιείτε το χρόνο σας σωστά, ώστε να μην παραγκωνίζονται οι ανάγκες σας.

Δύο τρόποι για να αντιμετωπίσετε την τριχόπτωση αυτήν την εποχή:

Τονώστε τον οργανισμό σας

Συμπληρώματα διατροφής όπως το Ιπποφαές της Super Foods προσφέρουν την τόνωση που χρειάζεται οργανισμός… Ειδικά μετά το τέλος του καλοκαιριού. Το Ιπποφαές είναι ένας φυλλοβόλος θάμνος με πορτοκαλοκίτρινους καρπούς και διαδεδομένη χρήση για αντιοξειδωτική προστασία από την αρχαιότητα. Μία φυτική πολυβιταμίνη με περισσότερα από 190 ενεργά συστατικά, η οποία χαρίζει πολλαπλά οφέλη στον οργανισμό από τα νύχια, τα μαλλιά, το δέρμα… Ενώ συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του καρδιαγγειακού συστήματος.

Alphactif Lotion – Shampoo

Η συνδυαστική χρήση της σειράς αποκαθιστά το φυσιολογικό ρυθμό απώλειας των μαλλιών. Η εντατική θεραπεία επαναφέρει την υγιεινή του τριχωτού της κεφαλής και τονώνει την ανάπτυξη των μαλλιών, ενώ ταυτόχρονα περιποιείται και αναζωογονεί το στέλεχος της τρίχας. Η Item Alphactif Lotion για την τριχόπτωση σταματά την τριχόπτωση, επανεργοποίει την τριχοφυΐα, αυξάνει την πυκνότητα. Για την αρχική,εντατική θεραπεία, χρησιμοποιούμε την Lotion καθημερινά σε στεγνά ή βρεγμένα μαλλιά για ένα διάστημα τουλάχιστον τεσσάρων εβδομάδων. Σε συνδυασμό με το σαμπουάν ενδυνάμωσης Alphactif Shampoo βελτιώνονται τα αποτελέσματα της θεραπείας. Το Alphactif Shampoo είναι κατάλληλο για συχνό λούσιμο χάρη στην απαλή του σύνθεση. Για βέλτιστο αποτέλεσμα χρησιμοποιούμε ικανοποιητική ποσότητα κάνοντας ήπιο μασάζ για 3 λεπτά και μετά ξεπλένουμε. Με συχνή και σωστή χρήση των προϊόντων έχετε ένα συνολικά υγιέστερο τριχωτό με πιο αυξημένο όγκο και ζωντάνια.

Featured image: @timmossholder/ unsplash.com

You may also like