Singles’ night Out στις 19 Μαρτίου

Το 4ο Single’s night Out καλωσορίζει την άνοιξη με την πιο ερωτική και γεμάτη φλερτ βραδιά της χρονιάς και μας καλεί να βρούμε το ταίρι μας!

Συμμετέχοντας στη βραδιά γνωριμιών του Sexelixis δε χρειάζεται πλέον να αναλωνόμαστε σε αμήχανες καταστάσεις, αδέξιες συναντήσεις και περιστασιακές γνωριμίες, αφού βρισκόμαστε σε ένα χώρο με singles που ψάχνουν ακριβώς ό,τι ψάχνεις κι εσείς. Στα Singles’ night Out ξεπερνιούνται τα άγχη και οι ντροπές, αφού όλοι βρίσκονται εκεί για να γνωριστούν, να επικοινωνήσουν και να φλερτάρουν.

Το 4ο Singles’ night Out έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 19 Μαρτίου στο BARRIO Bar Restaurant. Το προνομιακό εισιτήριο (30 ευρώ) γι΄αυτή την έξοδο περιλαμβάνει:

  1. Finger food και ένα ποτήρι κρασί.
  2. Απίστευτα παιχνίδια ice breaker που θα σας διασκεδάσουν και θα σας αποκαλύψουν γρήγορα πολλά από την προσωπικότητα εκείνου/ης που κέρδισε την προσοχή σας.
  3. Speed dating Έχετε 5′ να γνωρίσετε αυτόν/αυτήν που κάθετε απέναντί σας και να αξιολογήσετε τη συμβατότητα που μοιράζεστε με σκοπό τη φιλία ή τη σχέση.
  4. Κλήρωση 2 σετ εσωρούχων (1 γυναικείο, 1 αντρικό) από το Ophelia’s Dream Lingerie (www.opheliasdream.com)

Λίγα λόγια για τα Singles Night Out

Χωρίς αμφιβολία γίνεται όλο και πιο δύσκολο να βρούμε τον ιδανικό σύντροφο. Πόσες πιθανότητες υπάρχουν να γνωρίσουμε κάποιον όταν ακόμη και στα μπαρ έχει χαθεί η έννοια του φλερτ; Είναι εύκολο να γνωρίσουμε κάποιον όταν βγαίνουμε με τους δεσμευμένους και αποκατεστημένους φίλους μας ή με τη γνωστή παλιοπαρέα στην οποία σπάνια προστίθενται νέα, ενδιαφέροντα –και διαθέσιμα- πρόσωπα;

Από την άλλη, στα dating clubs και τα chat rooms των social media κατά κανόνα αναλωνόμαστε σε καταναγκαστικά σεξουαλικές σχέσεις ή δεχόμαστε σεξιστική προσέγγιση και βρώμικο φλερτ, ενώ την ίδια στιγμή υπάρχει πάντα το ρίσκο να εκτεθείς σε άτομα και καταστάσεις που δεν σου ταιριάζουν και σε σχέσεις που οδηγούνται σε αδιέξοδο.

Το πρόβλημα με το φλερτ στην Αθήνα δεν είναι ότι δεν υπάρχουν όμορφα ή ελκυστικά άτομα στην πόλη. Το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρουμε πού να τα βρούμε. Κι αν έχουμε τύχη να πέσουμε πάνω τους, πολλά μπορεί να πάνε στραβά: Η πρώτη επαφή να γίνει με άκομψο και ξενέρωτο τρόπο , όχι απαραίτητα γιατί  το άτομο που σε πλησιάζει δεν είναι το κατάλληλο, αλλά γιατί οι συνθήκες σε μια τέτοια συνάντηση μπορεί να κάνουν την επαφή αμήχανη. Μπορεί να είναι λάθος το timing ή να βγαίνεις σε μέρη που ανακυκλώνονται τα ίδια πρόσωπα.

Στα Singles’ night Out είσαι προστατευμένη/ος, ανάμεσα σε μια ομάδα ανθρώπων που έχουν επιλεχθεί για να συμμετάσχουν σ’ αυτές τις βραδιές.

Τα Singles’ night Out είναι μια fun βραδιές που περιλαμβάνουν dinner στα καλύτερα εστιατόρια της Αθήνας και πολλές εκπλήξεις. Όλοι γινόμαστε μια μεγάλη χαλαρή παρέα, δοκιμάζουμε νέες γεύσειςπαίζουμε, διασκεδάζουμε και γνωρίζουμε ελεύθερα και διαθέσιμα άτομα του άλλου φύλου, αυξάνοντας τις πιθανότητες να γνωρίσουμε τον ιδανικό σύντροφο!

Για να κλείσετε την θέση σας στο 4ο singles night out, στείλτε email στην υπεύθυνη διοργάνωσης, chrysa@sexelixis.gr 

Προσοχή Θέσεις περιορισμένες

 

You may also like