Ένας ξεχωριστός Οκτώβριος στο Elatos Resort & Health Club

Το Elatos Resort με μεγάλη χαρά υποδέχεται τη φθινοπωρινή σεζόν σε έναν παράδεισο ιδιωτικότητας στην καρδιά της φύσης! Σε απόλυτη αρμονία με τα νέα υγειονομικά πρωτόκολλα για τον τουρισμό, το ξενοδοχείο προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να βιώσουν τα πιο όμορφα Σαββατοκύριακα του Οκτωβρίου στον Παρνασσό!

Ζήστε μοναδικές στιγμές γεμάτες με ξεχωριστές δραστηριότητες. Νιώστε την αίσθηση της απόλυτης ηρεμίας απολαμβάνοντας μια αξέχαστη διαμονή στα αυτόνομα chalets στα 1.300 μ. υψόμετρο!

Αποδράστε την 28η Οκτωβρίου στο βουνό!

Κάντε ένα διάλειμμα από την καθημερινότητα, μόλις δύο ώρες μακριά από την Αθήνα… Απολαύστε την ηρεμία και τον φρέσκο αέρα του βουνού με αφορμή την αργία της 28ης Οκτωβρίου στο Elatos Resort & Health Club! Στις 23/10-1/11 το Resort υποδέχεται τους επισκέπτες του για μια εξόρμηση στη φύση γεμάτη ευεξία και αναζωογόνηση! Γεμίστε ενέργεια επιλέγοντας τις δραστηριότητες βουνού με την καθοδήγηση των έμπειρων συνεργατών μας.

Μοναδικές στιγμές για όλη την οικογένεια με απόλυτη ασφάλεια!

Αφεθείτε στη μαγεία των Σαββατοκύριακων στο Elatos Resort & Health Club μαζί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα χωρίς κανένα άγχος! Το ξενοδοχείο φροντίζει για την ασφάλεια προσωπικού και επισκεπτών εφαρμόζοντας αυστηρά όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας. Η ιδιωτικότητα και η ηρεμία που προσφέρει η ιδανική τοποθεσία του σε συνδυασμό με την αυτονομία των chalets το καθιστά έναν ελκυστικό προορισμό για ορεινές εξορμήσεις!

Φέτος η καρδιά του φθινοπώρου χτυπάει στο Elatos Resort & Health Club! Μήπως να σκεφτείτε να περάσετε ένα θεματικό Σαββατοκύριακο για την 28η Οκτωβρίου;

Σας περιμένουμε όλους για να ανακαλύψετε τις δραστηριότητες που έχουμε οργανώσει για εσάς απολαμβάνοντας το φυσικό τοπίο και τη δροσιά των ελάτων!

28η Οκτωβρίου | 23/10-1/11/2020  Διαμονή από €290/διανυκτέρευση για 2 ενήλικες και 1 παιδί σε Classic Chalet (Ελάχιστη διαμονή: Δύο (2) διανυκτερεύσεις) 

Photo credits: elatosresort.gr

You may also like