ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ, ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ ΣΤA ΑΝΑΝΕΩΜΕΝA ΝΟΤΟΣ

Οι μέρες που ήταν τα σχολεία κλειστά λόγω εκλογών, ήταν η δική μας ευκαιρία να κατέβουμε στο κέντρο οικογενειακώς για βόλτα και ψώνια. Χωρίς να δυσκολευτούμε να παρκάρουμε, μιας και το parking στην πλατεία Κοτζιά είναι ακριβώς απέναντι από μία από τις εισόδους,  μπήκαμε να ανακαλύψουμε το ανανεωμένο πολυκατάστημα notos, στην Αιόλου!

Ήδη, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, από τις βιτρίνες είναι εμφανής η διαφορά. Έντονα χρώματα στο φόντο και στα εικαστικά, με γύψινες μορφές που τραβούν το βλέμμα. Η αλλαγή υπάρχει και στο logo. Πιο minimal, σε πορτοκαλί κι άσπρο, διατηρώντας , όμως, τη μαργαρίτα με την οποία συνδέεται άρρηκτα αλλά σε πιο σύγχρονη πλέον μορφή.

Στο ισόγειο, στο χώρο των καλλυντικών, βρίσκεις φυσικά όλα τα brandsπου αγαπάμε, με όλες τις νέες αφίξεις.

Επίσης εκεί που το καλοκαίρι ήταν το summer playground, καταλαβαίνεις ότι υπάρχει μία εικόνα αλλαγής. Το portfolio των μαρκών έχει ανανεωθεί και περιλαμβάνει νέες συνεργασίες, όπως KARL Lagerfeld Jeans, Calvin Klein Jeans αλλά και πολλά ακόμη που συναντάμε στους πάνω ορόφους.

Συνήθως, στα notos, ξεκινώ τα ψώνια μου από τον 6ο κι 7ο όροφο, γιατί πάντα βρίσκω αντικείμενα για το σπίτι που δεν μπορώ να αντισταθώ. Ξέρετε αυτές τις μικρές λεπτομέρειες που δίνουν έναν αέρα ανανέωσης…

Αυτή τη φορά, περάσαμε πολύ χρόνο στους ανανεωμένους ορόφους με τα ανδρικά και γυναικεία ρούχα. Ωραίος φωτισμός, μεγαλύτερα corners, μάρμαρα στο πάτωμα και νέα brands. Χαρακτηριστικά η μητέρα μου είπε ότι της θυμίζειτις GalleriesLafayette στο Παρίσι. Φυσικά με τον Παύλο δοκιμάσαμε και τα ρούχα από τις νέες συλλογές, κι ανακαλύψαμε τις νέες συνεργασίες των πολυκαταστημάτων.

Πλέον δεν χρειάζεται να ταξιδέψεις στο εξωτερικό για να βρεις ARMANI EXCHANGE (men & women), EA7 (men), EMPORIO ARMANI τσάντες, KARLLAGERFELD JEANS (men & women), PAUL&SHARK (men), TOMM YHILFIGER (women), TOMMY JEANS (men) και PROFUOMO για τους άνδρες.

Στα πολυκαταστήματα notos, έχεις τη δυνατότητα να επισκεφθείς τα γνωστά brands Lacoste, Gant, La Martina, The Bostonians, Nautica, που αντιπροσωπεύουν ως όμιλος,και να επιλέξεις αναμεσά σε μια μεγάλη ποικιλία για γυναίκες, άνδρες και παιδιά. Φυσικά, υποστηρίζουν και ελληνικές εταιρίες, όπως Forel, Stelios Koudounaris, Tsakiris Mallas αλλα και την αγαπημένη μας KOORELOO.

 Η νέα φιγούρα, το Noti

Στόχος μέσω της νέας εταιρικής ταυτότητας και επικοινωνίας είναι τα πολυκαταστήματα notos να είναι οικεία, φιλικά για κάθε στυλ και look. Για όλα τα φύλα και ηλικίες.

Παρουσίασαν επίσης μια νέα φιγούρα, το noti που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες, όλα τα φύλα και είναι χαρά του να εξυπηρετεί τους επισκέπτες, πρεσβεύοντας ότι ο notos όλα αυτά τα χρόνια.

Να πούμε ότι, κάθε φορά που φεύγω από τα notos, έχω την ίδια αίσθηση. Ότι με προσέχουν, ότι με σέβονται όταν ψωνίζω. Οι άνθρωποί του το αισθάνονται σαν το σπίτι τους. Σου ανοίγουν την πόρτα τους και σε υποδέχονται με ευγένεια και σε βοηθούν με τον καλύτερο τρόπο να βρεις αυτό που θέλεις. Πολύ σημαντικό και σπάνιο στις μέρες. Κι είναι ένας από τους βασικούς λόγους που θα προτιμήσεις να κάνεις τα ψώνια σου εκεί και θα θέλεις να επιστρέψεις…

ΑΘΗΝΑ – notos

Σταδίου & Αιόλου
T.K. 105 51
T. 210 324 9000

You may also like