Spring Love: Η άνοιξη για τα ζώδια!, από τη Χριστίνα Θεοχάρη

Spring-LoveΤο γλυκό άρωμα της άνοιξης πλανάται στον αέρα, μετά από έναν βαρύ, δύσκολο και παρατεταμένο χειμώνα. Οι εκλείψεις πέρασαν, το τελευταίο τετράγωνο Ουρανού Πλούτωνα επίσης, αφήνοντάς μας ξέπνοους, οπότε..εδώ είμαστε! Η Άνοιξη είναι η ωραιότερη περίοδος για ανανέωση και για να ξεκινήσουμε κάτι καινούργιο, ή να ξαναπιάσουμε τη σχέση μας από την αρχή. Νιώθουμε ότι κάποια πράγματα θα βγουν πιο εύκολα.Πώς ήρθε η ώρα, μετά του σκοτάδι και τη συννεφιά, να βγούμε σε ένα ξέφωτο.

Χαμογελάστε στη φύση που ανθίζει, βγείτε έξω για να νιώσετε τον ήλιο να λάμπει και ερωτευτείτε!

Είστε έτοιμοι για μια νέα ερωτική ιστορία, ή για ένα απαραίτητο, ανανεωτικό ξεκαθάρισμα; Η εποχή προσφέρεται για εξερεύνηση, απολαύσεις, φλερτ και ρομάντζο.

Διαβάστε το ζώδιο σας (και για όσους ξέρουν και τον ωροσκόπο σας) κι ετοιμαστείτε για μια ωραία, ερωτική, ανοιξιάτικη περίοδο στη ζωή σας, όσο δύσκολα κι αν είναι τα πράγματα εντός και εκτός.

Walk on sunshine — Τime to feel good!

Κριός
Αν είστε σε σχέση, η άνοιξη δεν θα ξεκινήσει και τόσο εύκολα για σας. Μια δύσκολη, έντονη Σεληνιακή έκλειψη στις αρχές Απριλίου έφερε τα πράγματα ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας σε μια κορύφωση που μπορεί να αλλάξει τη σχέση ολοκληρωτικά. Μην ξεγελιέστε – αυτό δεν σημαίνει κατ ‘ανάγκη ένα αίσιο τέλος. Ακόμα και αν είστε ερωτευμένοι/ες και αποφασισμένοι/ες να δουλέψετε πάνω στη σχέση, η περίοδος αυτή θα δοκιμάσει τις ικανότητες σας ως ζευγάρι, και να δείτε τις πραγματικές διαστάσεις της σχέσης και τη δυναμική της.

Εάν είστε ελεύθεροι/ες, οι πιθανότητες για έρωτα και φλερτ γίνονται πραγματικά ενδιαφέρουσες  μετά τις αρχές Ιουνίου, με μια μεγάλη ώθηση από την Αφροδίτη να μπαίνει στον 5ο σας οίκο, για όλο το υπόλοιπο της άνοιξης και όλο το καλοκαίρι! Μετά τα μέσα Απριλίου, ο Δίας γυρίζει ορθόδρομος και θα παραμείνει στο 5ο οίκο σας του φλερτ και της αναψυχής έως τις 11 Αυγούστου, αλλά μόλις η Αφροδίτη κάνει σύνοδο με τον πλανήτη της τύχης,θα είναι αδύνατο για σας να μην βρείτε τον έρωτα της ζωής σας. Παρά το γεγονός ότι η υπομονή είναι δύσκολη υπόθεση για σας, αυτή η αναμονή αξίζει. Θα το δείτε.

landscape_nrm_1425913787-stocksy_txpeaa88660kxk000_large_267673Ταύρος
Η άνοιξη είναι η εποχή σας, Ταύροι. Τα γενέθλιά σας είναι ήδη εδώ. Δεν θα ήταν φανταστικό δώρο να ξέρετε ότι το σύμπαν έχει πολύ ωραία πλάνα για την ερωτική σας ζωή; Λοιπόν, μαντέψτε! Αυτό ακριβώς μπορείτε να περιμένετε φέτος την άνοιξη! Η Αφροδίτη, ο κυρίαρχος πλανήτης της αγάπης, μόλις έφυγε από το ζώδιο σας και σίγουρα αναζωπύρωσε κάποιες παλιές σχέσεις και ίσως άλλαξε και τις φιλικές σας προς το ερωτικό. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου θα υπάρχει μια ώθηση στη φυσική σας γοητεία και το μαγνητισμό σας, η Αφροδίτη θα εναρμοστεί με τον Πλούτωνα,ενώ τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο σέξι, όταν ο Άρης μπει το ζώδιό σας και μείνει εκεί έως τις 11 Μαΐου, δίνοντάς σας όλη την δύναμη που χρειάζεστε για να επιμείνετε για την επίτευξη των στόχων σας-ό, τι κι είναι αυτό που επιθυμείτε περισσότερο ερωτικά. Αν η επιθυμία σας είναι μια νέα σχέση, θα έχετε την ευκαιρία να πάρετε αυτό που θέλετε. Ο Άρης στο ζώδιό σας, θα σας κάνει ακόμη πιο σέξυ. Είτε είστε αδέσμευτοι/ες ή δεσμευμένοι/ες, οι ερωτικές επιθυμίες σας θα εκπληρωθούν και δεν θα σταματήσετε από το να ικανοποιήσετε τον πόθο σας.

Δίδυμοι
Είναι τόσα πολλά τα καλά για σας αυτήν την άνοιξη, και τα ειδύλλια είναι στην κορυφή της λίστας σας! Αν έχετε βαρύνει από μια σχέση αδιέξοδη, μετά την Σεληνιακή έκλειψη θα ξεκαθαρίσετε το τοπίο γρήγορα. Αυτή η έκλειψη πέφτει στον 5ο οίκο σας της αληθινής αγάπης. Εάν γνωρίζετε ότι είστε με λάθος άτομο, θα είστε έτοιμοι να κόψετε τους δεσμούς, ώστε να είστε ελεύθεροι/ες να βρείτε κάποιον/α πιο κατάλληλο/η. Αν, όμως, εσείς και o /η αγαπημένος/η είστε βαθιά συνδεδεμένoι/ες, αυτή η έκλειψη μπορεί να σας φέρει τελικά πιο κοντά από ποτέ. Μείνετε συντονισμένοι …

Από μέσα Απρίλη- μέχρι και αρχές Μαΐου, ο πλανήτης της αγάπης, η Αφροδίτη θα στο ζώδιό σας, βοηθώντας σας να λάμψετε με κάθε δυνατό τρόπο. Εάν είστε ελεύθεροι/ες, αυτό θα είναι μια ιδανική στιγμή να μπείτε σε καινούριες παρέες μια και εκπέμπετε έντονη γοητεία. Στις 26 Απριλίου και μέχρι τέλος του μήνα, όταν η Αφροδίτη είναι σε καλή όψη με Δία και  Ουρανό, αντίστοιχα, το της επιτυχίας θα είναι η επικοινωνία και η κοινωνικοποίηση. Αν και ο Κρόνος κινείται ήδη στον τομέα των σχέσεων ειδικά για εσάς των πρώτων ημερών, βγάζοντας δοκιμασίες και ταλαιπωρίες σε μια υπάρχουσα σχέση, θυμηθείτε, αυτό συμβαίνει για να δείτε τι πραγματικά αξίζει. Ο Άρης μπαίνει το ζώδιό σας στις 11 Μαΐου, ενισχύοντας πολύ το σεξαπίλ σας για όλο το υπόλοιπο της άνοιξης. Το μόνο δύσκολο σημείο, είναι ότι από τις 18 Μαΐου μέχρι 11 Ιουνίου, ο ανάδρομος Ερμής εμφανίζεται στο ζώδιό σας. Χειριστείτε τις σχέσεις σας με προσοχή.

spring-love--largeΚαρκίνος
Θα έχετε πληθώρα κοινωνικών ευκαιριών που θα βοηθήσουν μια νέα ρομαντική σχέση από νωρίς φέτος την άνοιξη.

Από τα μέσα Απριλίου έως 7 Μαΐου θα μπορούσατε να πείτε ότι η αγάπη είναι μια πιο ιδιωτική υπόθεση για σας. Η παρόρμηση να συνδεθείτε με το σύντροφό σας μακριά από όλα το χάος της καθημερινότητας κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ισχυρή. Να μια υπέροχη στιγμή για να εξετάσετε την πιθανότητα ότι χρειάζεστε λίγη ηρεμία με τον /την καλό/καλή σας σε έναν ήρεμο προορισμό.

Θα είστε πρωταγωνιστές στον έρωτα από τις 7 Μαΐου μέχρι τις 5 Ιουνίου, τότε που η Αφροδίτη κάνει την ετήσια περιοδεία της στο ζώδιό σας. Ο πλανήτης του έρωτα και της ομορφιάς, θα ενισχύσει το μαγνητισμό σας, οπότε ακόμη ψάχνετε την αγάπη, θα τη βρείτε! Στις 16 Μαΐου,η Αφροδίτη σας κάνει ένα τέλειο τρίγωνο με τον Ποσειδώνα ωθώντας σας σε μια υπερβατική, ερωτική εμπειρία. Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας, όταν πρόκειται για θέματα της καρδιάς. Δεν θα μείνετε απογοητευμένοι/ες.

Λέων
Ο τυχερός πλανήτης Δίας, ορθοδρομεί ξανά στο ζώδιό σας, μετά τους τελευταίους μήνες που ήταν ανάδρομος, δίνοντας ευτυχώς μια ώθηση και στην ερωτική σας ζωή όπως και στις συνεργασίες σας.

Θα αισθανθείτε ένα κύμα αισιοδοξίας αυτή την άνοιξη –προσπαθήστε να μην το αγνοήσετε. Στην πραγματικότητα, το θετικό πνεύμα σας θα είναι τόσο μεταδοτικό που θα προσελκύσετε ερωτικό σύντροφο με τον δυναμικό τρόπο σας. Τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο γλυκά  μετά τα μέσα Απριλίου, που η Αφροδίτη μπαίνει στο πιο κοινωνικό σας σπίτι – το 11ο. Μέχρι τις 7 Μαΐου θα απολαύσετε έντονη κοινωνική ζωή και πολλές άλλες εκδηλώσεις με φίλους που μπορούν να ενισχύσουν τις ευκαιρίες σας για να βρείτε μια καινούρια αγάπη. Η Αφροδίτη μπαίνει το ζώδιό σας στις 5 Ιουνίου, και αυτή θα παραμείνει εκεί για ένα ασυνήθιστα μεγάλο τμήμα του χρόνου –μέχρι τις αρχές του φθινοπώρου, δίνοντας απλόχερα τα δώρα της! Με την Αφροδίτη και τον Δία στον Λέοντα μέχρι τις 11 Αυγούστου θα είναι σίγουρα σε ισχυρή θέση για να ζήσετε τη ζωή στο έπακρο και να διεκδικήσετε την αγάπη με κάθε τρόπο, αφού σας βοηθάει άλλωστε και η έμφυτη χάρη και αισιοδοξία που εκπέμπετε.

Παρθένος
Αυτή η Άνοιξη σας προσκαλεί να απολαύστε ρομαντικές στιγμές με τον/την σύντροφό σας μακριά από το σπίτι-η περίοδος είναι ιδανική!
Αν δεν ταξιδέψετε,ένας τομέας που μπορεί να σας απασχολήσει με το ταίρι σας είναι η κοινή σας περιουσία ή κάποιο έξοδο που θα μοιραστείτε. Αν αρχίσατε μια σοβαρή σχέση προσφάτως, αλλά το ταίρι σας δεν έχει ενσωματωθεί πλήρως στη ζωή σας, προσπαθήστε να μην πιέσετε τα πράγματα όσον αφορά τα οικονομικά μέχρι το τέλος Απριλίου. Το τελικό τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα, σε συνδυασμό με την τεταμένη Σεληνιακή έκλειψη, μπορεί να σας οδήγησε σε μια  μεγάλη φιλονικία για μια απόφαση σχετικά με τα χρήματα που επηρεάζει και τους δυο σας. Μην μασάτε όμως!

Η 16η Μαΐου θα είναι μια τέλεια μέρα για να επιδιώξετε τον έρωτα, ενώ από τον Αύγουστο και μετά, ο Δίας μπαίνει στο ζώδιο σας, χαρίζοντας απλόχερα τα δώρα του. Οι κοινωνικές εκδηλώσεις ευνοούνται, ενώ νέοι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σας και το κομμάτι των σχέσεων ανοίγει πολύ, φέρνοντας νέες αγάπες,ή παλιές αγάπες σε επανεμφανίσεις, μπαίνουν νέοι φίλοι και φίλες στη ζωή σας, υπάρχουν επισημοποιήσεις σχέσεων ακόμη και πλάνα για να αποκτήσετε παιδιά, αν δεν έχετε. Περιμένετε και θα δείτε!

spring-love--large-msg-130308589162Ζυγός
Μπορεί να μην ξέρετε ακριβώς που πάει η ερωτική σας ζωή αυτή την άνοιξη, αλλά είστε βέβαιοι για ένα πράγμα: Κάλλιο αργά παρά αργότερα. Μετά την Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιό σας στις αρχές Απριλίου πολλές οι αναταράξεις στη σχέση σας. Μπορεί να αγαπιέστε –ίσως όμως είστε σε μια τόσο περίπλοκη φάση που έχετε συνειδητοποιήσει πια πως η αγάπη δεν φτάνει. Με υπομονή και αφοσίωση, η σχέση σας μπορεί να επιβιώσει, αλλά μπορεί να μην το θέλετε πια. Εάν είστε ελεύθεροι/ες υπάρχουν πολλές ευκαιρίες να συναντήσετε έναν νέο και συναρπαστικό έρωτα φέτος την άνοιξη. Μέχρι τα μέσα Μαΐου, μπορείτε να συναντήσετε κάποιον/α πολύ διαφορετικό/διαφορετική από τη δική σας ιδιοσυγκρασία- ίσως από ένα άλλο μέρος του κόσμου, ή με μια μοναδική θρησκευτική ή φιλοσοφική ματιά-εσείς θα γοητευτείτε όπως και να’χει!

Το τέλος Απριλίου είναι μια ιδιαίτερα τυχερή περίοδος για σας όσον αφορά το φλερτ και τον έρωτα. Εσείς και ο/η σύντροφός σας θα διευρύνετε τους ορίζοντές σας,ενώ με την Αφροδίτη στους Διδύμους ευνοείστε πολύ και μπορεί ένας φίλος ή μια φίλη να θέλουν κάτι παραπάνω. Είστε έτοιμοι/ες;

Σκορπιός
Αν είστε σε σχέση, η άνοιξη αρχίζει με καλές προοπτικές. Ο σέξι πλανήτης Άρης μπαίνει στο 7ο σπίτι των σχέσεων σας, ανεβάζοντας την ένταση στην ερωτική σας ζωή,  που σημαίνει πως έως τις 11 Μαΐου, θα μπείτε στον πειρασμό να πειραματιστείτε περισσότερο σε θέματα σχέσεων, αλλά θα είναι επίσης και καλή συγκυρία για να δουλέψετε μαζί κι οι δυο σας, τη σχέση και τα προβλήματά της.

Τα κοινά οικονομικά είναι επίσης σε ανοδική πορεία φέτος την άνοιξη. Μπορεί ο/η σύντροφός σας να πάρει μια αύξηση από τα μέσα Απριλίου μέχρι και τις 7 Μαΐου Ή, οι δύο σας μπορεί να αποφασίσετε να ενώσετε τα εισοδήματά σας, προκειμένου να κάνετε μια μεγάλη αγορά που θα φέρει τους δυο σας μεγάλη χαρά.

Μέχρι τις16 Μαΐου, αν είστε ελεύθεροι/ες θα υπάρξουν εξαιρετικές ρομαντικές ημερομηνίες που θα σας βοηθήσουν να γνωρίσετε το άλλο σας μισό. Μην χάνετε ευκαιρίες,κρατήστε μάτια και καρδιά ανοιχτά!

Τοξότης
Αυτή την άνοιξη, σίγουρα θα υπάρξουν πολλά φωτεινά σημεία για σας, κυρίως αν είστε σε μια σχέση.  Όταν ο πλανήτης Αφροδίτη μπαίνει στο 7ο σπίτι των σχέσεων σας, παραμένοντας εκεί μέχρι τις 7 Μαίου, μέσα στον τομέα της συνεργασίας σας εξασφαλίζει ότι εσείς και ο σύντροφός σας θα απολαύσετε μια φάση αρμονίας,κι αυτό θα βοηθήσει τη σχέση σας και θα ξεπεράσετε κάθε καταιγίδα που θα μπορούσε να έρθει.

Καταιγίδες και παρεξηγήσεις θα υπάρξουν σίγουρα,ειδικά με τον Κρόνο να μαρκάρει στενά εσάς του πρώτου δεκαημέρο, αλλά θα πρέπει να χειριστείτε τα πράγματα με υπομονή και ψυχραιμία. Ο ανάδρομος Ερμής στον στο 7ο σπίτι σας από τις 18 Μαΐου μέχρι τις 11 Ιουνίου σημαίνει ότι μπορεί να μιλάτε, αλλά να μην σας ακούνε ή να σας παρεξηγούν.  Χειριστείτε με προσοχή τις ευκαιρίες για βελτίωση σχέσεων και συνεργασιών.  Ναι, η αγάπη μπορεί να τα γιατρέψει όλα. Η 6η Ιουνίου είναι μια άλλη μέρα με μεγάλη ερωτική ένταση, θα έχετε επιτυχία και θα μπορείτε να ζήσετε τον έρωτα στο φουλ. Θυμηθείτε: με τον Δία στην Παρθένο από τον Αύγουστο, που θα σας κάνει τετράγωνο, οι σχέσεις σας αποκτούν άλλο ενδιαφέρον!

spring_love_by_jyoujoΑιγόκερως
Αυτή την άνοιξη θα έχετε τόσες δυνατότητες για έρωτα και φλερτ, ειδικά τώρα που τα τετράγωνα Ουρανού-Πλούτωνα τελείωσαν κι εσείς χαάρωσατε, που δεν θα θέλετε να χάσετε ούτε ένα λεπτό!. Δεν θα απογοητευτείτε πάντως!

Μέχρι τις 11 Μαΐου, ο σέξι Άρης θα μπει στο 5ο σπίτι σας του έρωτα και του φλερτ,κι αυτό συμβαίνει  φορά κάθε δύο χρόνια οποτε καλό είναι να βάλετε προτεραιότητες και να επιλέξετε κι εσείς μια φορά τη διασκέδαση και το φλερτ! Είστε σίγουρα σε μια φάση αυξημένης λίμπιντο, και οι ευκαιρίες για να περάσετε καλά, δεν θα σας λείψουν.

Αν είστε σε μια σχέση, έχετε επίσης την τύχη με το μέρος σας. Από τις 7 Μαΐου, και μέχρι τις 5 Ιουνίου, η Αφροδίτη θα μπει στο 7ο σας σπίτι των σχέσεων. Μπορεί να αρραβωνιαστείτε, να μετακομίσετε μαζί με το ταίρι σας, ή ακόμα και να παντρευτείτε με αυτή την επιρροή. Η δύναμη της αγάπης σας θα φανεί γύρω στις  21 Μαΐου και πάλι στις 25 Μαΐου Μην ανησυχείτε, κρατηθείτε γερά και θα ανταμοιφθείτε!

Υδροχόος
Ο έρωτας μπορεί να είναι λίγο πιο δύσκολος για σας αυτή την άνοιξη, ,αλλά μην το βάζετε κάτω. Αυτό δεν σημαίνει ότι η ερωτική σας ζωή θα πάει άπατη,αλλά καλό είναι να τη δείτε με άλλο μάτι. Αυτή η άνοιξη, θα σας δώσει μια σημαντική ευκαιρία για να «πράξετε το σωστό» σε θέματα καρδιάς.

Με την Αφροδίτη να κόβει βόλτες στο 5ο οίκο σας της αληθινής αγάπης και του έρωτα, αν είστε ελεύθεροι./ες είναι η κατάλληλη περίοδος για να γνωρίσετε κάποιον/α νέο/νέα και να ερωτευθείτε, πέφτοντας με τα μούτρα! Μπορεί επίσης να αποφασίσετε να βγείτε με περισσότερα από ένα άτομο κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, προκειμένου να τεστάρετε τι υπάρχει πραγματικά ως ευκαιρία για σας στον ερωτικό τομέα. Από τις 18 Μαΐου μέχρι και τις 11 Ιουνίου, δώστε λίγη προσοχή, ο ανάδρομος Ερμής θα έρθει στο 5ο σπίτι του χάρτη σας, δημιουργώντας πιθανές παρεξηγήσεις στην επικοινωνία με τους ερωτικούς σας συντρόφους. Μπορεί να μείνετε μόνοι αν δεν μπορέσετε να διευκρινίσετε τι αισθάνεστε.

Μετά τις 5 Ιουνίου, όταν η Αφροδίτη κάνει σύνοδο με το τον Δία στο 7ο σας σπίτι των σχέσεων, ο έρωτας σας απογειώνει ενώ η 6η Ιουνίου,είναι μια εξαιρετική μέρα για τη σχέση σας.

Ιχθύες
Πολλές οι ευκαιρίες για έρωτα  για σας αυτή την άνοιξη! Αν είστε δεσμευμένοι/ες  ειδικά μετά την περίοδο των εκλείψεων, μπορεί να προσπαθήσετε να αποδεσμεύσετε τον εαυτό σας από κοινά οικονομικά βάρη. Μην ανησυχείτε, αυτή η φάση δεν θα καθορίσει ολόκληρη την άνοιξή σας. Στην πραγματικότητα, μέχρι και τις 7 Μαΐου εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας θα απολαύσετε όλες τις ανέσεις του σπιτιού και της συγκατοίκησης.

Εάν είστε αδέσμευτοι/ες και ψάχνετε τον έρωτα, έχετε επίσης τύχη! Από τις 7 Μαΐου μέχρι και τις 5 Ιουνίου η ερωτική Αφροδίτη θα μπει στο 5ο σας σπίτι του έρωτα και του φλερτ,κι αυτή η διέλευση και μόνο βελτιώνει τις προοπτικές σας για να συναντήσετε κάποιον/α σημαντικό/η. Η 16η Μάη είναι μια υπέροχη μέρα για ρομάντσο και φλερτ, χάρη στην Αφροδίτη που κάνει μια τέλεια σύνοδο με τον Ποσειδώνα, ενώ άλλη μια  μέρα που θέλει προσοχή είναι η 21η Μαΐου: Μην μπλέξετε φιλία και έρωτα μαζί, δεν θα είναι καλό το αποτέλεσμα. Αν είστε ακόμα μόνοι/ες μέχρι τον Ιούνιο, είναι πολύ πιθανό ότι εσείς και ο/η συνεργάτης σας θα αποφασίσετε να πάτε παρακάτω αυτή την αμοιβαία χημεία. Αναμένουμε εξελίξεις στις 6 Ιουνίου.

Περισσότερα για την Χριστίνα Θεοχάρη, μπορείτε να διαβάσετε εδώ

You may also like