Έρχεται το νέο Η&Μ Flagship spot με beauty corner… Yeah!!!

hennes and mauritz 2015 2aΕτοιμαστείτε για το συγκλονιστικότερο  fashion party στην Αθήνα στις 24 Οκτωβρίου που θα διοργανώσει η Η&Μ για τα εγκαίνια του μεγαλύτερου flagship κατάστημά της στη Ν.Α Ευρώπη!

Το νέο H&M κατάστημα των 3.900τ.μ. θα προσφέρει μόδα για όλη την οικογένεια, το σπίτι καθώς και τη νέα σειρά Beauty– σε υψηλή ποιότητα βασισμένη στις πιο σύγχρονες τάσεις και θα αντικαταστήσει το κατάστημα στην οδό Ερμού 22.

Κτισμένο στην Ερμού, στον πιο σημαντικό δρόμο μόδας στην Ελλάδα, αυτό το εντυπωσιακό κτίριο που ανεγέρθη στη δεκαετία του 1910 ως ξενοδοχείο πολυτελείας συνεχίζει μέχρι σήμερα να αποτελεί σύμβολο πολιτισμού. Είμαστε λοιπόν ιδιαίτερα χαρούμενοι που συμβάλουμε στην αναπαλαίωση και συντήρηση του, ενώ ταυτόχρονα ενισχύουμε την παρουσία μας στην αγορά. Η H&M συνεχίζει να επεκτείνεται στην Ελλάδα προσφέροντας συνεχώς νέες θέσεις εργασίας και ευκαιρίες για εσωτερική εξέλιξη καθώς και προσωπική ανάπτυξη στο προσωπικό της”, δήλωσε η Sandrine Galparoli, Country Manager Ελλάδος & Βουλγαρίας.

Ο Χειμώνας στην Η&Μ είναι εμπνευσμένος από το μποέμ στυλ με ροκ αναφορές ενώ συνδυάζει τις νέες τάσεις και τα “άκρως απαραίτητα” κομμάτια της εποχής. Γυναικείες μπλούζες, φορέματα και πλεκτά ρουστίκ είναι το κλειδί της σεζόν. Η εμφάνιση ολοκληρώνεται με εφαρμοστά κολάν, τζιν ή σουέτ.

hennes and mauritz 2015

Ραντεβού, λοιπόν, στις 12 το μεσημέρι της 24ης Οκτωβρίου στην οδό  Ερμού 11 & Βουλής…Μην το χάσετε! 

You may also like